web analytics
...

Besnijdenis gruwelijk

Een Amerikaanse arts bereidt zich voor om een ​​medisch kwetsbare pasgeborene te besnijden. De arts heeft een pulsoximeter aan de voet van de baby bevestigd om de hartslag en het zuurstofniveau van de baby te meten tijdens de traumatische penisoperatie, wat bij sommige baby’s kan leiden tot hartaanvallen en ademstilstand. Deze baby heeft een onderliggende gezondheidstoestand waardoor de arts deze ongebruikelijke stap heeft gezet voor een routinebesnijdenis.

Wat er daarna gebeurt, is zo verschrikkelijk en walgelijk in zijn wreedheid dat veel verpleegkundigen en medische studenten flauwvallen als ze er voor het eerst getuige van zijn. Het kind is al vastgebonden aan het besnijdenisbord met zijn geslachtsdelen volledig blootgelegd. Vervolgens strekt de arts met behulp van chirurgisch gereedschap de opening van de penis zo ver mogelijk uit, vertrouwend op de natuurlijke elasticiteit van de voorhuid, schuift hij vervolgens een stalen gereedschap in de penis en scheurt de voorhuid los van het hoofd (eikel) van de penis. Ervaren waarnemers huiveren als ze het scheurgeluid horen terwijl het voorhuidmembraan loskomt van de eikel. De baby worstelt en schreeuwt, en moet op dat moment vaak overgeven en poepen, voordat hij bewusteloos raakt. En de besnijdenis is nog niet begonnen. Dit is de reden waarom artsen tegen ouders opscheppen dat hun baby door de martelingen heen sliep.

Nu steekt de arts een chirurgische tang in de penis, halverwege het scrotum, en verplettert de voorhuid over de lengte. Deze crushlijn dient als de snijlijn voor de volgende stap. De dokter gebruikt een schaar om de voorhuid langs de breuklijn te knippen, waardoor de voorhuid in twee gruwelijke stukken als vleeswaar over blijft. De besnijdenis is begonnen.

Lees ook:   Kinderen van de koning niet op koningsdag

Je ziet de gedemonteerde Gomco-klem op de tafel onder de linkerhand van de dokter. Hij past de Gomco-bel over het hoofd van de penis van de baby (om de eikel te beschermen tegen onbedoelde amputatie), trekt de afgehakte voorhuid over de bel, gebruikt een veiligheidsspeld om hem bij elkaar te houden en trekt de penis omhoog door de bodemplaat van de baby. Gomco klem. Vervolgens monteert hij het apparaat voor de laatste fase.

Zodra de arts tevreden is met de plaatsing van de penis, draait hij de moer van de Gomco-klem vast en verplettert de voorhuid tussen de bel en de basisplaat met 2500 lbs druk psi. Vervolgens gebruikt hij een scalpel om al het vlees boven het niveau van de basisplaat af te snijden, meestal een derde tot de helft van het penishuidsysteem. Veel baby’s zijn op dit punt van de operatie niet bij bewustzijn, maar sommige wel, en hun geschreeuw is onmenselijk en angstaanjagend.

De arts wacht een paar minuten om er zeker van te zijn dat de kracht van het verbrijzelen de verwonding heeft verzegeld en dat er geen bloeding zal optreden wanneer hij de Gomco-moer loslaat. Zodra hij de schroef loslaat, pelt hij de penis van de baby voorzichtig weg van de Gomco-klem, waaraan hij vastzit door de enorme druk van staal tegen vlees. De besnijdenis is klaar.

Deze baby heeft de levenslange amputatie ondergaan van de meest erogene structuur op zijn lichaam, analoog aan de clitoriskap, en hij zal leven met een dunne laag littekenachtige substantie op het hoofd van zijn uitgedroogde penis. Hij zal overleven met een werkbare penis voor plassen en voortplanting, maar hij zal door krachtige psychologische krachten gedwongen worden om deze wrede operatie als normaal te accepteren, en veel van deze baby’s groeien op tot mannen die eisen dat hun zonen dezelfde amputatie ondergaan. Anders zou het verlies worden erkend.

Lees ook:   Schandaal agent van de week?

Je kunt deze barbaarse operatie zien bij medische besnijdenis bij pasgeborenen

-Als ouder zijnde doe je dit je kind toch niet aan?
Als ze dat eventueel dan later alsnog persé zelf willen laten doen, dan doen ze het maar als ze volwassen zijn.

Er zijn zelfs mensen die beweren dat het schoner is…nou hier heb je water en een waslap! Duh!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button