27 januari 2022

 

Moeder opgepakt – kinderen jaren in rolstoel

De moeder liet jarenlang haar kinderen denken dat ze ernstig ziek waren en daardoor zaten ze in een rolstoel.
Moeder kreeg zo veel centjes,… 140.000 euro aan sociale bijdragen, wat een gruwelijk gestoord mens moet je dan wel niet zijn?
Hoe kun je je kinderen dat aandoen.
De impact alleen al op hun levens is huge…!!!!!!!
Kinderjaren, en ergens je leven, kapot dankzij je moeder, wow… nou gefeliciteerd hoor, hier een prijs ”hoe het vooral niet moet”!

De sociale fraude vond plaats van 2010 tot 2016. De moeder uit Lensahn in deelstaat Schleeswijk-Holstein loog artsen voor en vervalste medische testen. Haar kinderen moesten naar school in een rolstoel. De vrouw praatte haar zoon Jendrik-Lukas (10) en zijn zus Jennifer-Selver (18) aan dat ze leden aan ernstige botontkalking. Voor de rechtbank getuigde zij en vertelde ze dat haar wereld instortte toen ze op 14-jarige leeftijd het nieuws kreeg. Ze kampte een tijd met zelfmoordgedachten. De 10-jarige Jendrik-Lukas moest een jaar overdoen op school. 

Zoon Jeremy (15) kreeg te horen dat hij reuma had en eveneens in een rolstoel moest zitten, net als zijn oudste broer Jerome-Hannes (17). Jeremy bracht in totaal 6,5 jaar in een rolstoel door, van zijn vierde tot zijn elfde.

De moeder verkondigde ook dat de tieners een dwarslaesie – een verlamming ten gevolge van een beschadiging van de zenuwbanen in het ruggenmerg – zouden kunnen oplopen als ze niet in de rolstoel zouden plaatsnemen. Thuis mochten de kinderen maximaal tachtig stappen per dag zetten. De gevolgen: spierzwakte en langdurig sociaal isolement.

Heeft die moeder zich nooit afgevraagd hoe dit moet zijn geweest voor haar kinderen?????? Amazing…! Sommigen moeten gewoon nooit kinderen krijgen! 🙁

Lees ook:   Peuterschool bij bejaardenhuis!

https://www.ad.nl/buitenland/acht-jaar-cel-voor-duitse-horrormoeder-die-kinderen-jarenlang-in-rolstoel-dwong~abaffc53/

 

Gerelateerde berichten