web analytics

Te weinig leerkrachten….?

Bizar plotseling zijn er overal te weinig leerkrachten.

Maar goed…

https://www.onetime.nl/geld-financieel/wat-verdient-een/leraar

‘Ik verdien bruto 2.947 euro voor 40 uur per week’, vertelt Ingeborg aan AD Werkt. ‘Wat mijn secundaire arbeidsvoorwaarden zijn?’ Ingeborg lacht. ‘Ik heb reiskosten en parkeerkostenvergoeding. Dat is wat minder interessant dan mensen die een leaseauto van de zaak krijgen. Mijn arbeidsvoorwaarden zijn niet heel bijzonder, dus die noem ik niet zo graag. Dat maakt het beroep wat minder aantrekkelijk.’

De enige oplossing in dit alles is een digitale leeromgeving…alles op video qua lessen.
Straks 3 D leerkrachten voor een klas bv.
Dat zal de toekomst zijn hoe dan ook… wel handig voor jongeren die thuis moeten leren door ziekte o.i.d.

 

 

Lees ook:   De arrogantie van de dommen

Gerelateerde artikelen

Back to top button