27 april 2021

 

Dit is waarom juist de knapste vrouwen foute mannen aantrekken

Dit is waarom juist de knapste vrouwen foute mannen aantrekken

вопрос № 11 The lovers (1928) - Rene Magritte Gallery..с художниками и картинами оказалось сложно... в итоге я решила выбрать то, что я действительно повесила на стену в своем доме...картины этого художника насыщены интересным смыслом для меня..это - для размышлений..

Hoe kan het dat je altijd weke knieën krijgt van de mannen waarvan je eigenlijk weet dat je er ver vandaag moet blijven? De foute kerels. Net wat te macho, te zelfverzekerd. Maar tegelijkertijd zo opwindend. Nou, het zou zomaar kunnen dat jij bloedaantrekkelijk bent.

Want ja, het zijn juist de knapste vrouwen die de foutste mannen aantrekken. Het is misschien een schrale troost. Maar als jij altijd maar bad guys in je leven hebt, ben je waarschijnlijk heel aantrekkelijk. Je bent als het ware een magneet voor verkeerde types.

WAAROM JUIST DE KNAPSTE VROUWEN FOUTE MANNEN AANTREKKEN
Hoe dat kan? Wetenschappers vroegen zich dat ook af. En ze kwamen tot de conclusie dat mannen met veel testosteron vaak op de allerknapste vrouwen vallen. Waarom? Omdat het biologisch zo is bepaald. Lekker dan.

De mannen met veel testosteron vallen namelijk op vrouwen waarvan ze denken dat ze vruchtbaar zijn. Dat denken ze niet letterlijk, maar zo werkt het brein nou eenmaal. Ze vallen op vrouwen die naar verhouding brede heupen en een smalle taille hebben.

Dit wordt gezien als vruchtbaar. Maar de mannen vinden het gewoon heel erg hot.

ZO HERKEN JE DE MAN DIE WEL EENS EEN BAD GUY KAN ZIJN
Gelukkig kun je zelf ook wat doen om bad guys op afstand te houden. Je kunt namelijk ook aan mannen zien of zij je waarschijnlijk slecht gaan behandelen. Bad guys hebben er namelijk een handje van om een langere ringvinger te hebben dan hun wijsvinger. Heeft te maken met hormonen die ze in de baarmoeder kregen.

Lees ook:   Drugstest bij Shell Moerdijk

Goed, mannelijke mannen, met veel testosteron, kunnen zich natuurlijk ook ontpoppen tot fantastische boyfriends. Dus schrijf hem niet meteen af als hij een langere ringvinger heeft.

Gerelateerde berichten