web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Retrograde Pluto-effecten verklaard, vorig-leven-verbinding

Retrograde Pluto-effecten verklaard, vorig-leven-verbinding

 ModBod

(leuk effect, not, heb ik dus ook ☹ )

Retrograde Pluto-effecten gebeuren eenmaal per jaar gedurende ongeveer 5-6 maanden. Pluto is het verheven niveau van Mars en duidt op onvoorspelbaarheid, geweld, verraad, strijd, oppositie, angst om verdreven te worden (jaloers), meedogenloosheid en opportunisme.
Pluto retrograde effecten maken dat we opnieuw inschatten wat we doen om ons voor te bereiden op onze toekomst. Dit is het moment waarop externe druk interfereert; wanneer verwoesting, zijn heftige problemen en het herstellen van dingen weer aan de orde van de dag zijn.
Als je geboren bent met Pluto Retrograde in de geboortehoroscoop, heb je het gevoel dat  mensen je proberen je naar beneden te halen tijdens de doorgang pluto retrograde.
Als je je leven zorgeloos leeft en je hebt de dingen die je verkeerd hebt gedaan niet goedgemaakt, zullen retrograde effecten van Pluto je zwaar terugbetalen.
Frisse starts en impassen begeleiden de retrograde fase van Pluto. De dingen waar we het strakst omheen hangen, kunnen plotseling worden weggenomen. Pluto’s retrograde is ook een tijd van vernietiging en wederopbouw, verjonging en regeneratie. We kunnen worden gedwongen om de dingen die we het meest waarderen opnieuw te evalueren. Zware krachten die buiten de controle van een persoon vallen, zijn in het spel, inclusief oorlog, wapens en regeringsstress.
Met Pluto in retrograde in je geboortehoroscoop, het is allemaal een kwestie van controle. Afhankelijk van de omstandigheden, bevindt u zich misschien in de greep van de gril van iemand anders, waarbij men misbruik van u maakt of manipuleert. Aan de andere kant van het spectrum kun je de persoon op de troon zijn, die je eigen kracht gebruikt om anderen en uiteindelijk jezelf en je wereld te vernietigen. Hoe dan ook, het machtsmisbruik is een zeer groot probleem voor mensen geboren met een Pluto retrograde in hun grafiek. Dit meestal door omgeving. Men maakt continu dingen mee die te maken hebben met dat probleem aangaande macht in het leven.

Lees ook eens:   Venus is conjunct Pluto : opduiken van diep verraad

Mensen geboren met Pluto retrograde in geboortekaart zijn erg geheimzinnig en mysterieus.
Ze zijn vaak anarchisten en vertegenwoordigen een ras dat rebelleert tegen de traditie en de oorzaak worden van ineenstorting van gevestigde normen.
Hun inspanningen voor zelfverbetering zijn niet voor de hand liggend, maar niettemin zijn ze actief onder de oppervlakte.

Pluto retrograde effecten en karmische verbinding met het verleden

Met Pluto retrograde in je grafiek, weet je wat het betekent om verstoten te worden van de kudde. Op een bepaald moment in je verleden werd je gedwongen de zondebok voor de gemeenschap te zijn en stond je alleen terecht voor slechte daden die je misschien niet eens zelf begaan hebt.
Je bent bekend met de oogappel zijn van het publiek en op het ene moment moet jij  je vervolgens met hand en tand verdedigen.
Deze ervaring heeft je heel erg wantrouwig gemaakt met de wereld om je heen.
Onthoud dat niets in het universum in een vacuüm gebeurt en dat alle lichamen met elkaar verbonden zijn.
Daarom vertrouw je jezelf ook niet als je anderen niet vertrouwt.
Geloof in de mensen die macht over je hebben, mits je zeker bent dat ze oprecht uitkijken naar je belangen.

-Hoe meer retrogrades iemand in zijn geboortehoroscoop staan heeft, hoe ouder zijn/haar ziel is.-

Lees ook eens:   Je ascendant en je uiterlijk

Ik heb er 4…ach ja…?

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥