25 januari 2022

 

Op zoek naar doorrijder ongeluk Oss

https://www.ad.nl/binnenland/vader-slachtoffer-doorrijder-oss-deelt-schokkende-video-en-verhoogt-tipgeld~ab0b4d82/

Tjah, niet handig om dan door te rijden…tenzij het opzettelijk gebeurde?
Maar dat lijkt mij ook wel stug, bedoel…?

”De grijze Ford Transit Connect is, zoals het er nu uitziet, direct na de aanrijding op de Berghemseweg in de Osse Schadewijk het Industriepark West ingereden. Mogelijk is de bestelwagen vervolgens een eindje verder weer de Berghemseweg opgereden.

Rond 00.40 uur moet de bestelauto vanaf de Berghemseweg de Landweerstraat-Noord ingeslagen zijn en van daar zou het voertuig verder zijn gegaan via de Valkstraat. Dan ontbreekt even een deel van de route en komt de Ford weer in beeld op de Verlengde Tuinstraat en de Oude Kerkstraat.

Vervolgens ontbreekt weer een stuk van de route en duikt het voertuig weer op de Leygraaf op. Om 00.59 uur zien we de bestelwagen voor het laatst op de Looveltlaan in Oss. Hier kan een Ossenaar maar net op tijd wegduiken als de auto op hem inrijdt. ”

Bekijk de video via de link en als iemand weet heeft van de dader, geef dit dan aub door.

Zo gaan we dus niet met elkaar om in ons land en laten we dat zo houden aub.

Lees ook:   Medewerker geschorst na 'frituren' in operatiekamer

Gerelateerde berichten