web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Snack attack… dit artikel is stunning!

Nou ja, niet echt stunning als in wat er gebeurd is…maar het bizarre van het verhaal…

Een snack attack, door snack attack!
Dat verzin je toch niet? Je moet  af en toe wel even goed opletten in het verhaal wie nu wat deed enzo…maar we komen er wel uit!

 

Bewoners aangehouden voor doodrijden overvaller Arnhem

Twee slachtoffers van een woningoverval in Arnhem gisteravond zijn aangehouden voor betrokkenheid bij een dodelijke aanrijding. Direct na de gewapende roof werd de overvaller op zo’n 70 meter van het huis doodgereden.

De overvaller kwam om het leven nadat hij was aangereden door een busje van de plaatselijke frietzaak Snack Attack. De wagen werd vermoedelijk bestuurd door de 34-jarige ondernemer Albert K. die net was overvallen. Een 32-jarige vrouw zou naast hem hebben gezeten.

(Hun nieuwe slogan: Do not fuck with snack attack, or we will attack you!)

Het busje was gisteravond rond 21.30 uur in de straat om een pizza te bezorgen, toen plotseling mensen uit het huis op nummer 2 kwamen rennen. ,,Ze riepen om hulp en zeiden dat ze overvallen waren”, vertelt eigenaar Jimmy van de snackbar. Daarop stapte de medewerker van Snack Attack uit zijn wagen. ,,Vervolgens werd hij aan de kant geduwd en gingen de mensen die om hulp riepen met ons busje achter de overvaller aan”, stelt de eigenaar van de snackbar.

Tweede dader
Tijdens de achtervolging, schoot de overvaller meerdere keren op de snackwagen. De agenten vonden het lichaam van de overvaller op zo’n 70 meter van het overvallen huis. Bij de overval was mogelijk een tweede persoon betrokken. Of dat laatste inderdaad zo is, wordt nog onderzocht.

Lees ook:   Gestoorde grapjes

In Arnhem gaat het gerucht dat een Rolex-horloge van 30.000 euro de aanleiding voor de overval is. Die zou op de online verkoopsite Marktplaats te koop staan en van Albert K. zijn. K. is eigenaar van verschillende bedrijven in Arnhem. Onder meer de Primera in winkelcentrum Oostburgwal, een zonnestudio, een autohandel en een groothandel in bloemen en planten.

https://www.ad.nl/binnenland/bewoners-aangehouden-voor-doodrijden-overvaller-arnhem~acde0a82/

Tjah even een Rolex verkopen via marktplaats…
Is al gevaarlijk!
Vooral tegenwoordig.
De dader, of is het slachtoffer die dader was… tjah?
Risico van het vak zullen we maar zeggen?
Of is dat hard?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken