30 november 2020

 

Dikke BMW of een dikke Barbie?

https://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2558327

Barbie raakt voortaan niet meer in haar (te) smalle jurk:

Vroeger was ik een echte barbiepop fan, ik had er vele, maar ik wilde ook een hond voor Barbie,  die  nog lang niet te koop was, want die was nog niet gemaakt voor Barbie, dus kwam ik een vrij klein knuffelhondje tegen in de speelgoedwinkel (8 cm hoog en lekker zacht ook nog met echt haar!) en die kreeg ik en dit werd dan de hond voor Barbie.

Je had in die tijd ook nog geen baby’s voor Barbie, maar goed je had wel mini babypopjes, dus die kreeg ik erbij en dat was dan de baby voor Barbie.
Erg cute want dat waren de luciferdoospoppetjes…
Luciferpoppetje Flammchen El Greco:
Ik had een Barbie en een Cindy, Cindy was gewoon heel anders dan Barbie, een breed gezicht etc, maar als kind zie je dat helemaal niet, Hoezo verhoudingen? Je bent aan het spelen nml.

Ik heb sokken verknipt als kleding voor de Barbiepoppen, nou voor mij zag het eruit als een prachtige trui, maar in het echt zag het er niet uit. Maar als kind denk je niet, oh die pop moet dik lijken, en die moet een bril op. Ik deed overigens aan het ombouwen van vrouwen in die tijd, want Barbie moest ook een man, nu begon men net met een mannenpop voor jongens met stoere miliaire kleding aan maar die was te duur, dus dat werd een andere Barbiepop waar ik het haar van kortwiekte, en ik tekende er met blauwe pen een baard en snor op.
Whatever, kinderen maken zich hier gelukkig totaal niet druk om en dat is maar goed ook, dus ik denk dat ze hier de plank mis slaan! Helaas.

Lees ook:   COMPLOT DENKERS ZIJN "ECHT" KNETTER GEK!

Ook speelde ik tijden met kleine autootjes, en een tafel met daarop getekende wegen en dan indiaantjes erbij, totaal niet in verhouding met die autootjes, en dan had ik nog boerderijdieren, nou niks paste bij elkaar, moet dat dan?
Ik heb me uren vermaakt gelukkig, vond altijd wel nieuwe dingen uit, ook een tijd de  Barbies omgetoverd in elfjes, gewoon met plakband vleugeltjes op hun rug plakken…
Omdat dat gewoon kan…

Nee, we gaan nu benadrukken, aan kinderen, dat er verschillen zijn, door ze zo echt mogelijk te laten lijken op de echte wereld.
Liefst zonder make up! Ja, zeg, al die vrouwen die geen make up willen gebruiken, die moet je tegemoet komen.

En kijk eens een  Barbie met rood haar en dan een naar vriendinnetje die zegt, ik vind die Barbie stom!!!
 Daar begint het al…of: Heey die Barbie van jou moet op dieet, ja, ehm dat kan dus niet hé???????
DUHUHHHHHHHHHHH…

Ze hebben overigens prachtige supermooie Barbiepoppen tegenwoordig! *jaloerskijkt* Waarom was dit er niet toen ik klein was…
https://nl.pinterest.com/

Gerelateerde berichten