web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Woning Thierry Baudet opnieuw besmeurd:

Woning Thierry Baudet opnieuw besmeurd:

 

‘Gaat verder dan vorige keer’

 

De Amsterdamse woning van Thierry Baudet is gisterenochtend opnieuw besmeurd. Het is nog gissen naar de dader of daders, maar één ding staat vast voor de voorman van Forum voor Democratie: ‘Dit is duidelijk een escalatie’.

 

Op Baudets voordeur is een onbekend goedje aangebracht. Ook is er een vloeistof onder de deur op de mat gekomen. ‘Gif, niet zomaar spul’, stelt de politicus. De politie doet nog geen uitspraken over de vloeistof. Er zijn monsters genomen en is er een onderzoek gestart, aldus een woordvoerder.

Zelf wil Baudet niet veel kwijt over het voorval, omdat hij de instanties niet voor de voeten wil lopen. ,,Dit is duidelijk een escalatie”, zegt hij wel. ,,Het gaat verder dan de vorige keer, nu is het in m’n huis.” De politicus zegt het vooral ‘naar’ te vinden voor zijn bovenbuurvrouw. Ze is op leeftijd en voor haar is het een enorme klap. Ze is helemaal in shock.” Baudet heeft haar vanmorgen een bos bloemen gegeven. ,,Zij is de dupe van deze hele situatie.”

Forum voor Democratie zegt erop te rekenen dat de politie opnieuw voortvarend met de zaak aan de slag gaat. ,,Uiteraard doe ik aangifte”, besluit Baudet.

Lees ook eens:   Artsen: Wij hebben een eed afgelegd: Corona is zwendel!

 

De voordeur van de politicus werd vorige week donderdag ook al besmeurd. Toen werd er met roze verf een anarchistenteken en een vrouwensymbool op de deur aangebracht. Ook werd er een ’traktaktie’ in zijn brievenbus achtergelaten. Onduidelijk is wat dat was.

Het bekladden werd opgeëist door een actiegroep die zich het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front noemt. Uit protest tegen het ‘verderfelijke gedachtegoed’ van Baudet, zegt de groep, die een aantal van zijn uitspraken aanhaalt waaruit racisme, seksisme en nationalisme zou spreken. ,,Gun Baudet en trawanten geen rust!”, sluit de groep zijn verklaring af.

Het is niet duidelijk of de actiegroep ook achter de actie van gisterochtend zit. Vooralsnog heeft niemand de verantwoordelijkheid opgeëist.

De VVD-fractie in Amsterdam zegt burgemeester Van der Laan om beveiliging te gaan vragen voor Baudet. ,,Intimidatie van wie dan ook is niet acceptabel”, aldus de partij.

https://www.ad.nl/binnenland/woning-thierry-baudet-opnieuw-besmeurd-gaat-verder-dan-vorige-keer~a91b6ebf/

Werkelijk wat een idioot gedrag…
Radicaal Anarchistisch Feministisch Front¿

Vreemde opvoeding gehad blijkbaar.

https://joostniemoller.nl/2017/09/overheid-moet-thierry-ook-dood/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥