12 mei 2021

 

U2 fan mag meespelen en krijgt gitaar!

Geweldig dit!!!!!!!!!!!!!
Wauwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww….wat zal hij blij zijn, damn!!!!!!
Amazing!

U2 vraagt Nederlander om gitaar te spelen

VIDEO- Bono nodigde tijdens het uitverkochte concert van U2 woensdagavond in de Amsterdamse Ziggo Dome een Nederlandse fan uit om met de band mee te spelen.

Niels ten Have was woensdagavond van de partij tijdens het concert van U2 in de Amsterdamse Ziggo Dome. De 29-jarige Groninger werd tijdens de show uit het publiek gehaald om mee te spelen met de band.

Niels droeg namelijk een bordje waar hij de tekst ‘May I Play the guitar?’ op had geklad. Bono merkte al snel het verzoek van Niels op en haalde de Groninger vervolgens het podium op. “Ineens keek Bono me aan en vroeg hij of ik met gitarist The Edge mee wilde doen”, vertelt Niels tegen Het dagblad van het Noorden.

De U2-fan mocht uiteindelijk met het nummer ‘Angel of Harlem’ meespelen. “De akkoorden kende ik gelukkig.” Het bleef niet bij gitaar spelen want Niels moest van de lead-zanger zelfs meezingen. “Ik bleef maar een beetje bij The Edge in de buurt staan. Daarna kwam Bono naar me toe met de microfoon. Ik moest meezingen.” vervolgt Ten Have.

Het publiek in de Ziggo Dome reageerde enthousiast op Niels uitvoering van de U2 hit. Bono was zelf zo onder de indruk van de Nederlandse fan dat hij hem de akoestische gitaar waarop Niels speelde cadeau gaf als aandenken.

https://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/muziek/24479191/__U2_vraagt_Nederlander_om_gitaar_te_spelen__.html

Lees ook:   Pas op voor je kinderen!

Gerelateerde berichten