27 februari 2021

 

Julia Roberts moest van ‘vieze sproeten’ af

Julia Roberts moest van ‘vieze sproeten’ af

Actrice Julia Roberts kreeg eens het verzoek om voor een film haar ‘vieze sproeten’ te laten verwijderen. Ze zag daar niets in, onthult ze aan The Independent.
Een regisseur liet haar weten dat ze haar vlekjes ‘weg moest laten halen’. Julia beschrijft het verzoek als een culturele obsessie met lichamelijke perfectie. De 46-jarige actrice vertelde er niet bij om welke film het ging.

“Hij wilde dat ik twee sproeten zou laten weghalen omdat ze mijn gezicht er vies uit lieten zien. Ik kijk niet zo vaak in de spiegel en eerlijk gezegd vind ik het geen zakelijk verzoek maar een obsessie.”

Ze heeft geen problemen met ouder worden. “Vrouwen van mijn leeftijd zijn prachtig, ze hebben een gloed over zich. Die komt diep van binnen en is een uiting van een begrip van wie ze zijn en wat hun levensdoel is. Dat geeft hen een innerlijk licht.”

Ad.nl

Lees ook:   Waarom heeft de Europese Unie dit jaar plots 11 miljard euro extra nodig?

Gerelateerde berichten