...
Bizar & HumorMaatschappij & Psyche

Een spottende leraar

Belgische docent spot met slechte leerlingen

OVERIJSE –
Een leraar in België is op het matje geroepen omdat hij zijn leerlingen belachelijk maakte op Twitter. De leerkracht plaatste foute antwoorden en schreef ook zonder schaamte dat hij “vandaag weer niemand” heeft kunnen laten zakken.
Foto: ANP
Dat meldden Vlaamse media woensdag. De 29-jarige docent godsdienst, geschiedenis en Engels aan een technische school in Overijse bij Brussel postte de commentaren tijdens de examens. Zo twitterde hij het antwoord van een leerling op de vraag wat catechismus is: “Iemand die veel met het katholieke gedeelte bezig is”.
Hij maakte ook een andere blunder openbaar: “En dan is er nog de held die gevraagd naar wat een VN-resolutie is koudweg antwoordde: De scherpte van het beeld.”

Leraren en fatsoennormen, die worden nogal eens overschreden.
Nog wel eens meer dan dat…

Docent_bespot_slechte_leerling__.html

Lees ook:   Na eeuwen als zelfs PIPI lelijk wordt

Gerelateerde artikelen

Back to top button