web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Windows 8 Fail, startknop komt TERUG!

Windows 8 Fail

Bevestigd: de startknop komt TERUG!

All hail the startknop!
De kogel is door de kerk: Windows 8 blijkt, ondanks alles, een blikje cola. Microsoft heeft op Coca-Coliaanse wijze geprobeerd de formule aan te passen en grandioos gefaald. Met Windows 8 wilden de mannen van Steve Ballmer eens wat nieuws en creëerden ze de Modern UI – een soort pad naar de hel met felgekleurde tegels. En het ergste was nog wel dat ze op slinkse wijze de startknop tegen de muur zetten. En daar waren de klanten het dus niet mee eens. Vandaar dat de startknop nu dus gewoon weer terugkomt in de eerste grote update van Windows 8; Windows Blue of 8.1. WinSuperSite bevestigt het dus dan is het WAAR. Er zijn zelfs screenshots van onze geliefde startknop. Enige probleem; hij zal niet werken zoals we van hem gewend zijn. De startknop leidt in Windhoos 8 namelijk niet meer tot een startmenu, maar tot de intens gehate Metro-interface. Da’s wel een beetje een valse start natuurlijk, maar we vergeven het hem. Nog meer verbeteringen in Windoos 8 Blue: een gebruiker kan rechtstreeks naar de desktop booten en het Tuinpad des Doods overslaan en voor zowel de desktop als voor de Modern UI kan dezelfde wallpaper gebruikt worden. Hele late kudo’s voor Microsoft, dat na maaaanden gezeik alsnog overstag gaat. Vanaf 26 juni kan het publiek kennismaken met Windows 8.1. Vraagje alleen: is het niet te laat?

 

https://daskapital.nl/2013/05/all_hail_the_startknop_1.html

Nu Windows mag wel eens meer rekening houden met zijn klanten, inmiddels balen vele mensen van het feit dat zij ons msn even door de neus boorden ten koste van een mega lelijke skype!
Maar heb je een keus?
NU gelukkig wel!
Op deze site staat hier https://www.angel-wings.nl/msn-terug-dat-kan/
een download welke msn nog een jaar doet meegaan!
Over een jaar hopen we dat Skype enorm mislukt is en dat msn weer een nieuwe doorstart krijgt!
Misschien wil Windows dan nog eens een keer luisteren?
Windows 8 ziet er niet uit…qua design…
En een windows zonder startknop tjonge jonge…
Maar daarvoor hebben wij ook iets gevonden!
https://www.classicshell.net/
Werkt perfect!

Lees ook:   Verbod jeugdige bezorgers onder de 16
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken