web analytics

De dood begint in de darmen! Waarom doodgaan als je deze plant hebt!

Een recept voor saliethee dat een helende werking heeft bij virale, bacteriële en schimmelinfecties. Salie staat bekend als een heilige plant, het is uitermate medicinaal. Behandelt en helpt bij keelontsteking, etterende ontsteking van de amandelen, ontsteking van de blaas. Geneest de darmen en nieren. Het heeft een helende werking bij droge en productieve hoest en roodvonk. Het helpt bij ziekten van het ruggenmerg, de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer. Salie verwijdert winderigheid, gastritis en Helicobacter pylori. Het verbetert het bloedbeeld, heeft een gunstige invloed op reuma, zuivert de lever en het bloed, regelt de bloedsuikerspiegel.

Lees ook:   Piell off masker

Gerelateerde artikelen

Back to top button