web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkVitaminen & Kruiden

De dood begint in de darmen! Waarom doodgaan als je deze plant hebt!

Een recept voor saliethee dat een helende werking heeft bij virale, bacteriële en schimmelinfecties. Salie staat bekend als een heilige plant, het is uitermate medicinaal. Behandelt en helpt bij keelontsteking, etterende ontsteking van de amandelen, ontsteking van de blaas. Geneest de darmen en nieren. Het heeft een helende werking bij droge en productieve hoest en roodvonk. Het helpt bij ziekten van het ruggenmerg, de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer. Salie verwijdert winderigheid, gastritis en Helicobacter pylori. Het verbetert het bloedbeeld, heeft een gunstige invloed op reuma, zuivert de lever en het bloed, regelt de bloedsuikerspiegel.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥