web analytics
11:11

PCR testen en je derde oog

119962094 3366320283446594 1356102778485386408 n AnGel-WinGs.nl

Is dit waar of niet?

Heb jij jezelf al eens afgevraagd waarom de methode van huidige zogenaamde PCR-testen in werkelijkheid heel anders worden uitgevoerd dan dat er wordt gesuggereerd op de promotie filmpjes? In de praktijk blijkt dat dit zeer pijnlijke test is en ook nog eens de nodige nare bijwerkingen heeft. Veel mensen die de test hebben laten doen hebben dit ervaren. Ook hebben al deze mensen ervaren dat er een of ander bijtend chemisch goedje zit op de top van de giga wattenstaaf die met forse kracht zo diep mogelijk in je neus geknald wordt.

Het heeft alles te maken met je zogeheten Derde Oog. En dat zit nu juist in dat voorste gedeelte van je hersenen wat ze dus (in een laatste wanhopige poging om ons te onderdrukken) kapot willen maken.
Het derde oog, oftewel het zesde chakra, is het centrum van intuïtie en paranormale begaafdheid. Helderziendheid is een van de resultaten van een goed ontwikkeld derde oog, maar deze chakra is voor veel meer verantwoordelijk dan enkel het voorspellen van toekomstige fenomenen. Wanneer je je derde oog opent, word je je namelijk bewust van het grote geheel. Er ontstaat een vermogen om alles te zien en daardoor zal je perspectief veranderen en zul je in staat zijn om jezelf te begrijpen in de context van het grotere geheel. Om het derde oog te gebruiken en om door tijd en ruimte heen te kijken, is het echter belangrijk om het eerst te gebruiken om jezelf te zien.
Dit is al duizenden jaren bekend. Maar voor de overheersers is het té gevaarlijk dat hun “slaven” dit weten. Want stel toch eens dat deze “slaven” wél de werkelijkheid zien en in opstand komen ?

Lees ook:   Stop met Anderen Gelukkig Maken

Datzelfde geldt voor het “verplichte” mondkapje. Door een vermindering van zuurstof wordt ook dat deel van je hersenen als het ware lam gelegd.
Ook de huidige 5G speelt in dit alles een rol.

Waarom denken jullie dat deze kennis op zo veel manieren compleet belachelijk wordt gemaakt ?
Je moet er maar in geloven ! Die dooddoener klopt dus voor geen meter. Het is geen geloof, het is een kracht die in jezelf zit.
We zitten midden in de overgang naar de 5e Dimensie en de ontwikkeling van jouw eigen innerlijke kracht hoort daar ook bij.
Veel mensen zijn daar al mee aan de slag. Ook veel zorgverleners. Dit is een van de redenen waarom je zo veel lege teststraten ziet terwijl je bij diezelfde teststraten te horen krijgt dat hun wachtlijsten zo lang zijn. Deze zorgverleners weigeren gewoon om aan deze martelpraktijken mee te werken. Punt is dat ze dit niet (om diverse redenen) met jullie mogen delen.

A Kuypers

Vergeet ook niet hoe wereldwijd enorm veel bomen zijn gekapt in zeer korte tijd…idem zuurstof

118774158 1701286786694196 1526042480830639166 o.jpg? nc cat=100& nc sid=8bfeb9& nc ohc=B9fkZ729hDoAX8ZmMhI& nc ht=scontent ams4 1 AnGel-WinGs.nl

Code rood voor Zuid- en Noord-Holland zag ik…
Cafés die nu (wellicht – Rutte weet het volgens mij zelf nog niet helemaal) om 1 uur dicht moeten.
Ik probeer dit hele gebeuren al een tijdje een beetje los te laten omdat ik dan wél blij door het leven kan gaan.
Maar goed, ik heb best wel wat met cijfers en rekenen. Dus dacht ik, check ik even de rivm-site.
Voor mijn geliefd stadje R’dam staat er dan: 24 op de 100.000 mensen positief getest.
Dus ging ik even rekenen, want dat vind ik leuk:
Rotterdam heeft ruim 650.000 inwoners. 24 x 6,5 dus. Dat zijn er dus 156. 156 die positief getest zijn.
Dit trouwens even los van of de test deugt of niet… daar heb ik ook een mening over, maar ik houd het even totaal zakelijk want anders ben ik een complot-gekkie en dat moeten we in een zakelijke wiskundige berekening natuurlijk niet hebben!
Voor 98% van deze 156 mensen bestaat er volgens het rivm totaal geen gevaar (geen tot zeer milde klachten zeggen ze). Ik deel dus 156 door 100. Dan weet ik 1% . Dat is 1,56. Dit neem ik x2 want het zijn er helaas 2% voor wie het virus wel gevaarlijk kan zijn. Dat is dus 3,12. Afgerond zijn dit dus 3. Ik herhaal 3 mensen van alle 650.000 inwoners van Rotterdam, waardoor er een code rood is afgegeven door o.a. onze buurlanden????? Is iedereen totaal van de pot gerukt??? Oh, nog even verder gerekend: als ik nu dus 3,12 door 650.000 deel, weet ik de exacte percentage. Dat is 0,0000048. Wiskunde is a bitch. Welterusten allemaal. Van W.Hoogerbrugge.
En dan dit:
Wordt de bloed-hersenbarrière beschadigd met de neuswisser door een staal te nemen voor COVID-19? 

Lees ook:   Aanslag op Putin?

blanco AnGel-WinGs.nlSommige websites beweren dat de bloed-hersenbarrière beschadigd wordt bij het nemen van een staal met een neuswisser. Door deze beschadiging zouden schadelijk stoffen in de hersenen terecht komen die ons ziek zouden maken. De neuswisser wordt inderdaad diep in de neus aangebracht omdat het COVID-19 virus diep in de neus kan zitten. De arts wil zeker zijn dat het virus op de wisser komt en brengt daarom de wisser diep in de neus aan. De wisser komt echter nooit in de buurt van de hersenen of de bloed-hersenbarrière. Deze bloedhersenbarrière zit rond de bloedvaten in de hersenen zelf en komt niet in de neusholte. Je kan dus zonder veel gevaren een staal laten nemen met een neuswisser.https://huis.vub.ac.be/corona/kennisbank.php?ID=255

Gerelateerde artikelen

Back to top button