web analytics

Vitamine D-spiegels geadviseerd

Lees de link naar het originele document, https://www.mdpi.com/2072-6643/13/10/…

193b189ad0114f35b0036f8bae0b1826 via Angel-Wings

Een tekort aan vit D beperkt de werking van systemen, wat leidt tot een grotere verspreiding van beschavingsziekten Verminderde bescherming tegen infecties Verminderde effectiviteit van vaccinatie Covid-sterftecijfers correleren met Ouderen, donkere mensen, zwarte mensen, comorbiditeiten, winter Bloedspiegel van 20 ng/ml, (50 nmol/L) voldoende om osteomalacie te stoppen Bij voorkeur 40-60 ng/ml (100 tot 150 nmol/L) Vitamine D3-receptoren Bot Darm Pancreas Prostaat Immuunsysteemcellen Vitamine D is een krachtige epigenetische regulator Beïnvloedt meer dan 2,500 genen Kanker Diabetes mellitus Acute luchtweginfecties Virale longinfecties die ARDS veroorzaken Chronische ontstekingsziekten Auto-immuunziekten Multiple sclerose Immunomodulerende eigenschappen Regulerende aangeboren en adaptieve immuunsysteem D3-receptoren Monocyten/macrofagen T-cellen B-cellen Natural killer (NK) cellen Dendritische cellen (DC’s) Supplementen Zonder calciumsuppletie veroorzaakt zelfs zeer hoge vitamine D3-suppletie geen vasculaire calcificatie

Vitamine D3-suppletie in het bereik van 4000 tot 10.000 eenheden (100 tot 250 µg) die nodig zijn om een ​​optimale 40-60 ng/ml (100 tot 150 nmol/ L) is volledig veilig gebleken in combinatie met ongeveer 200 µg vitamine K2zelfs zeer hoge vitamine D3-suppletie veroorzaakt geen vasculaire calcificatie Vitamine D3-suppletie in het bereik van 4000 tot 10.000 eenheden (100 tot 250 µg) die nodig is om een ​​optimale 40-60 ng/ml (100 tot 150 nmol/L) te genereren, is aangetoond volledig veilig in combinatie met ongeveer 200 µg vitamine K2zelfs zeer hoge vitamine D3-suppletie veroorzaakt geen vasculaire calcificatie Vitamine D3-suppletie in het bereik van 4000 tot 10.000 eenheden (100 tot 250 µg) die nodig is om een ​​optimale 40-60 ng/ml (100 tot 150 nmol/L) te genereren, is aangetoond volledig veilig in combinatie met ongeveer 200 µg vitamine K2 https://www.nhs.uk/conditions/vitamine…

Deze kennis is echter nog steeds niet wijdverbreid in de medische wereld en helaas circuleren er nog steeds vaak verouderde waarschuwingen over de risico’s van een overdosis vitamine D3. ARDS en cytokine-afgiftesyndroom Vitamine D3 kan de onderliggende metabole routes remmen Vitamine D3 speelt een beschermende rol tegen ARDS veroorzaakt door SARS-CoV-2. Een snel toenemend aantal publicaties onderzoekt de vitamine D3-status van SARS-CoV-2-patiënten en heeft bevestigde lage vitamine D-spiegels in gevallen van ernstige infecties en positieve resultaten van vitamine D3-behandelingen. Conclusies we raden aan om serum 25(OH) te verhogen D-spiegels tot boven 50 ng/ml (100 tot 150 nmol/L) om nieuwe uitbraken als gevolg van ontsnappingsmutaties of afnemende antilichaamactiviteit te voorkomen of te verminderen. In een tijd dat vaccinatie nog niet beschikbaar was, Bij patiënten met voldoende hoge D3-serumspiegels voorafgaand aan de infectie was het zeer onwaarschijnlijk dat ze een fatale afloop zouden hebben.

Lees ook:   Nieuwe vaccins gemaakt met synthetische genen zullen je DNA veranderen

Deze correlatie had goed nieuws moeten zijn toen vaccinatie niet beschikbaar was, maar werd in plaats daarvan op grote schaal genegeerd. de ondergrens voor gezonde vitamine D-spiegels zou ongeveer 125 nmol/L of 50 ng/mL 25(OH)D3 moeten zijn, wat de meeste levens zou redden en de impact zelfs voor patiënten met verschillende comorbiditeiten zou verminderen. Dit is – voor zover wij weten – de eerste studie die tot doel had een optimaal D3-niveau te bepalen om de sterfte aan COVID-19 te minimaliseren. Implicaties voor kudde-immuniteit Het lijkt duidelijk dat een goede immuunafweer, https://www.cambridge.org/core/journa…

natuurlijke vitamine D3-waarden die werden waargenomen bij traditionele levensstijlen van jagers/verzamelaars, in een zeer besmettelijke omgeving, waren 110-125 nmol/L (45-50 ng/ml) WHO-advies is mogelijk niet correct 30 ng/ml D3-waarde wordt door de WHO beschouwd als de drempel voor toereikendheid Toekomstige mutaties van het SARS-CoV-2-virus, vaccin immuun ontsnappen de hele bevolking zou hun serum vitamine D-spiegel zo snel mogelijk naar een veilig niveau moeten verhogen. Zolang er voldoende vitamine K2 wordt verstrekt, zijn de voorgestelde D3-spiegels volkomen veilig door suppletie. Ook selenium, magnesium, zink en vitamine A en E dienen gecontroleerd en waar nodig aangevuld te worden om de voorwaarden voor een goed functionerend immuunsysteem te optimaliseren. Volgende studie test PCR-positieve contacten van een geïnfecteerde persoon voor D3-spiegels onmiddellijk, dwz vóór het begin van symptomen

(AngelWings, op deze website kun je via de zoekfunctie enorm veel vinden over een vitamine D tekort.
Mijn ontdekking was dat vroeger kreeg men dus in de wintermaanden levertraan, dat doen we al jaren niet meer, maar levertraan zit vol met vitamine D en vitamine A.
Dus dat namen ze vroeger niet voor niets, m.n in de wintermaanden en sinds men dat niet meer doet worden steeds meer mensen ziek.

Dus hartaandoeningen komen door een tekort aan vitamine D, suikerziekte, MS, CVS, kanker, overgewicht, etc. etc.

Deze man weet niets van chemtrails het opzettelijk dimmen van zonlicht en waarom zoveel mensen ziek worden en verzwakt raken, omdat we geen normale zomers meer hebben of zonlicht.
Gisteren bv was het om 16:00 uur al donker terwijl het al absurd donker was…al weken overigens alsof we leven als mollen onder de grond.
Dit is geen normaal weer.
De lucht die zo verdicht is dat lijkt meer op hoe vroeger de lucht eruit zag na een flinke sneeuwbui…dus deze luchten doen denken aan flinke sneeuwbuien op komst maar die komen niet…de lucht wordt opzettelijk dichtgegooid met chemtrails.
Waarom regeringen niets doen vraagt deze goede man zich af…. nou omdat de farmaceutische industrie veel geld betaald aan diegenen die ervoor zorgen dat hun medicijnen goed verkocht worden…en in de politiek zitten velen met een vinger in de farmaceutische pap!
Hoe zieker de mens, hoe meer verdiensten!)

 

Lees ook:   Vaccin tegen baarmoederhals kanker, wat men vergat te vertellen

Gerelateerde artikelen

Back to top button