...

03 december 2021

 

Het zijn de mRNA-vaccins zelf die mutaties (“varianten”) van het virus over de hele wereld veroorzaken

Een Franse viroloog en ontvanger van de Nobelprijs voor de geneeskunde verwoordt duidelijk wat een aantal andere wetenschappers hebben beweerd, namelijk dat het de mRNA-vaccins zelf zijn die de mutaties (“varianten”) van het virus over de hele wereld veroorzaken. Hij stelt ronduit dat het mRNA-vaccin zowel een “wetenschappelijke als een medische fout” is.

https://indignatie.nl/franse-viroloog-en-ontvanger-van-de-nobelprijs-voor-de-geneeskunde-verwoordt-het-duidelijk/

De vaccins stoppen het virus niet, betoogt de prominente viroloog, ze doen het tegenovergestelde – ze “voeden het virus” en vergemakkelijken de ontwikkeling ervan tot sterkere en meer overdraagbare varianten.

“Je ziet het in elk land, het is hetzelfde: de curve van vaccinatie wordt gevolgd door de curve van sterfgevallen. Ik volg dit op de voet en doe op het Instituut experimenten met patiënten die ziek zijn geworden na tegen corona te zijn gevaccineerd.”

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Afrika een test land voor vaccins and more

Gerelateerde berichten