web analytics
11:11 Dubbele getallen

COVID-vaccins kunnen een lawine van neurologische aandoeningen veroorzaken

  • Het typische ongekende vaccin duurt 12 jaar om te ontwikkelen, en van alle ongekende vaccins die in ontwikkeling zijn, zal naar verwachting slechts 2% ooit alle fase 2 en 3 klinische testfasen doorstaan
  • Het COVID-19-vaccin is met Operation Warp Speed ​​in minder dan een jaar ontwikkeld, waardoor het vrijwel onmogelijk is om de veiligheid en werkzaamheid te beoordelen, omdat het vaccin niet voldoende is getest
  • Vijf maanden na de vaccinatiecampagne vertellen statistieken een beangstigend verhaal. Onderzoek toont aan dat het aantal sterfgevallen tijdens de eerste 14 dagen na de eerste COVID-injectie 15 keer hoger is bij mensen ouder dan 60 jaar in vergelijking met degenen die niet zijn gevaccineerd
  • Een ander onderzoek toont aan dat nadat COVID-19-vaccins waren geïmplementeerd, het totale sterftecijfer is gestegen, met uitzondering van enkele gebieden. Het lijkt erop dat landen waar COVID-19-vaccins de sterftecijfers niet hebben verhoogd, ook geen glyfosaat gebruiken
  • In de komende 10 tot 15 jaar zullen we waarschijnlijk pieken zien in prionziekten, auto-immuunziekten, neurodegeneratieve ziekten op jongere leeftijd en bloedaandoeningen zoals bloedstolsels, bloedingen, beroertes en hartfalen

In dit interview bespreekt terugkerende gast Stephanie Seneff, Ph.D., al meer dan vijf decennia een senior onderzoekswetenschapper aan het MIT, de COVID-19-vaccins. Sinds 2008 ligt haar primaire focus op glyfosaat en zwavel, maar in het afgelopen jaar heeft ze een diepe duik genomen in de wetenschap van deze nieuwe injecties en heeft ze onlangs een uitstekend artikel 1  over dit onderwerp gepubliceerd.

“OM DEZE ONGELOOFLIJK NIEUWE TECHNOLOGIE ZO SNEL TE HEBBEN ONTWIKKELD EN ZOVEEL STAPPEN BIJ HET EVALUEREN VAN [DE VEILIGHEID] OVER TE SLAAN, IS HET EEN WAANZINNIG ROEKELOOS IETS DAT ZE HEBBEN GEDAAN”  , ZEGT ZE. “MIJN INSTINCT WAS DAT DIT SLECHT IS, EN IK MOEST [DE WAARHEID] WETEN.

DUS IK HEB ME ECHT VERDIEPT IN DE ONDERZOEKSLITERATUUR VAN DE MENSEN DIE DEZE VACCINS HEBBEN ONTWIKKELD, EN DAARNA IN MEER UITGEBREIDE ONDERZOEKSLITERATUUR OVER DIE ONDERWERPEN. EN IK ZIE NIET IN HOE DEZE VACCINS OOIT IETS GOEDS KUNNEN DOEN. ALS JE DE GOEDE TEGEN DE SLECHTE AFWEEGT, KAN IK NIET ZIEN HOE ZE ZOUDEN KUNNEN WINNEN, VAN WAT IK HEB GEZIEN.”

Aanzienlijk dodental zal de komende maanden en jaren stijgen

Vijf maanden na de vaccinatiecampagne vertellen statistieken een beangstigend verhaal. Seneff citeert onderzoek 2  waaruit blijkt dat sterfgevallen 14,6 keer vaker voorkomen tijdens de eerste 14 dagen na de eerste COVID-injectie bij mensen ouder dan 60 jaar, vergeleken met degenen die niet zijn gevaccineerd. Dat is buitengewoon. U kunt  de volledige paper hier lezen .

Andere gegevens, 3 , 4 die  in de video hierboven zijn besproken, laten zien dat nadat COVID-19-vaccins waren geïmplementeerd, het algemene sterftecijfer is gestegen, met uitzondering van enkele gebieden. Interessant is dat Seneff denkt dat ze misschien heeft ontdekt waarom. Het lijkt erop dat landen waar COVID-19-vaccins de sterftecijfers niet hebben verhoogd, ook geen glyfosaat gebruiken.

“IK VERMOEDDE METEEN GLYFOSAAT TOEN IK COVID-19 BEGON TE ZIEN”  , ZEGT SENEFF . “IK HEB EEN BOEK GESCHREVEN OVER GLYFOSAAT GENAAMD ‘TOXIC LEGACY’, EN IK HEB EEN HEEL HOOFDSTUK IN DAT BOEK OVER HET IMMUUNSYSTEEM. GLYFOSAAT, GELOOF IK, IS EEN TREINWRAK VOOR HET AANGEBOREN IMMUUNSYSTEEM, EN WANNEER JE IMMUUNSYSTEEM ZWAK IS, MOET JE LICHAAM OVERREAGEREN OP HET VIRUS. HET KAN HET VIRUS NIET DODEN.

HET VEROORZAAKT DUS BIJKOMENDE SCHADE EN VERNIETIGT JE WEEFSELS. JE KOMT IN ZO’N CYTOKINESTORM-ACHTIGE SITUATIE TERECHT WAARIN JE JE LONGEN VERNIETIGT EN JE HET NIET AAN KUNT. HET IS NIET ECHT HET VIRUS. HET IS DE IMMUUNREACTIE OP HET VIRUS DIE JE DOODT, EN DAT KOMT OMDAT JE IMMUUNSYSTEEM TE ZWAK IS. ALS JE EEN STERK AANGEBOREN IMMUUNSYSTEEM HEBT, DENK IK DAT JE NIET EENS SYMPTOMEN VAN COVID-19 ZOU KRIJGEN.

ALS JE KIJKT NAAR DE STATISTIEKEN OVER WELKE LANDEN HARD WORDEN GETROFFEN EN DIT VIRUS MAAR NIET VOOR KUNNEN ZIJN, DAN ZIJN DAT DUIDELIJK DE LANDEN DIE VEEL GLYFOSAAT GEBRUIKEN EN BIOBRANDSTOFFEN ONTWIKKELEN OP BASIS VAN AAN GLYFOSAAT BLOOTGESTELDE PLANTEN. DUS IK DENK DAT DAT OOK EEN CRUCIAAL STUKJE VAN DE PUZZEL IS. GLYFOSAAT ZIT IN DE ATMOSFEER … [EN] MENSEN ADEMEN HET IN. DUS NU KRIJG JE EEN DIRECTE AANVAL OP HET IMMUUNSYSTEEM VAN DE LONGEN, WAARDOOR JE ERG VATBAAR BENT VOOR COVID.”

Uiteindelijk gelooft Seneff, net als ik, dat de COVID-19-“vaccins” uiteindelijk veel meer mensen zullen doden dan de ziekte zelf, en de ziekte zelfs erger zullen maken. Seneff haalt een verontrustende anamnese aan van een kankerpatiënt in het VK die 101 dagen werd behandeld voor ernstige COVID-19.

De antilichaamcocktails die ze hem gaven werkten niet, en na zijn dood concludeerden ze dat de overheersende SARS-CoV-2-variant in zijn lichaam een ​​tiental verschillende mutaties in het spike-eiwit had. Op de een of andere manier ontdekte zijn lichaam hoe de antilichamen te ontwijken, wat een cruciaal stukje van de puzzel is.

“Ik denk dat de vaccins hetzelfde doen”, zegt Seneff, eraan toevoegend dat van de immuungecompromitteerde personen slechts 17% van de gevaccineerde personen daadwerkelijk antilichamen produceert. 5  Verrassend genoeg hebben deze mensen misschien het korte uiteinde van de stok getrokken. De antilichamen werken mogelijk niet omdat hun immuunfunctie laag is, waardoor het virus resistentie kan opbouwen en muteren.

“IK DENK DAT JE VEEL IMMUUNGECOMPROMITTEERDE MENSEN HEBT IN EEN LAND WAAR GLYFOSAAT HET IMMUUNSYSTEEM VAN MENSEN VERNIETIGT, EN DAT GEEFT EEN ENORME KANS VOOR HET VIRUS OM TE MUTEREN. HET VACCIN GAAT DAT PROCES VERSNELLEN OMDAT WE LINKS EN RECHTS MENSEN MET EEN VERZWAKT IMMUUNSYSTEEM VACCINEREN.”

COVID-19-vaccins zijn een ramp voor de volksgezondheid

Het typische ongekende vaccin duurt 12 jaar om te ontwikkelen, en van alle ongekende vaccins die in ontwikkeling zijn, zal naar verwachting slechts 2% ooit fase 2 en 3 van klinische tests doorstaan.

Het COVID-19-vaccin is met Operation Warp Speed ​​in minder dan een jaar ontwikkeld, waardoor het vrijwel onmogelijk is om dit vaccin adequaat te testen op veiligheid en werkzaamheid.

Honderden miljoenen mensen worden nu over de hele wereld gevaccineerd, gebaseerd op niets meer dan voorlopige gegevens over de werkzaamheid. Verontrustend is dat, hoewel plotselinge dood een duidelijke bijwerking is, de overgrote meerderheid van de bijwerkingen pas over tien jaar of meer bekend zal zijn.

Seneff voorspelt dat we in de komende 10 tot 15 jaar een plotselinge piek zullen zien in prionziekten, auto-immuunziekten, neurodegeneratieve ziekten op jongere leeftijd en bloedaandoeningen zoals bloedstolsels, bloedingen, beroertes en hartfalen.

‘HET IS EEN NACHTMERRIE’  , ZEGT ZE.  “EN IK KAN ZIEN HOE HET KAN GEBEUREN. KORTOM, HET VACCIN IS ZO ONGELOOFLIJK ONNATUURLIJK, EN HET HEEFT EEN VASTBERADEN DOEL, NAMELIJK JE LICHAAM ERTOE BRENGEN OM ANTILICHAMEN TEGEN HET SPIKE-EIWIT TE PRODUCEREN. HET RNA IS GEMANIPULEERD. HET IS GEEN NATUURLIJK RNA OMDAT ER METHYL-PSEUDOURIDINE OP ZIT… EN HET DOEL IS OM HET IN LEVEN TE HOUDEN.

NORMAAL GESPROKEN, ALS U MET RNA WORDT GEÏNJECTEERD, HEEFT U ENZYMEN IN UW SYSTEEM, IN UW WEEFSELS, DIE HET ONMIDDELLIJK AFBREKEN. JE LICHAAM WEET DAT HET VAN HET RNA AF MOET. WAT U MET HET VACCIN DOET, IS ERVOOR ZORGEN DAT [UW LICHAAM] ER NIET BIJ KAN …

DAN IS ER NOG HET LIPIDE [WAAR HET RNA IN ZIT]. DE LIPIDEN ZIJN HEEL ABNORMAAL, HEEL RAAR … ZE ZIJN NIET NATUURLIJK, MAAR ZE BEVATTEN WAT CHOLESTEROL, WAARSCHIJNLIJK OM HET TE LATEN LIJKEN OP EEN NATUURLIJK LDL-DEELTJE, ZODAT JE CELLEN HET ZULLEN OPNEMEN. HET WORDT NIET OPGENOMEN DOOR DE ACE2-RECEPTOR.

HET WORDT NIET OP DEZELFDE MANIER OPGEPAKT ALS HET VIRUS. HET IS EEN TOTAAL ANDER MECHANISME DAT HET IN ALLE CELLEN BRENGT. JE BENT VOORBIJ ALLE SLIJMVLIEZEN. GEWOONLIJK KOMT ER EEN VIRUS IN DE LONGEN OF IN EEN ANDERE HOLTE WAAR EEN SLIJMVLIESSYSTEEM IS DAT HET VIRUS ALS EERSTE ZAL TREFFEN.

HET VIRUS ZAL JE NATUURLIJKE SLIJMVLIESSYSTEEM [TRIGGEREN] OM EROP TE REAGEREN EN HET TE VERWIJDEREN ALS JE EEN GEZOND PERSOON BENT, EN DAT IS HET EINDE ERVAN. [MET HET VACCIN] KRIJGEN WE DAAR NOOIT DE KANS VOOR. JE KRIJGT HET GEWOON RECHT IN JE SPIER GESCHOTEN, VOORBIJ ALLE BARRIÈRES EN DE SPIER WORDT GEK … EN STUURT ALLERLEI SOORTEN ALARMEN AF.”

Uw immuunsysteem begrijpen

Terwijl je cellen de virale spike-eiwitten beginnen te produceren, verzamelen je immuuncellen om de eiwitten op te dweilen en ze in je lymfestelsel te dumpen. Dit is de reden waarom velen gezwollen lymfeklieren onder de armen melden. Dit is ook een teken van borstkanker. De antilichaamrespons maakt deel uit van uw humorale immuniteit. Je hebt ook cellulaire immuniteit, die deel uitmaakt van je aangeboren immuunsysteem.

Je aangeboren immuunsysteem is erg krachtig. En als je gezond bent, kan het virussen verwijderen zonder ooit een enkel antilichaam te produceren. Antilichamen zijn eigenlijk een tweederangseffect wanneer je aangeboren immuunsysteem faalt. Het probleem is dat je aangeboren immuunsysteem zeker zal falen als je een COVID-19-injectie krijgt, omdat het alle gebieden omzeilt waar je aangeboren immuunsysteem zou worden gebruikt.

Lees ook:   Italiaanse regering wil in lab gekweekt vlees verbieden

Je lichaam zal in wezen geloven dat het aangeboren immuunsysteem heeft gefaald, wat betekent dat het de reserve cavalerie moet binnenhalen. In wezen reageert je lichaam nu overdreven op iets dat niet waar is. Je bent niet echt geïnfecteerd met een virus en je aangeboren immuunsysteem heeft niet gefaald, maar je lichaam wordt gedwongen te reageren alsof beide waar zijn.

Hoe het COVID-19-vaccin gezonde immuunresponsen omzeilt

Maar er is meer. Zoals Seneff heeft uitgelegd, bevat het synthetische RNA in de mRNA-vaccins een nucleotide genaamd methyl-pseudouridine, dat je lichaam niet kan afbreken, en het RNA is geprogrammeerd om maximale eiwitproductie te activeren. We kijken dus naar volledig ongeteste manipulatie van RNA.

Het is erg belangrijk om te erkennen dat dit een genetisch gemanipuleerd mRNA is voor het spike-eiwit. Het is op geen enkele manier vorm of vorm hetzelfde die SARS-CoV-2 produceert. Het is aanzienlijk veranderd om te voorkomen dat het door je lichaam wordt gemetaboliseerd. Bovendien vergrendelt het spike-eiwit dat uw lichaam produceert als reactie op het mRNA van het COVID-19-vaccin in uw ACE2-receptor.

Dit komt omdat er in het genetisch gemanipuleerde NIEUWE spike-eiwit extra prolines zijn ingebracht die voorkomen dat de receptoren goed sluiten, waardoor je ACE2 downreguleert. Dat is gedeeltelijk hoe je eindigt met problemen zoals pulmonale hypertensie, ventriculair hartfalen en beroerte. 6 , 7

Zoals opgemerkt in een paper uit 2020 8 is  er een “cruciaal verband” tussen ACE2-deficiëntie en SARS-CoV-2-infectie. Mensen met ACE2-deficiëntie hebben de neiging om meer vatbaar te zijn voor ernstige COVID-19. Het spike-eiwit onderdrukt ACE2, 9  waardoor het tekort nog erger wordt. Het blijkt dat de vaccins in wezen hetzelfde doen.

Hoe lang kunnen effecten duren?

Zoals gezegd is RNA zeer bederfelijk, dus om het voorbij de enzymen te krijgen die normaal vrij mRNA zouden afbreken, is het ingekapseld in een lipide-nanodeeltje gecombineerd met polyethyleenglycol of PEG. De PEG helpt het RNA te beschermen tegen afbraak. Het RNA kan gemakkelijk de cel binnendringen via natuurlijke endocytoseroutes, gebruikmakend van het ontwerp van nanodeeltjes dat eruitziet als een LDL-deeltje.

Ze kozen strategisch voor een kationisch lipide, wat betekent dat het positief geladen is. “Meestal heb je fosfolipiden in je vliezen die negatief geladen zijn”, legt Seneff uit. Het probleem met kationische lipiden is dat ze het plasmamembraan verstoren en een immuunrespons veroorzaken.

Dat kan echter ook een belangrijke reden zijn waarom ze werden gebruikt. Gewoonlijk bevatten conventionele vaccins een aluminiumadjuvans om een ​​immuunrespons te initiëren. Aluminium was niet geschikt voor de COVID-19-vaccins, maar de kationische lipiden vervullen een vergelijkbare functie spectaculair goed.

Omdat ze extreem giftig zijn voor de celmembranen, zorgen de positief geladen lipiden ervoor dat immuuncellen naar binnen rennen om de cellen te helpen en het spike-eiwit dat nu wordt geproduceerd op te dweilen, terwijl ze ook het voertuig zijn dat het RNA in de cellen laat glippen. Eenmaal in de cel geeft het mRNA de instructies om enorme hoeveelheden spike-eiwitten te produceren.

Belangrijk is dat het niet te zeggen is hoe lang deze instructies zullen blijven bestaan. Fabrikanten vermoeden dat het synthetische RNA ongeveer zes maanden in het menselijk lichaam kan overleven, maar we weten echt niet of dat waar is of niet.

Nogmaals, de wijzigingen die ze aan het synthetische RNA hebben aangebracht, zijn bedoeld om te voorkomen dat het afbreekt. Het kan jaren of zelfs decennia duren voordat deze spike-eiwitten worden geproduceerd, en je zult snel ontdekken waarom dit een heel slecht scenario is.

“HET MEEST ZORGWEKKENDE, WAAR IK HET IN DE KRANT OVER HEB, IS DAT HET POTENTIEEL IN JE DNA WORDT GEÏNTEGREERD”  , ZEGT SENEFF . “ALS DAT GEBEURT, GAAT HET JE HELE LEVEN MEE EN KUN JE DEZE NIEUWE GENETISCHE CODE DOORGEVEN AAN JE NAKOMELINGEN.”

Spike-eiwit traceren van cellen tot lymfe tot milt

Zoals uitgelegd door Seneff, dweilen je immuuncellen mRNA en spike-eiwit op en dumpen ze in je lymfestelsel. Van daaruit vinden ze hun weg naar je milt, waar ze vrij lang kunnen blijven.

“ER ZIJN AL DEZE VERSCHILLENDE IMMUUNCELLEN DIE VERSCHILLENDE ROLLEN HEBBEN, MAAR HET ZIJN DE DENDRITISCHE CELLEN EN DE MACROFAGEN DIE IN EERSTE INSTANTIE DE SPIER INGAAN, HET MRNA OPPIKKEN, HET NAAR HET LYMFESYSTEEM BRENGEN, DOOR HET LYMFESYSTEEM NAAR DE MILT REIZEN EN HET DAAR OPSTAPELEN. DE MILT WAS DE HOOGSTE CONCENTRATIE VAN ALLE ORGANEN DIE ZE IN DIERSTUDIES BEKEKEN. DE LEVER KWAM OP DE TWEEDE PLAATS.

HET WAS NIET HET COVID-19-VACCIN, MAAR HET WAS EEN BOODSCHAPPER-RNA-VACCIN. HET WAS DUS HETZELFDE CONCEPT. DE ANDERE VACCINS, DIE OP BASIS VAN EEN DNA-VECTOR, GAAN OOK NAAR DE MILT. IK DENK DAT ZE HET LEUK VINDEN ALS ZE ZIEN DAT HET NAAR DE MILT GAAT, OMDAT JE DEZE KIEMCENTRA IN DE MILT HEBT DIE FOCUSGROEPEN ZIJN VOOR HET MAKEN VAN ANTILICHAMEN.

DUS DEZE DENDRITISCHE CELLEN BEVINDEN ZICH IN DEZE KIEMCENTRA IN DE MILT, EN DAN BRENGEN ZE DE B-CELLEN EN T-CELLEN BINNEN, EN DAT ZIJN DEGENEN DIE DE ANTILICHAMEN MAKEN EN PERFECTIONEREN, OMDAT JE EEN HELE TRAININGSMODUS MOET DOORLOPEN OM ZORG ERVOOR DAT DE ANTIBIOTICA PRECIES OVEREENKOMEN MET DAT SPECIFIEKE SPIKE-EIWIT. DAT GEBEURT VOORNAMELIJK IN DE MILT.”

Mogelijk mechanisme voor vaccinuitscheiding onthuld

Seneff werpt ook licht op de mysterieuze meldingen van niet-gevaccineerde personen die ongebruikelijke bloedingssymptomen krijgen nadat ze tijd in de buurt van een pas gevaccineerde persoon hebben doorgebracht. Ze denkt dat dit te wijten kan zijn aan het vrijkomen van exosomen uit de longen.

“ALS JIJ EEN PERSOON BENT DIE DEZE EXOSOMEN UIT JE MILT PRODUCEERT EN ZE NAAR BUITEN VERZENDT, IS ER GEEN REDEN WAAROM JE ZE NIET NAAR DE LONGEN KUNT STUREN. STERKER NOG, ZE HEBBEN EXPERIMENTEEL AANGETOOND DAT DIE EXOSOMEN WEL  DEGELIJK UIT DE LONGEN KOMEN” , ZEGT SENEFF.

Dus, om duidelijk te zijn, wat wordt “vergoten” of verspreid door gevaccineerde personen is het spike-eiwit – dat zelf giftig is – niet de SARS-CoV-2. Het is dus geen infectie, maar eerder het afstoten van een toxisch eiwit.

‘ALS JE HET INADEMT, ZOU JE EEN VERHOOGD RISICO KUNNEN LOPEN, LIJKT ME. IK BEDOEL, HET KLINKT HEEL VERGEZOCHT, MAAR HET LIJKT EROP DAT HET ZOU KUNNEN GEBEUREN, GEWOON VANUIT DE LOGICA VAN WAT ER IN DE BIOLOGIE GEBEURT. HET ZOU KUNNEN DAT JE DEZE EXOSOMEN INADEMT DIE DEZE VERKEERD GEVOUWEN PRIONEIWITTEN BEVATTEN, DIE NIET GOED VOOR JE ZIJN, EN WAT ER PRECIES GEBEURT ALS ZE IN DE LONGEN TERECHTKOMEN, WEET IK NIET. IK HEB GEEN IDEE.”

Kunnen mRNA-vaccins uw DNA veranderen? Dat is de vraag

Om terug te komen op het mogelijke probleem van genbewerking: ik ben ervan beschuldigd wetenschappelijk onwetend te zijn omdat ik beweerde dat COVID-19-vaccins geen vaccins zijn, maar eerder een vorm van gentherapie. Maar als je je verdiept in de genetica en moleculaire biologie van dit vaccin, ontdek je dat het in feite een soort stealth-tool voor het bewerken van genen is die je DNA kan veranderen en instructies kan integreren om nog meer spike-eiwitten te maken.

Het is contra-intuïtief omdat mRNA doorgaans niet rechtstreeks in uw genen kan worden geïntegreerd omdat u reverse transcriptase nodig heeft. Reverse transcriptase zet RNA weer om in DNA (reverse transcriptie). Seneff ontdekte echter dat er al een grote verscheidenheid aan reverse transcriptase-systemen in ons DNA is ingebed, wat dit mogelijk maakt. Ze legt uit:

“ER WAS EEN LANGE PERIODE WAARIN WE DE MANTRA HADDEN DAT TRANSCRIPTIE VAN DNA NAAR RNA NAAR EIWIT IS. DAT IS BASALE BIOLOGIE – DNA, RNA, EIWIT. MAAR TOEN, IN 1970, ONTDEKTE DAVID BALTIMORE VAN HET MIT… REVERSE TRANSCRIPTASE IN RETROVIRUSSEN (RNA-TUMORVIRUSSEN), WAARVOOR HIJ DE NOBELPRIJS WON.

HET BLIJKT, EN IK WIST DIT NIET TOTDAT IK BEGON TE GRAVEN IN DEZE VACCINS, DAT WE EIGENLIJK GENOEG REVERSE TRANSCRIPTASE IN ONZE EIGEN CELLEN HEBBEN. WE HEBBEN ER GENOEG VAN. EN HET ZIJN DEZE LANGE AFGEWISSELDE NUCLEAIRE ELEMENTEN (LINE’S) EN KORTE AFGEWISSELDE NUCLEAIRE ELEMENTEN (SINE’S) DIE IN STAAT ZIJN OM ONS RNA TERUG TE BRENGEN NAAR DNA EN DAT DNA TERUG IN HET GENOOM TE PLAATSEN.”

LINE’s en SINE’s zijn sequenties van nucleotiden, stukjes DNA, en ze vormen een enorm percentage van het genoom. LINE1 is bijvoorbeeld 10% van uw genoom. Meestal zijn ze inactief en wetenschappers waren verbaasd over wat ze eigenlijk doen. Ze zijn nogal vreemd, omdat ze DNA naar achteren vouwen en het in verschillende gebieden terugplakken. Bij mensen met de ziekte van Alzheimer wordt het amyloïde bèta-eiwit bijvoorbeeld overal in hun genoom gedupliceerd.

“ZE KRIJGEN ALS EEN DIK GENOOM MET EXTRA KOPIEËN MET VERSCHILLENDE VARIATIES IN DIE KOPIEËN. EN DAT DOEN ZE VIA RNA’,  ZEGT SENEFF.  “DUS JE HEBT EEN MECHANISME VOOR EVOLUTIE. HET PRIMAIRE MECHANISME, DENK IK, IS DOOR HET DNA TE NEMEN, HET IN RNA TE VERANDEREN, HET RNA TE MUTEREN OMDAT RNA VEEL GEMAKKELIJKER MUTEERT DAN DNA, EN HET DAN WEER IN DNA TE VERANDEREN EN HET WEER IN HET GENOOM TE STEKEN.”

Kortom, LINE’s en SINE’s lijken geactiveerd te worden wanneer er een alternatieve oplossing voor een probleem nodig is. Een van die problemen zou de blootstelling aan glyfosaat kunnen zijn. Wanneer het lichaam te ziek is om normaal te functioneren, vindt het een manier om het probleem te omzeilen door eiwitten te muteren. “Het is een proces dat we gebruiken om om te gaan met giftige chemicaliën voor het milieu waarmee we in het algemeen worden geconfronteerd”, zegt Seneff.

Lees ook:   Russen zeggen dat kanker een probleem is van het westen dankzij ...

Kortom, mRNA kan omgekeerd worden getranscribeerd en terug naar DNA worden omgezet door LINE’s en SINE’s in uw lichaam. Dit gekloonde DNA kan vervolgens in uw genoom worden geïntegreerd. Op deze manier is het echt genetische bewerking.

Creëren we een generatie superspreaders?

Wat daarna komt is echt huiveringwekkend. Seneff citeert onderzoek 10  waaruit blijkt dat sperma het vermogen heeft om exogeen mRNA te nemen, hetzij van een virus of een mRNA-vaccin, en het omgekeerd in DNA te transcriberen en vervolgens plasmiden te produceren die dit gekloonde DNA bevatten. Het sperma laat deze plasmiden vervolgens vrij rond het ei, dat ze opneemt.

Het ei hangt aan die plasmiden en plaatst de nieuwe code in de cellen van de groeiende foetus. Hypothetisch zou een man die is gevaccineerd met een COVID-19-vaccin een kind kunnen voortbrengen dat is geboren met de genetische code om het SARS-CoV-2-spike-eiwit te maken.

Dat is niet goed, want dan heeft het kind geen antistoffen tegen het spike-eiwit. Omdat het deel uitmaakt van hun genetische code, wordt het geregistreerd als een van hun eigen eiwitten en zal hun lichaam er geen antilichamen tegen aanmaken. Als dat kind wordt blootgesteld aan SARS-CoV-2, reageert zijn immuunsysteem helemaal niet. Wat er daarna gebeurt, kan iedereen raden, maar het zal op de een of andere manier zeer problematisch zijn.

“HOE ZIEK ZE PRECIES ZULLEN WORDEN EN OF ZE ÜBERHAUPT ZIEK ZULLEN WORDEN, WEET IK NIET”  , ZEGT SENEFF , “MAAR HUN IMMUUNSYSTEEM REAGEERT NIET EN ZE ZULLEN DAT VIRUS HUN HELE LEVEN EN VERVOLGENS [DIE GENOMISCHE EIGENSCHAP] DOORGEVEN AAN HUN KINDEREN …

WAT GEBEURT ER ALS IK NIET OP [HET VIRUS] REAGEER EN HET LAAT GROEIEN? WORD IK ZIEK? IN HOEVERRE IS DE ZIEKTE [COVID-19] HET GEVOLG VAN DE IMMUUNRESPONS, IN PLAATS VAN HET VIRUS ZELF? DAT WETEN WE EIGENLIJK NIET, MAAR VELEN ZEGGEN DAT HET ECHTE PROBLEEM DE OVERACTIEVE IMMUUNRESPONS IS.

MENSEN STERVEN AAN DE IMMUUNRESPONS OP COVID, ZE STERVEN NIET AAN HET VIRUS. HET VIRUS DOODT ZE NIET. HET IS DE IMMUUNRESPONS OP HET VIRUS DIE HEN DOODT. DUS, WAT GEBEURT ER ALS JE GEEN IMMUUNRESPONS HEBT? NIEMAND WEET HET.”

Zelfs als zo’n kind niet door het virus zou worden aangetast, zouden we naar een serieus probleem kunnen kijken, omdat het levenslange superverspreiders en een chronisch gevaar voor iedereen om hen heen zou kunnen worden. Dat gebeurde tenminste bij koeien.

Seneff vertelt een verhaal over kuddes die geplaagd worden door virale diarree. Ze realiseerden zich eindelijk dat “moordenaarskalveren” het probleem waren. Er werden kalveren geboren waarbij viraal eiwit in hun genoom was geïntegreerd. Bij blootstelling aan het virus verspreidden deze kalveren, die niet in staat waren het virus op natuurlijke wijze te verwijderen, het vervolgens naar de volwassen koeien, die ziek werden.

“IK ZIE NIET IN WAAROM HETZELFDE NIET ZOU KUNNEN GEBEUREN MET COVID – DAT ER EEN BABY ZOU KUNNEN WORDEN GEBOREN DIE DEZE GEHUMANISEERDE VERSIE VAN DAT EIWIT HEEFT, HET [WILDE] VIRUS OPLOOPT EN HET VERVOLGENS VERSPREIDT NAAR DE VOLWASSEN BEVOLKING,”  SENEFF ZEGT.

Zulke kinderen zouden echte superverspreiders zijn, en de indoctrinatie die we momenteel zien, waarbij kinderen wordt verteld dat alleen al hun aanwezigheid een dodelijk risico kan vormen voor de mensen van wie ze houden, zou dan in grimmige realiteit veranderen. De kalveren in kwestie werden geëuthanaseerd om de rest van de kuddes te beschermen. Hoe zouden we menselijke equivalenten aanpakken? Hopelijk zal dit nachtmerriescenario zich niet voordoen, maar het lijkt biologisch mogelijk, en dat is het probleem. Dat de beschikbare wetenschap dit soort speculaties toelaat, is reden genoeg om deze vaccinatiecampagne een halt toe te roepen. We hebben geen idee wat de gevolgen op lange termijn zijn. We weten niet eens wat de gevolgen op korte termijn zijn, behalve dat er collectief meer gevaccineerde mensen sterven dan niet-gevaccineerde.

Spike Protein lijkt zeer problematisch

Een bijzonder fascinerend deel van Seneff’s paper gaat over de toxiciteit van het spike-eiwit. Een belangrijk probleem met al deze op genen gebaseerde COVID-19-vaccins is dat het spike-eiwit zelf giftig lijkt en dat uw lichaam nu een spike-eiwit producerende fabriek is.

“RECHTSAF. ZE HEBBEN ONDERZOEKEN GEDAAN WAARBIJ ZE HET [DIER] ALLEEN AAN HET SPIKE-EIWIT BLOOTSTELDEN, WAT AANTOONDE DAT HET GIFTIG WAS IN DE HERSENEN EN DE BLOEDVATEN. DUS HET VEROORZAAKT OP ZICHZELF IMMUUNREACTIES DIE SCHADELIJK ZIJN VOOR DE WEEFSELS.

HET IS EIGENLIJK EEN TOXISCH MOLECUUL, EN IK DENK DAT HET GIFTIG IS, MOGELIJK OMDAT HET EEN PRION-EIWIT IS …

IK GA ER MEER ONDERZOEK NAAR DOEN. IK WEET ER NOG NIET GENOEG VAN, MAAR HET LIJKT ME VERSCHRIKKELIJK. IK DENK DAT DAT MISSCHIEN WEL HET MEEST ZORGWEKKENDE IS. ER GAAN IN DE TOEKOMST TWEE GROTE DINGEN GEBEUREN.

ZE HEBBEN TIJD NODIG [OM ZICH TE ONTWIKKELEN], DUS WE ZULLEN HET NIET METEEN ZIEN. EN NATUURLIJK GAAN WE HET VACCIN NIET DE SCHULD GEVEN, WANT DE TARIEVEN VOOR DEZE VRESELIJKE ZIEKTEN ZULLEN STIJGEN EN NIEMAND ZAL ZE ERAAN KOPPELEN.”

Waarom Spike Protein ernstige neurodegeneratieve ziekten kan veroorzaken?

De ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CKD), de menselijke versie van de gekkekoeienziekte, is een prionziekte. Andere vormen van prionziekte bij de mens zijn de ziekte van Alzheimer, Parkinson en de ziekte van Lou Gehrig (ALS). “Je hebt al deze vreselijke neurodegeneratieve ziekten en elk is gebonden aan specifieke prion-eiwitten”, zegt Seneff. Het SARS-CoV-2 spike-eiwit lijkt ook een prion-eiwit te zijn, hoewel dit nog grondig moet worden geverifieerd.

Verontrustend is dat het spike-eiwit dat door COVID-19-vaccins wordt geproduceerd, als gevolg van de aangebrachte wijzigingen, het meer een prion kan maken dan het spike-eiwit in het eigenlijke virus, en een effectievere.

“PAPIEREN LATEN ZIEN DAT DIE KIEMCENTRA IN DE MILT … EEN PRIMAIRE BRON ZIJN VAN DE PRION-EIWITTEN DIE UITEINDELIJK DOOR DE NERVUS VAGUS WORDEN OPGENOMEN EN AAN DE HERSENSTAMKERNEN WORDEN AFGELEVERD. ZO KUN JE BIJVOORBEELD DE ZIEKTE VAN PARKINSON KRIJGEN…

ER IS ZOVEEL DAT WE MOETEN LEREN, MAAR HET LIJKT ME DAT HET HIER EEN OPZET IS. ZE NODIGEN ECHT UIT OM DIT SOORT DINGEN TE LATEN GEBEUREN MET DEZE VACCINS, WAARBIJ ZE ZICH CONCENTREREN OP DIE KIEMCENTRA [OMDAT] DAT PRECIES DEZELFDE PLAATS IS WAAR DEZE PRION-EIWITTEN VAAK BEGINNEN.”

Waarom langdurige neurologische schade te verwachten is?

In haar paper beschrijft Seneff de belangrijkste kenmerken van het SARS-CoV-2 spike-eiwit dat suggereert dat het een prion is: 11

“NEUROLOGISCHE SYMPTOMEN GEASSOCIEERD MET COVID-19, ZOALS HOOFDPIJN, MISSELIJKHEID EN DUIZELIGHEID, ENCEFALITIS EN FATALE HERSENBLOEDSTOLSELS ZIJN ALLEMAAL INDICATOREN VAN SCHADELIJKE VIRALE EFFECTEN OP DE HERSENEN. BUZHDYGAN ET AL. (2020) STELDEN VOOR DAT PRIMAIRE MICROVASCULAIRE ENDOTHEELCELLEN VAN DE MENSELIJKE HERSENEN DEZE SYMPTOMEN ZOUDEN KUNNEN VEROORZAKEN …

IN EEN IN VITRO ONDERZOEK NAAR DE BLOED-HERSENBARRIÈRE BEVORDERDE DE S1-COMPONENT VAN HET SPIKE-EIWIT HET VERLIES VAN DE INTEGRITEIT VAN DE BARRIÈRE, WAT SUGGEREERT DAT HET SPIKE-EIWIT ALLEEN WERKT EN EEN PRO-INFLAMMATOIRE RESPONS IN HERSENENDOTHEELCELLEN VEROORZAAKT, WAT DE NEUROLOGISCHE GEVOLGEN VAN DE ZIEKTE.

DE IMPLICATIES VAN DEZE OBSERVATIE ZIJN VERONTRUSTEND OMDAT DE MRNA-VACCINS DE SYNTHESE VAN HET SPIKE-EIWIT INDUCEREN, DAT IN THEORIE OP EEN VERGELIJKBARE MANIER ZOU KUNNEN WERKEN OM DE HERSENEN TE SCHADEN. HET SPIKE-EIWIT DAT ENDOGEEN DOOR HET VACCIN WORDT GEGENEREERD, KAN OOK EEN NEGATIEVE INVLOED HEBBEN OP DE MANNELIJKE TESTIKELS, AANGEZIEN DE ACE2-RECEPTOR STERK TOT EXPRESSIE WORDT GEBRACHT IN LEYDIG-CELLEN IN DE TESTIKELS …

PRIONZIEKTEN ZIJN EEN VERZAMELING NEURODEGENERATIEVE ZIEKTEN DIE WORDEN VEROORZAAKT DOOR HET VERKEERD VOUWEN VAN BELANGRIJKE LICHAAMSEIWITTEN, DIE GIFTIGE OLIGOMEREN VORMEN DIE UITEINDELIJK NEERSLAAN ALS FIBRILLEN EN WIJDVERSPREIDE SCHADE AAN NEURONEN VEROORZAKEN …

VERDER HEBBEN ONDERZOEKERS EEN KENMERKEND MOTIEF GEÏDENTIFICEERD DAT VERBAND HOUDT MET DE GEVOELIGHEID VOOR VERKEERDE VOUWING IN GIFTIGE OLIGOMEREN, HET GLYCINE-RITSMOTIEF GENAAMD … PRION-EIWITTEN WORDEN TOXISCH WANNEER DE A-HELICES ZICH VERKEERD VOUWEN ALS Β-SHEETS, EN HET EIWIT WORDT DAN AANGETAST IN ZIJN VERMOGEN OM DE MEMBRAAN.

GLYCINES IN DE GLYCINE-RITS-TRANSMEMBRAANMOTIEVEN IN HET AMYLOÏDE-OID-PRECURSOREIWIT (APP) SPELEN EEN CENTRALE ROL BIJ HET VERKEERD VOUWEN VAN AMYLOÏDE-Β GEKOPPELD AAN DE ZIEKTE VAN ALZHEIMER. APP BEVAT IN TOTAAL VIER GXXXG-MOTIEVEN. ALS WE BEDENKEN DAT HET SARS-COV-2-SPIKE-EIWIT EEN TRANSMEMBRAANEIWIT IS EN DAT HET VIJF GXXXG-MOTIEVEN IN ZIJN SEQUENTIE 12 BEVAT  , WORDT HET BUITENGEWOON AANNEMELIJK DAT HET ZICH ALS EEN PRION ZOU KUNNEN GEDRAGEN.

EEN VAN DE GXXXG-SEQUENTIES IS AANWEZIG BINNEN ZIJN MEMBRAANFUSIEDOMEIN. BEDENK DAT DE MRNA-VACCINS ZIJN ONTWORPEN MET EEN GEWIJZIGDE SEQUENTIE DIE TWEE AANGRENZENDE AMINOZUREN IN HET FUSIEDOMEIN VERVANGT DOOR EEN PAAR PROLINES.

DIT WORDT OPZETTELIJK GEDAAN OM HET EIWIT TE DWINGEN IN ZIJN OPEN TOESTAND TE BLIJVEN EN HET MOEILIJKER TE MAKEN OM MET HET MEMBRAAN TE VERSMELTEN. DIT LIJKT ONS EEN GEVAARLIJKE STAP IN DE RICHTING VAN VERKEERD VOUWEN, MOGELIJK LEIDEND TOT PRIONZIEKTE …

EEN PAPER GEPUBLICEERD DOOR J. BART CLASSEN (2021) STELDE VOOR DAT HET SPIKE-EIWIT IN DE MRNA-VACCINS PRIONACHTIGE ZIEKTEN ZOU KUNNEN VEROORZAKEN, DEELS DOOR ZIJN VERMOGEN OM AAN VEEL BEKENDE EIWITTEN TE BINDEN EN HUN VERKEERDE VOUWING IN POTENTIËLE PRIONEN TE INDUCEREN.

IDREES EN KUMAR (2021) HEBBEN VOORGESTELD DAT DE S1-COMPONENT VAN HET SPIKE-EIWIT DE NEIGING HEEFT OM TE WERKEN ALS EEN FUNCTIONEEL AMYLOÏDE EN TOXISCHE AGGREGATEN TE VORMEN … EN UITEINDELIJK KAN LEIDEN TOT NEURODEGENERATIE.”

Samengevat, de conclusie hier is dat COVID-19-vaccins, aangeboden aan honderden miljoenen mensen, instructies zijn voor uw lichaam om een ​​giftig eiwit te maken dat uiteindelijk geconcentreerd in uw milt terecht zal komen, van waaruit prion- zoals eiwitinstructies zullen worden verzonden, wat leidt tot neurodegeneratieve ziekten.

Lees ook:   Lupron Slachtofferadvocaat geeft dringende waarschuwing af

Vaccinremedie kan erger zijn dan de ziekte

In haar artikel gaat Seneff veel gedetailleerder in op haar beschrijving van het spike-eiwit als een metabool gif. Hoewel ik  aanraad om het artikel van Seneff  in zijn geheel te lezen, heb ik de belangrijkste secties hieronder eruit gehaald, te beginnen met hoe het spike-eiwit pathologische schade kan veroorzaken die leidt tot longschade en hart- en hersenziekten: 13

“HET BEELD KOMT NU NAAR VOREN DAT SARS-COV-2 ERNSTIGE EFFECTEN HEEFT OP DE VASCULATUUR IN MEERDERE ORGANEN, WAARONDER DE HERSENVASCULATUUR … IN EEN REEKS ARTIKELEN PRESENTEERDE YUICHIRO SUZUKI IN SAMENWERKING MET ANDERE AUTEURS EEN STERK ARGUMENT DAT HET SPIKE-EIWIT OP ZICHZELF KAN EEN SIGNAALRESPONS IN HET VAATSTELSEL VEROORZAKEN MET MOGELIJK WIJDVERBREIDE GEVOLGEN.

DEZE AUTEURS MERKTEN OP DAT, IN ERNSTIGE GEVALLEN VAN COVID-19, SARS-COV-2 SIGNIFICANTE MORFOLOGISCHE VERANDERINGEN VEROORZAAKT IN DE PULMONALE VASCULATUUR … BOVENDIEN TOONDEN ZE AAN DAT BLOOTSTELLING VAN GEKWEEKTE MENSELIJKE GLADDE SPIERCELLEN VAN DE LONGSLAGADER AAN HET SARS-COV-2 SPIKE-EIWIT S1-SUBEENHEID WAS VOLDOENDE OM CELSIGNALERING TE BEVORDEREN ZONDER DE REST VAN DE VIRUSCOMPONENTEN.

VERVOLGDOCUMENTEN TOONDEN AAN DAT DE SPIKE-EIWIT S1-SUBEENHEID ACE2 ONDERDRUKT, WAT EEN AANDOENING VEROORZAAKT DIE LIJKT OP PULMONALE ARTERIËLE HYPERTENSIE (PAH), EEN ERNSTIGE LONGZIEKTE MET EEN ZEER HOGE MORTALITEIT … DE ‘IN VIVO-ONDERZOEKEN’ WAARNAAR ZE VERWEZEN … HADDEN AANGETOOND DAT SARS-CORONAVIRUS- GEÏNDUCEERDE LONGBESCHADIGING WAS VOORNAMELIJK TE WIJTEN AAN REMMING VAN ACE2 DOOR HET SARS-COV-SPIKE-EIWIT, WAT EEN GROTE TOENAME VAN ANGIOTENSINE-II VEROORZAAKTE.

SUZUKI ET AL. (2021) GING VERDER MET EXPERIMENTEEL AAN TE TONEN DAT DE S1-COMPONENT VAN HET SARS-COV-2-VIRUS, IN EEN LAGE CONCENTRATIE … DE MEK/ERK/MAPK-SIGNAALROUTE ACTIVEERDE OM CELGROEI TE BEVORDEREN. ZE SPECULEERDEN DAT DEZE EFFECTEN NIET BEPERKT ZOUDEN BLIJVEN TOT HET LONGVAATSTELSEL.

DE SIGNAALCASCADE DIE IN HET HARTVAATSTELSEL WORDT GEACTIVEERD, ZOU CORONAIRE HARTZIEKTE VEROORZAKEN EN ACTIVERING IN DE HERSENEN ZOU TOT EEN BEROERTE KUNNEN LEIDEN. SYSTEMISCHE HYPERTENSIE ZOU OOK WORDEN VOORSPELD. ZE VERONDERSTELDEN DAT DIT VERMOGEN VAN HET SPIKE-EIWIT OM PULMONALE ARTERIËLE HYPERTENSIE TE BEVORDEREN, PATIËNTEN DIE HERSTELLEN VAN SARS-COV-2 VATBAAR ZOU KUNNEN MAKEN OM LATER RECHTERVENTRIKELHARTFALEN TE ONTWIKKELEN.

BOVENDIEN SUGGEREERDEN ZE DAT EEN SOORTGELIJK EFFECT ZOU KUNNEN OPTREDEN ALS REACTIE OP DE MRNA-VACCINS, EN ZE WAARSCHUWDEN VOOR MOGELIJKE LANGETERMIJNGEVOLGEN VOOR ZOWEL KINDEREN ALS VOLWASSENEN DIE COVID-19-VACCINS KREGEN OP BASIS VAN HET SPIKE-EIWIT.

EEN INTERESSANTE STUDIE VAN LEI ET. AL. (2021) GEVONDEN DAT PSEUDOVIRUS – BOLLEN VERSIERD MET SARS-COV-2 EIWIT S1 DOCH GEEN VIRAAL DNA IN DE KERN – C AU SED ONTSTEKING EN BESCHADIGING VAN ZOWEL DE SLAGADERS EN LONGEN VAN MUIZEN INTRATRACHEAAL BLOOTGESTELD.

VERVOLGENS STELDEN ZE GEZONDE MENSELIJKE ENDOTHEELCELLEN BLOOT AAN DEZELFDE PSEUDOVIRUSDEELTJES. BINDING VAN DEZE DEELTJES AAN ENDOTHELIALE ACE2-RECEPTOREN LEIDDE TOT MITOCHONDRIALE SCHADE EN FRAGMENTATIE IN DIE ENDOTHEELCELLEN, WAT LEIDDE TOT DE KARAKTERISTIEKE PATHOLOGISCHE VERANDERINGEN IN HET BIJBEHORENDE WEEFSEL.

DEZE STUDIE MAAKT DUIDELIJK DAT ALLEEN SPIKE-EIWIT, NIET GEASSOCIEERD MET DE REST VAN HET VIRALE GENOOM, VOLDOENDE IS OM DE ENDOTHELIALE SCHADE TE VEROORZAKEN DIE GEPAARD GAAT MET COVID-19. DE IMPLICATIES VOOR VACCINS DIE BEDOELD ZIJN OM CELLEN HET SPIKE-EIWIT TE LATEN PRODUCEREN, ZIJN DUIDELIJK EN ZIJN EEN DUIDELIJKE REDEN TOT BEZORGDHEID.”

Commerciële vaccins zijn niet zo ‘schoon’ als proefvaccins

Het artikel van Seneff benadrukt ook het onbekende gevaar van het injecteren van gefragmenteerd RNA, dat in grotere hoeveelheden wordt aangetroffen in het commercieel vervaardigde Pfizer-vaccin in vergelijking met het vaccin dat in de eerste proeven werd gebruikt: 14

“HET OPENBARE BEOORDELINGSRAPPORT VAN HET EMA … BESCHRIJFT IN DETAIL EEN OVERZICHT VAN HET PRODUCTIEPROCES VAN [PFIZER] … EEN VAN DE ONTHULLINGEN IS DE AANWEZIGHEID VAN ‘GEFRAGMENTEERDE SOORTEN’ RNA IN DE INJECTIEOPLOSSING. DIT ZIJN RNA-FRAGMENTEN DIE HET RESULTAAT ZIJN VAN VROEGE BEËINDIGING VAN HET TRANSCRIPTIEPROCES VAN DE DNA-MATRIJS.

DEZE FRAGMENTEN ZOUDEN, ALS ZE NA INJECTIE DOOR DE CEL WORDEN GETRANSLATEERD, ONVOLLEDIGE SPIKE-EIWITTEN GENEREREN, WAT OPNIEUW RESULTEERT IN EEN VERANDERDE EN ONVOORSPELBARE DRIEDIMENSIONALE STRUCTUUR EN EEN FYSIOLOGISCHE IMPACT DIE OP ZIJN BEST NEUTRAAL EN IN HET SLECHTSTE GEVAL SCHADELIJK IS VOOR HET CELLULAIRE FUNCTIONEREN.

ER WERDEN AANZIENLIJK MEER VAN DEZE GEFRAGMENTEERDE VORMEN VAN RNA GEVONDEN IN DE COMMERCIEEL VERVAARDIGDE PRODUCTEN DAN IN DE PRODUCTEN DIE IN KLINISCHE ONDERZOEKEN WERDEN GEBRUIKT. DEZE LAATSTE WERDEN GEPRODUCEERD VIA EEN VEEL STRENGER GECONTROLEERD PRODUCTIEPROCES …

HOEWEL WE NIET BEWEREN DAT NIET-SPIKE-EIWITTEN DIE ZIJN GEGENEREERD UIT GEFRAGMENTEERD RNA VERKEERD GEVOUWEN OF ANDERSZINS PATHOLOGISCH ZOUDEN ZIJN, GELOVEN WE DAT ZE OP ZIJN MINST ZOUDEN BIJDRAGEN AAN DE CELLULAIRE STRESS DIE PRION-GEASSOCIEERDE CONFORMATIONELE VERANDERINGEN IN HET AANWEZIGE SPIKE-EIWIT BEVORDERT.”

Meer informatie

Seneff en ik behandelen veel meer dan ik in dit artikel heb behandeld, inclusief hoe de vaccins auto-immuunproblemen kunnen veroorzaken door middel van moleculaire nabootsing. Dit omvat zaken als coeliakie, Hashimoto’s thyroïditis en lupus. Dus als je enige interesse hebt om meer te weten te komen over dit vaccin, raad ik je ten zeerste aan om de hele video te bekijken.

We bespreken ook hoe de injecties tegelijkertijd idiopathische trombocytopenische purpura (ITP) veroorzaken, een zeldzame bloedaandoening waarbij je bloedstolsels, een daling van het aantal bloedplaatjes en bloedingen krijgt.

Lees ook zeker het artikel van Seneff door, ” Erger dan de ziekte: beoordeling van enkele mogelijke onbedoelde gevolgen van mRNA-vaccins tegen COVID-19 “, gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research. 15

Hoe kunt u uzelf beschermen tegen het vaccin of blootstelling aan degenen die zijn gevaccineerd?

Dat is inderdaad de vraag van de dag. We hadden het over het afstoten van het vaccin. Het is duidelijk dat het vaccin geen klassieke virusdeeltjes afwerpt, maar het kan er gemakkelijk toe leiden dat mensen spike-eiwitten afstoten, en het zijn deze spike-eiwitten die net zoveel schade kunnen aanrichten als het virus.

Hoewel het artikel van Seneff niet diep in oplossingen ging, biedt het een belangrijke aanwijzing, namelijk dat je lichaam de capaciteit heeft om veel van deze problemen aan te pakken via een proces dat autofagie wordt genoemd. Dit is het proces van het verwijderen van beschadigde eiwitten in je lichaam.

Een effectieve strategie die autofagie opwaardeert, is periodiek vasten of tijdgebonden eten. De meeste mensen eten meer dan 12 uur per dag. Als u dat geleidelijk verlaagt tot een venster van zes tot acht uur, zal uw metabole flexibiliteit radicaal verbeteren en de insulineresistentie verminderen.

Een andere nuttige praktijk is saunatherapie, die de hitteschok-eiwitten opreguleert. In eerdere artikelen heb ik dit uitgebreid besproken. Heatshock-eiwitten werken door het opnieuw vouwen van eiwitten die verkeerd zijn gevouwen. Ze labelen ook beschadigde eiwitten en richten ze op verwijdering.

Een andere essentiële strategie is om alle verwerkte plantaardige oliën (zaadoliën) te elimineren, wat betekent dat vrijwel alle bewerkte voedingsmiddelen worden geëlimineerd omdat ze ermee vol zitten. Zaadoliën zullen de mitochondriale energieproductie radicaal aantasten, oxidatieve stress verhogen en je immuunsysteem beschadigen.

Zaadoliën bevatten waarschijnlijk ook glyfosaat, omdat het veel wordt gebruikt voor de gewassen die ze produceren. Uiteraard is het belangrijk om glyfosaatbesmetting in al uw voedsel te voorkomen, wat u kunt minimaliseren door alleen gecertificeerd biologisch voedsel te kopen.

Ten slotte wilt u uw aangeboren immuunsysteem optimaliseren en een van de beste manieren om dat te doen, is door voldoende blootstelling aan de zon te krijgen, terwijl u uw badpak draagt, zodat uw vitaminegehalte 60 tot 80 ng/ml (100 tot 150 nmol/ l).

Klik hier om de video van dit artikel op Bitchute te bekijken

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button