web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

TRANSHUMAN 101: MODERNA VERKLAART DAT COVID-VACCIN EEN ‘BESTURINGSSYSTEEM’ IS

medical equipment medicine syringe 7bee50ed5e65577204ce533d0c96481e AnGel-WinGs.nlUit documenten verkregen van Moderna blijkt dat het zogenaamde vaccin dat door het bedrijf wordt verspreid, eigenlijk een  ‘besturingssysteem’ is . Deze opzienbarende bekentenis bevestigt wat vaccinsceptici beweren: dat COVID over controle gaat, niet over een virus.

Het zal niemand die de nodige zorgvuldigheid heeft betracht over deze pandemie verloren gaan om voorbij de glibberige beweringen van betaalde politici en meegaande media te kijken dat alles niet is wat het lijkt.

Om te beginnen is het geen toeval dat een van de belangrijkste promotors van deze nieuwe mRNA- ‘vaccins ‘ niemand minder is dan de miljardair van Microsoft, Bill Gates. Bill hield een  Ted Talk waarin hij opschepte dat  vaccins kunnen helpen de wereldbevolking met 15 procent te verminderen.

Ja, hij zei:  bezuinigingen  . Hoe werkt dat – door deze door vaccins geïmplanteerde besturingssystemen in ons uit te schakelen?

Welnu, de psychopathische Bill kon zijn Microsoft-besturingssysteem niet repareren om eindeloze computervirussen te voorkomen, dus waarom zouden we hem vertrouwen nu hij een voortrekkersrol speelt in wat wordt gezien als een belangrijke stap in de richting van  transhumanisme . Voor degenen die geven om wat er in hun lichaam terechtkomt, en die van hun dierbaren, kijk of je iets heel sinisters kunt ontdekken van wat een goedgelovig publiek wordt opgedrongen.

Bij The  Corbett Report kunnen  lezers zichzelf informeren over de zeer reële gevaren van transhumanisme – het idee van een ‘fantastische toekomst’ waarin mensen volledig opgaan in machines. Transhumanisten beschouwen wetenschap als hun religie en geloven in een filosofie van “absoluut relativisme” die beweert dat individuen de werkelijkheid naar believen kunnen veranderen, en ze proberen “de mens te relativeren”.

Zeker, iedereen die een sterk religieus geloof heeft, in welk geloof dan ook, zal terugdeinzen voor wat verre van een goedaardige leerstelling is. Het transhumanisme staat volledig vijandig tegenover het christendom, het jodendom, de islam, enz.

Willen we echt onze ziel opofferen voor het gevoel van veiligheid tegen een virusinfectie?

Meer dan bij  tapnewswire.com  inzender  Weaver  berichten de volgende elementen die ervan beschuldigd wordt uit documenten Moderna op de nieuwe COVID-19 vaccins. Het luidt als volgt:

Maakt ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen mogelijk

We hebben Moderna gebouwd met het uitgangspunt dat als het gebruik van mRNA als medicijn voor één ziekte werkt, het voor veel ziekten zou moeten werken. En als dit mogelijk is – met de juiste aanpak en infrastructuur – zou het de manier waarop medicijnen worden ontdekt, ontwikkeld en geproduceerd, zinvol kunnen verbeteren.

Ons besturingssysteem

Omdat we het brede potentieel van mRNA-wetenschap erkenden, wilden we een mRNA-technologieplatform creëren dat sterk werkt als een besturingssysteem op een computer. Het is zo ontworpen dat het uitwisselbaar kan worden aangesloten en afgespeeld met verschillende programma’s. In ons geval is het ‘programma’ of ‘app’ ons mRNA-medicijn – de unieke mRNA-sequentie die codeert voor een eiwit.

We hebben een toegewijd team van honderden wetenschappers en ingenieurs die uitsluitend gericht zijn op het bevorderen van de platformtechnologie van Moderna. Ze zijn georganiseerd rond sleuteldisciplines en werken op een geïntegreerde manier om kennis rond mRNA-wetenschap te vergroten en uitdagingen op te lossen die uniek zijn voor de ontwikkeling van mRNA-geneesmiddelen. Sommige van deze disciplines omvatten mRNA-biologie, chemie, formulering en levering, bio-informatica en proteïne-engineering.

 

Onze MRNA-medicijnen – de ‘software van het leven’

Als we een concept hebben voor een nieuw mRNA-medicijn en met onderzoek beginnen, zijn de fundamentele componenten al aanwezig.

Over het algemeen is het enige dat van het ene potentiële mRNA-medicijn naar het andere verandert, het coderende gebied – de feitelijke genetische code die ribosomen instrueert om eiwitten te maken. Door deze instructiesets te gebruiken, krijgen onze mRNA-geneesmiddelen voor onderzoek een software-achtige kwaliteit. We hebben ook de mogelijkheid om verschillende mRNA-sequenties te combineren die coderen voor verschillende eiwitten in een enkel mRNA-onderzoeksgeneesmiddel.

We maken gebruik van de flexibiliteit die ons platform biedt en de fundamentele rol die mRNA speelt bij de eiwitsynthese om mRNA-medicijnen voor een breed spectrum van ziekten na te streven.

 

Binnen een bepaalde modaliteit zijn de basiscomponenten over het algemeen identiek voor alle ontwikkelingskandidaten – formulering, 5 ′ regio en 3 ′ regio. Alleen het coderende gebied varieert op basis van de proteïne (n) die het potentiële medicijn de cellen laat produceren.

Ontdek hoe onze  Research Engine  en  Early Development Engine  ons in staat stellen de belofte van mRNA volledig te maximaliseren om de manier waarop medicijnen worden ontdekt, ontwikkeld en vervaardigd op een zinvolle manier te verbeteren.

Belangrijke uitdagingen overwinnen

Het gebruik van mRNA om medicijnen te maken is een complexe onderneming en vereist het overwinnen van nieuwe wetenschappelijke en technische uitdagingen. We moeten het mRNA in het beoogde weefsel en de cellen krijgen terwijl we het immuunsysteem ontwijken. Als het immuunsysteem wordt geactiveerd, kan de resulterende reactie de eiwitproductie beperken en dus het therapeutische voordeel van mRNA-geneesmiddelen beperken. We hebben ook ribosomen nodig om te denken dat het mRNA van nature is geproduceerd, zodat ze nauwkeurig de instructies kunnen lezen om het juiste eiwit te produceren. En we moeten ervoor zorgen dat de cellen genoeg van het eiwit tot expressie brengen om het gewenste therapeutische effect te hebben.

Onze multidisciplinaire platformteams werken nauw samen om deze wetenschappelijke en technische uitdagingen aan te pakken. Deze intensieve functieoverschrijdende samenwerking heeft ons in staat gesteld belangrijke aspecten van ons platform vooruit te helpen en aanzienlijke vooruitgang te boeken bij het leveren van mRNA-medicijnen voor patiënten.

Het bovenstaande is hier te vinden op de website van Moderna:

https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

Zoals altijd raden we lezers aan om nergens in te geloven en zelf onderzoek te doen. Plaats alsjeblieft hieronder je opmerkingen, deel deze met vrienden en familie en zorg ervoor dat dit cruciale moment in de geschiedenis van de mensheid geen verkeerde stap naar de vergetelheid is.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥