web analytics

Maskers helpen niet om griep (Corona) te voorkomen

f94cdb381316ca61e6011ccbc51fbf1d via Angel-WingsEen recente Stanford-studie die is vrijgegeven door de NCBI, die onder de National Institutes of Health valt, toonde aan dat maskers absoluut niets doen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen en dat het gebruik ervan zelfs schadelijk is. NIH publiceerde een medische hypothese van Dr. Baruch Vainshelboim (Cardiology Division, Veterans Affairs Palo Alto Health Care System / Stanford University, Palo Alto, CA, Verenigde Staten).

NOQ Report onthulde de studie:

Heb je gehoord over de peer-reviewed studie van Stanford University die zonder enige twijfel aantoont dat gezichtsmaskers absoluut geen kans hebben om de verspreiding van Covid-19 te voorkomen? Nee? Het werd gepost op de website van de overheid van het National Center for Biotechnological Information. De NCBI is een tak van het National Institute for Health, dus je zou denken dat een dergelijke studie breed uitgemeten zou worden door de reguliere media en omarmd zou worden door de “wetenschapsminnende” mensen in Big Tech.

TRENDING: Resultaten van Stanford-onderzoek: gezichtsmaskers zijn niet effectief om de overdracht van COVID-19 te blokkeren en kunnen in feite leiden tot verslechtering van de gezondheid en vroegtijdige dood

In plaats daarvan onthult een DuckDuckGo-zoekopdracht dat het werd opgepikt door ZERO reguliere mediakanalen en Big Tech-tirannen zullen mensen die het posten opschorten, zoals politiek strateeg Steve Cortes op de harde manier leerde toen hij een Tweet plaatste die inging tegen het verhaal van het gezichtsmasker. De Tweet zelf bevatte een citaat en een link die Twitter ertoe aanzette zijn account op te schorten, mogelijk voor onbepaalde tijd.

De NCBI-studie begint met het volgende abstract:

Lees ook:   Draadloze headsets schadelijk?

Veel landen over de hele wereld gebruikten medische en niet-medische gezichtsmaskers als niet-farmaceutische interventie om de overdracht en besmettelijkheid van coronavirus-2019 (COVID-19) te verminderen. Hoewel wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van de werkzaamheid van gezichtsmaskers ontbreekt, zijn er nadelige fysiologische, psychologische en gezondheidseffecten vastgesteld. De hypothese is dat gelaatsmaskers het veiligheids- en werkzaamheidsprofiel hebben aangetast en bij gebruik moeten worden vermeden. Het huidige artikel geeft een uitvoerige samenvatting van wetenschappelijke bewijzen met betrekking tot het dragen van gezichtsmaskers in het COVID-19-tijdperk, en biedt welvarende informatie voor de volksgezondheid en het nemen van beslissingen.

De studie concludeert (nadruk toegevoegd):

De bestaande wetenschappelijke bewijzen stellen de veiligheid en werkzaamheid van het dragen van een gezichtsmasker als preventieve interventie voor COVID-19 in vraag. De gegevens suggereren dat zowel medische als niet-medische gezichtsmaskers niet effectief zijn om mens-op-mens overdracht van virale en infectieziekten zoals SARS-CoV-2 en COVID-19 te blokkeren, wat het gebruik van gezichtsmaskers ondersteunt. Het is aangetoond dat het dragen van gezichtsmaskers aanzienlijke nadelige fysiologische en psychologische effecten heeft. Deze omvatten hypoxie, hypercapnie, kortademigheid, verhoogde zuurgraad en toxiciteit, activering van angst- en stressrespons, toename van stresshormonen, immunosuppressie, vermoeidheid, hoofdpijn, afname van cognitieve prestaties, aanleg voor virale en infectieziekten, chronische stress, angst en depressie. Gevolgen op lange termijn van het dragen van een gezichtsmasker kunnen een verslechtering van de gezondheid veroorzaken, ontwikkeling en progressie van chronische ziekten en vroegtijdig overlijden. Overheden, beleidsmakers en gezondheidsorganisaties zouden een welvarende en wetenschappelijk onderbouwde benadering moeten hanteren met betrekking tot het dragen van gezichtsmaskers, wanneer dit wordt beschouwd als preventieve interventie voor de volksgezondheid.

Hier is de tabel voor fysiologische en psychologische effecten van het dragen van een gezichtsmasker:

Lees ook:   Stop met anderhalve meter afstand en het verplicht dragen van mondkapjes

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button