...
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Geneeskunde: meer kwaad dan goed? (Loisa Sasek in een interview met Dr.Jenö Ebert)

KLa.TV in een interview met Dr. Jenö Ebert, arts en homeopaat, heeft 41 jaar als arts gewerkt en heeft tal van leidinggevende functies bekleed. Hij voert al jaren campagne voor een heroverweging van de geneeskunde en een besluit tot gratis vaccinatie.

Loisa Sasek: Hallo allemaal. Ik ben Loisa Sasek, productiemanager van KLa.TV. Aan het begin van het jaar bracht ik een documentaire uit met de titel ‘Mijn oogverwijderingsafspraak.

Hoe geneesmiddelen en medicijnen werken ”. In de film vertel ik mijn eigen angstaanjagende verhaal van lijden tot het punt waarop de doktoren me vroegen om mijn oog te laten verwijderen.

Zoals je kunt zien is dat niet gebeurd, en daarna zal ik het hele verhaal nog een keer uitzenden in een ietwat verkorte versie.

Verder zijn er elf doktoren die schokkende feiten melden en twintig getuigenrapporten.

Mis het niet en vertel het verder. Het kostte echt een immens hoge prijs om dit verhaal te beleven en het dan ook te vertellen.

Allereerst kies ik een klein citaat van een dokter uit mijn film, namelijk de radioloog Dr. Gerd Reuter.

En hij zegt: “Aan het einde van mijn 30 jaar werk, ben ik er feitelijk van overtuigd dat ik moest zeggen dat 90% van de medicijnen meer kwaad dan goed doet, en dat je op een gegeven moment van kant moet wisselen.”

Ok, 30 jaar professionele ervaring, dat stimuleert al het denken. Het was ook heel interessant, ik kreeg veel feedback, brieven en e-mails over mijn gefilmde verhaal van lijden, en ik was het lange tijd niet alleen. Dat bewoog me er ook toe om een ​​nieuwe rubriek op vetopedia.org aan te vragen over het onderwerp “Farmaceutische en medicijnslachtoffers”.

Dit werd toen ook opgezet en echt, heel veel mensen schreven zich daar in met vergelijkbare schokkende getuigenissen. Maar ook een arts heeft contact met mij opgenomen, die ervaring heeft met longziekten, cardiologie, radiologie, gastro-enterologie, en hij schreef me: “Ik ben zelf arts, een internist in mijn 50e werkjaar.

Uw bijdrage ‘Mijn oogverwijderingsafspraak’ raakte mij. Ik heb het nog nooit zo naakt en onbedekt gehoord of gezien. Maar ik moet het volledig eens zijn met uw bijdrage na mijn jarenlange praktijkervaring. Mijn boek met de titel ‘Danger Doctor’, dat ik hier nu heb, “Gezond worden en blijven ondanks behandeling” werd in 2005 uitgegeven door VAK Verlag.

Een bijdrage aan de individuele en curatieve behandeling van patiënten.

Hij vervolgt: “Ik wil je bedanken voor het moedige en soms schokkende feitelijke rapport. Ga zo door. “Ik schreef toen terug naar dokter Jenö Ebert en vroeg hem of hij bereid was een interview te geven voor Kla.TV.

En hij zei eigenlijk ja en hij is hier!
Hij zei ja. Nu hoop ik dat het werkt.
Ah, ik kan je hier zien. Hallo, hallo meneer Ebert! Hallo meneer Ebert.
Dr. Jeno Ebert: Hallo mevrouw Sasek.
Loisa Sasek: Leuk je hier te zien, geweldig, heel erg bedankt!
Dr. Jeno Ebert: Ik ben ook blij hier te zijn en u informatie te geven.
Loisa Sasek: Heel aardig. Ja, onze KLa.TV-kijkers en ik zijn nu zo opgewonden als een wat om te zien wat je ons te vertellen hebt. U bent in de conventionele geneeskunde geweest van de assistent-arts tot de hoofdarts tot de hoofdarts en komt daarom als insider volledig uit de praktijk. Vertel ons over uw ervaringen met het farma-geneeskundig systeem. Wat heb je meegemaakt?

Dr. Jeno Ebert: Ja, dus laten we beginnen waar ik ben opgeleid. In 1970 heb ik voor het eerst het staatsexamen in Boedapest gehaald en daarna heb ik nog tien jaar in verschillende klinieken in Duitsland gewerkt. Nadat ik alles had doorgenomen dat je al noemde, vestigde ik me in Stuttgart en dacht: ik zal alle mensen genezen, ik heb zoveel ervaring, zoveel in mijn hoofd, ik weet zoveel dat ik dat zal doen. Maar na een paar maanden besefte ik dat ik deze mensen echt niet kan helpen. Kunt u zich dit gevoel van machteloosheid voorstellen?

Loisa Sasek: Ja. als je denkt dat je nu alles weet, je hebt tien jaar geleerd en dan kun je niemand helpen, dat was je ervaring. Honderd procent. Albert Schweizer zei in zijn latere dagen: Wij dokters kunnen geen ziekten of zieke mensen genezen. Wij dokters zijn geroepen om de inwendige dokter van de patiënt wakker te maken. Ja, dat zei u ook, en ik citeer: de gebruikelijke conventionele medische behandeling maakt mensen niet gezonder, maar zieker. De moderne geneeskunde loopt dood. Dus ik denk dat onze kijkers zich waarschijnlijk niet kunnen voorstellen wat in de praktijk, heb je een of twee voorbeelden van hoe je op zo’n uitspraak komt?

Dr. Jeno Ebert: Het was dus heel gewoon dat iemand met een of andere aandoening kwam, zoals tonsillitis. Deze amandelontsteking heeft van mij een antibioticum gekregen. De tonsillitis werd na een paar dagen beter, maar de patiënt meldt een week of tien dagen later een vaginale schimmelinfectie. Van antibiotica is bekend dat ze het microbioom van de darm, dat wil zeggen de darmflora, vernietigen en daarmee ook de vaginale flora vernietigen, waarna de schimmels zich kunnen verspreiden. En dat heb ik niet één keer meegemaakt, maar wel talloze keren.

Een ander voorbeeld: een patiënt met hoofdpijn. Een hoofdpijnpatiënt kreeg natuurlijk hoofdpijnmedicatie. De hoofdpijnmedicatie of migrainemedicatie hielpen ook even, toen realiseerde ik me dat de dosering altijd verhoogd moest worden, om invloed te hebben. En met de verhoging van de dosering nemen ook de bijwerkingen toe, bijvoorbeeld maag-darmklachten, verlies van eetlust, misselijkheid etc. etc., die ik niet als een succes voor een patiënt kon registreren.

Dus dat was een enorme, enorme teleurstelling en wanhoop voor mij. Ik ben geen vijand van een antibioticum, maar het moet op de juiste manier worden gebruikt waar het echt nodig is. Uit een Engelse studie blijkt dat kinderen die in het eerste levensjaar een antibioticum hebben gekregen, een dubbele kans hebben om later allergisch te worden.

Loisa Sasek: Geweldig. Ik neem het trefwoord antibiotica weer op. In mijn film zei een professor het volgende, ik zal nog een keer kort citeren. Hij zegt: hier zie je ook de problemen van de huidige geneeskunde. Bijna alle therapieën blokkeren de eigen herstelmechanismen van dit lichaam in plaats van ze te ondersteunen, of het nu gaat om antibiotica, cortison, pijnstillers, slaappillen, kalmerende middelen, chemotherapie, hij zei dat over alles, dat wil zeggen, je ziet het zo en je hebt vergelijkbare ervaringen gemaakt?

Lees ook:   Zembla: Etiketkinderen - Waar komt de groei van de psychiatrie vandaan?

Dr. Jeno Ebert: Ja, ik zie het op dezelfde manier, en er is wat ik ook heb beschreven in het boek dat je al hebt genoemd, hoe een chronische ziekte zich ontwikkelt. Een chronische ziekte ligt meestal al in de wieg dat de kleinste mensen op aarde, de kinderen van vijf of zes weken, al mishandeld worden met een zes- of zevenvoudige vaccinatie.

Deze vaccinatie kan, kan of hoeft niet, maar kan de eerste schade aan ons immuunsysteem veroorzaken.

Mijn ervaring is dat de eerste vaccinatie niet veel uitmaakt, maar een maand later of twee maanden later komt het tweede zes of zeven vaccin en daar ontstaan ​​problemen, bijvoorbeeld uitslag.

Een, laten we zeggen, atopische dermatitis. De beslissing wordt zeer snel genomen en er wordt een cortison- of steroïde-bevattende zalf voorgeschreven. Deze steroïde-bevattende zalf is heerlijk, elke moeder is enthousiast, want binnen zeer korte tijd zijn de vervelende symptomen zoals jeuk, huiduitslag, zoals ’s nachts niet slapen enz. Als bij toverslag voorbij.

Maar als u stopt met het gebruik van deze steroïde of meestal antibiotische zalf, kan het een week duren, 10 dagen, en dan komen alle symptomen terug.

Als de familie – ik bedoelde niet te zeggen “helemaal bij zijn hoofd”, maar eerder “slim genoeg is”, dan zullen ze waarschijnlijk een holistische gezondheidsdeskundige of een homeopathische arts raadplegen, die dan zal proberen het hele verhaal onder controle te krijgen. Gebeurt dat niet? Dan weer met cortisone zalf en dan verdwijnen de symptomen van de huid volledig. Het duurt dan een paar jaar, misschien een, twee of maar een paar maanden, en dan merken de ouders dat het kind nu niet huid-ziek is, maar de eerste klachten in de bovenlucht krijgt, zoals hoesten, bronchitis, zelfs astma.

Je kunt zien dat de ziekte een verdieping van het oppervlak naar beneden gaat. In de praktijk heb ik kunnen zien dat de ziekten van het oppervlak – meestal huidoppervlak – dieper en dieper gaan. Organen en orgaansystemen die dieper en dieper zijn gelegen, worden aangetast.

Van de huid gaat de ziekte naar de longen – sinussen, longen. Het gaat van de longen naar de maag; Maag-darmkanaal. En hier, als er een darmziekte is, dan is het niet ver naar de immunologische ziekten, naar de auto-immuunziekten zoals colitis ulcerosa of andere auto-immuunziekten.

En het kan nog dieper gaan en leiden tot ziektes die je niet meer onder controle kunt krijgen. Een onderzoek in Amerika wees bijvoorbeeld uit dat kinderen in de jaren tachtig – de chronische ziekten ongeveer 12,4% bedroegen. Nu is het 52,8%. Dus de chronische ziekten zijn ENORM toegenomen!

Loisa: Ja. Goed, ik zal proberen te herhalen wat u zojuist hebt uitgelegd. Dus je zegt, antibiotica, cortison, wat dan ook, deze stoffen die de afweermechanismen van het lichaam blokkeren, die de symptomen wegduwen, ze zijn dan verdwenen, maar de ziekte glijdt dieper en dieper, naar immuunziekten, naar chronische ziekten. Heb ik dat goed begrepen?

Dr. Jeno Ebert: Juist, juist, dat de ziekte van bovenaf gaat, van de oppervlakte naar het lichaam en dan de diepte in en dan is de tijd gekomen dat iemand misschien ook kanker krijgt.

Loisa Sasek: Heel interessant, heel interessant. In je boek schrijf je ook over de eigen herstelmechanismen van dit lichaam, inclusief koorts – is dat ook zoiets?

Dr. Jeno Ebert: Koorts is iets heel, heel belangrijk voor iedereen. Het is vooral belangrijk voor de kinderen. Koorts is dus geen vijand, koorts is een vriend. We zouden blij moeten zijn! Hoe hoger de koorts tijdens  ziekte, hoe korter het is.

Dus als iemand 39, 40, 41 koorts krijgt, kunnen we er zeker van zijn dat het binnen een paar dagen voorbij is.

Aan de andere kant, als ik tussenbeide en koortsverlagende maatregelen start – tabletten, zetpillen – op 38 of 38,5, in dat geval duurt de ziekte langer en is mijn eigen immuunsysteem verzwakt. Het eigen immuunsysteem wordt gestimuleerd door de koorts en de afweercellen vermenigvuldigen zich in het vierkant met elke graad toename.

Loisa Sasek: Dank je, je hebt dat heel, heel goed samengevat. Dus in dit hele farmaceutische tijdperk zijn mensen over het algemeen veel zieker, zieker dan ooit.

En ik noem ook aangrijpende, wereldwijde studies en cijfers in mijn film. Misschien kunt u ons als expert ook iets vertellen over dit farmaceutische systeem in het algemeen of over de “farmaceutische industrie”.

Dr. Jeno Ebert: Pharma is niet geïnteresseerd in het genezen van mensen, patiënten, maar Pharma is geïnteresseerd in het goed houden van de voorraden.

Dat betekent dat er inkomsten, verkopen worden gemaakt.

En al het farmaceutische onderzoek is niet patiëntgericht, maar financieel verantwoord.

Loisa Sasek: Oké, dat zou veel verklaren.

Dr. Jeno Ebert: De “Big Pharma” – laten we geen bedrijven noemen – hebben de volledige medische opleiding en ziektemanagement in handen. Omdat elke universiteit bepaalde functies heeft – assistent-en senior arts-posities, misschien zelfs hoofd-arts-posities – die worden gefinancierd door de farmaceutische industrie. En als er ergens een dokter wordt ingehuurd en weet dat hij moet studeren wat zijn sponsor leuk vindt, dan doet hij natuurlijk niets anders en wil hij natuurlijk zijn baan behouden. En op deze manier wordt de hele medische wereld geïnfiltreerd. In een praktijk in Stuttgart heb ik vaak moeten ervaren dat sommige vertegenwoordigers mij als het ware “studies” tussen aanhalingstekens hebben aangeboden, die zogenaamde multicenter studies zijn, bijvoorbeeld om een ​​bloeddrukmedicijn te testen.

En toen kreeg ik contant geld of leuke uitstapjes aangeboden.

Dus ik moet eerlijk zijn, ik heb nog nooit aan zulke dingen meegedaan.

Dus de doktoren zijn meestal corrupt.

Beschadigd betekent dat ze zijn geïnfiltreerd. Er is een heel leuk boek: “Side Effect: Death”. Misschien heb je er wel eens van gehoord of hebben kijkers er wel eens van gehoord, heel leesbaar! Zeer de moeite waard om te lezen; hoe de farma werkt.

Lees ook:   Rondkomen met bijstand? Oordelen is fijn toch?

Loisa Sasek: Ja, met geld kun je nu zien. En alles wordt gecontroleerd met geld, hoorde ik uit je mond. Je beheert het hele ding met het geld, daar gaat de rivier naartoe. Ja, dat is erg schokkend. En u had het al eerder over vaccinaties, Mr. Ebert. Je zei ook dat de vaccinaties in de kindertijd komen en dan komen ze – dan komen vaak chronische ziekten voor, of waar het dieper en dieper gaat met de ziekte, dat schokte me ook. Heeft u iets over vaccinaties uit uw praktijk of uit uw ervaring of uw schat aan kennis?

Dr. Jenö Ebert: Ik kan je een hele avond vullen met vaccinaties, een lezing geven …

Loisa Sasek: Ja, ik denk het wel! Misschien wel het belangrijkste?

Dr. Jeno Ebert: Vaccinaties zijn een kwestie van overtuiging. Vaccinaties – er bestaat geen enkele wetenschappelijke studie die zou bewijzen dat de gevaccineerden gezonder zijn dan de niet-gevaccineerden. Het is eerder andersom.

Er zijn kleine studies hier in Europa, in Oostenrijk of ook in Duitsland – de Salzburg-studie of de Kron-studie.

Ze bewijzen dat gevaccineerde kinderen veel vaker ziek zijn, bijvoorbeeld neurodermitis, slaapstoornissen, longontsteking, ADHD hebben – deze syndromen, die de kinderen niet kalm kunnen houden, komen veel vaker voor bij gevaccineerde kinderen.

Dus: waarom hebben we de vaccinaties nodig? We hebben ze niet nodig – de farmaceutische industrie heeft ze nodig.

Loisa Sasek: In mijn film noemde ik ook voorbeelden van vaccinaties en dodelijke bijwerkingen of flagrante schade. Ik denk dat je ook geweldige dingen hebt gezegd over de oprichting van de vaccinindustrie, over hoe de vaccinindustrie tot stand is gekomen.

Dr. Jeno Ebert: Edward Jenner, die in 1796 eerst zijn eigen kind en later zijn omringende patiënten met pokken vaccineerde met de pokkenvloeistof – met als resultaat dat de kleine jongen een paar dagen later stierf op de leeftijd van vijf, en dat een vrouw die acht maanden zwanger was, haar kind dood werd geboren – het kind zat onder de pokken – en dat zijn eigen zoon, die hij in de loop van zijn leven verschillende keren had ingeënt, op 21-jarige leeftijd aan waanzin stierf. De vaccinatie-industrie, de vaccinatie-industrie, is eigenlijk op deze basis gebouwd.

Loisa Sasek: Dit is waanzin … En het bouwt nu op dit alles, zelfs nu met de coronapandemie.

Mensen zeggen nu: “Het kan pas eindigen als er een vaccin beschikbaar is en we vaccineren allemaal.”

Ook hier ben je onderweg met lezingen. Ik zou natuurlijk ook erg geïnteresseerd zijn in wat je erover zegt.

Dr. Jeno Ebert: De coronapandemie wordt kort toegelicht: het is geen pandemie als ziekte, maar een testpandemie.

Omdat de testen zo uit de hand zijn gelopen dat iedereen die positief test, vanwege quarantaine meteen als ziek en “Corona” wordt geregistreerd.

Dat hoeft helemaal niet, want deze coronapandemie was niets meer dan een griepgolf die begin april of uiterlijk half april klaar was.

Dus helaas begrijp ik deze uitbreiding van alle maatregelen die op het hele Europese continent bestaan, met uitzondering van Zweden, niet.

En ik zou graag willen weten wie er op de achtergrond aan de touwtjes trekt.

Deze coronavaccinatie zal een RNA-vaccin zijn. Een RNA-vaccin is anders dan de andere vaccins, die meestal een DNA-vaccin zijn.

Het is op deze wereld nog niet gelukt om een ​​RNA-vaccin te produceren.

De beproevingen duurden lange, lange jaren. Dat werd toen stopgezet omdat ze ontdekten dat er enorm veel ernstige bijwerkingen waren.

Ik zou je willen zeggen dat een vaccinatie voor Corona niet nodig is, ten eerste omdat de bevolking al voldoende kruisimmuniteit heeft.

Omdat we als kleine kinderen in contact kwamen met Corona. En we hebben al een zekere basisimmuniteit. Dus we hebben geen vaccinatie nodig.

En deze lockdown, die we hebben meegemaakt, plaagt in mijn ogen de bevolking.

 Loisa Sasek: Duidelijke woorden. Heel goed. Dank je wel, Dr. Ebert. Wil je onze kijkers wat advies of een tip geven vanuit je jarenlange ervaring.

Dr. Jeno Ebert: Blijf gezond. Haal een frisse neus. Oefeningen doen. Wees niet bang.

Neem immuunondersteunende vitamines, mineralen: vitamine C, vitamine D, zink, selenium, dat soort dingen en dan blijf je gezond.

En je kunt gewoon tegen je dokter en je medisch begeleider zeggen: ik heb niets anders nodig, het gaat goed.

En geniet van het leven. Wees niet bang. Angst is een belangrijke factor bij het ziek worden, omdat angst duidelijk het immuunsysteem aantast.

Loisa Sasek: Ja bedankt. Dus beste Dr. Ebert, we hebben nu veel te verteren. Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor dit interview en dat je de moed hebt gehad om dit interview met je naam onder ogen te zien. Beste kijker, dat was echt interessant en ik denk dat je deze stem gewoon moet horen om zelf een onafhankelijke en verantwoorde beslissing te kunnen nemen als het je raakt. Dat is hoe beangstigend het is, zoals Dr. Ebert heeft net gezegd, gedreven of door intimiderende prognoses en je merkt niet eens hoe snel je onmerkbaar in een hebzuchtig farmaceutisch systeem bent beland, waarvan de doktoren zelf vaak niet eens weten dat ze er een handlanger in zijn geworden. Dus leer samen met ons door stem en afwijkende stem om je eigen verantwoordelijke pad te vinden en kijk ook eens rond op Vetopedia.org, zoals ik al eerder noemde bij Farmaceutische en Medicinale Slachtoffers, om een ​​compleet beeld te krijgen. Nu zenden we de documentaire opnieuw uit. Bespreek het, verspreid deze belangrijke informatie en geef onderwijs. Dankjewel dat je er bent. Doei.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button