26 februari 2021

 

Vitamine D tekorten hoe herken je ze

https://www.womenworking.com/signs-youre-lacking-vitamin-d-and-how-to-get-more-without-baking-in-the-sun/

Je denkt de zon schijnt dus dat gaat dan vanzelf?
Nou niet altijd dus blijkbaar.

Had pijn in gewrichten plots…neem vit d in en? Gone?
WTF is dit…

Ps die klachten kun je per stuk nemen op die website, wil niet zeggen dat je alles hebt!!!!

Waar zit vitamine D in?

We krijgen bij A.Vogel regelmatig de vraag waar vitamine D in zit. En je raadt het inmiddels wel….Vitamine D zit niet in een appel of een peer. Ga gewoon lekker naar buiten voor je dagelijkse portie vitamine D. En gebruik eventueel een supplement met vitamine D. Vitamine D komt in kleine hoeveelheden voor in wilde zalm, haring, makreel en in mindere mate in vlees en eieren. Ook wordt het toegevoegd aan margarines en bak- en braadproducten en aan babyvoeding. Maar de meest effectieve manier om aan vitamine D te komen is dus via de zon.

https://www.avogel.nl/blog/vitamine-d-tekort-alles-wat-je-moet-weten-over-vitamine-d/

En we mochten jarenlang geen ei meer eten…zga… 2 per week was de max, alsof we proefkonijnen zijn waar ze op testen, wat als mensen ons geloven en jarenlang geen ei meer eten dan…en als ze geen zonnebank meer mogen want we zeggen dan dat het slecht is en als we dan zeggen dat ze mega supersonische zonnebrandcremes moeten gebruiken?
Ga zo maar door zucht… je mag nu weer tien eieren per dag oid…gedoe altijd

 

Lees ook:   Vitamine B1

Gerelateerde berichten