09 maart 2021

 

Wietolie gebruiken of niet? Bijwerkingen

Beautiful trichomes, powerful pain relief! I found a great medical marijuana book that has great recipes, uses less valuable marijuana, and has smaller candies to use for pain on a daily basis: MARIJUANA - Guide to Buying, Growing, Harvesting, and Making Medical Marijuana Oil and Delicious Candies to Treat Pain and Ailments by Mary Bendis, Second Edition. Just $2.99. This ebook has great recipes for delicious Cannabis Chocolates, and tasty Dragon Teeth Mints. www.muzzymemo.com:

Er zijn al veel mensen die deze olie gebruiken voor gezondheidsklachten.
Dat is ieders eigen beslissing natuurlijk.

Maar er kunnen ook bijwerkingen optreden.

Ik ken een dame die hartritmestoornissen had, en best heftig ineens.
De wietolie werd gebruikt voor fibromyalgie.
Daar nog slaapproblemen bij, met soms dan maar een slaappil…tjah?
Is dat wel een goede combinatie met wietolie? Daarbij veroorzaakt het ook hartritme stoornissen bij bepaalde mensen.
Ik heb even voor haar gezocht online en kwam dit tegen.
Nu blijkt dat wietolie ook bijwerkingen heeft, die ik toch wil delen met mensen.
Dus pas ermee op. Overleg dus altijd met je huisarts!

 

Wanneer moet je geen CBD gebruiken?

Cannabis is een belangrijk medicijn voor ontzettend veel ziektes en aandoeningen. Maar hennep is geen wondermiddel. Op deze pagina lees je wanneer je geen CBD moet gebruiken.

Medische cannabis kan bijwerkingen veroorzaken, net als elk ander medicijn. In sommige kringen wordt beweerd dat cannabis compleet veilig is. Maar dat is niet waar. Het is belangrijk dat je eerst de huisarts raadpleegt, voordat je met CBD aan de slag gaat.

CBD verlicht de symptomen van een groot aantal ziekten. Maar patiënten zullen nooit genezen door cannabisolie. (Achterliggende oorzaak wordt niet weggenomen, men kan bv -bwvs-ook opium nemen, dan voel je ook minder! Het geeft rust en verdoofd dus )Vooral bij de behandeling van kanker gaan er veel sprookjes rond. CBD zou terminale patiënten op wonderlijke wijze van hun ziekte hebben genezen, claimen sommige nieuwswebsites. Er is echter geen enkel wetenschappelijk bewijs voor zulke wonderlijke genezingen.

Lees ook:   Afvallen door hypnose

Verhoogd risico op ernstige bijwerkingen
Sommige patiënten kunnen beter geen medische cannabis gebruiken. De huisarts kan het beste inschatten of je een verhoogd risico op ernstige bijwerkingen loopt. Mensen met de volgende aandoeningen of situaties hebben meer kans op ernstige bijwerkingen:

-Schizofrenie, bipolaire stoornis of ernstige depressie
-Hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen
-Auto-immuunziekten
-Kinderen en jongeren onder de 22 jaar
-Zwangere vrouwen

Meest voorkomende bijwerkingen
De meeste medische cannabisproducten hebben een hoog THC-gehalte. Van THC word je stoned. Die stof is dan ook verantwoordelijk voor de meeste bijwerkingen. Op deze website bespreken we met name cannabisproducten met cannabidiol(CBD). Die stof gaat een groot deel van de negatieve bijwerkingen van THC tegen. Maar zelfs cannabisolie met een laag THC-gehalte kan bijwerkingen veroorzaken:

–Verhoogde hartslag
–Droge mond
–Duizeligheid
–Rode ogen

Interactie met andere medicijnen
CBD wordt regelmatig toegepast om bijwerkingen van andere medicijnen te verminderen. Maar in sommige gevallen vermindert medische cannabis juist de werking van medicijnen, of worden bijwerkingen uit vergroot.

Cannabis versterkt de werking van alcohol, benzodiazepines (slaapmiddelen), en opiaten (sterke pijnstillers). De kans op negatieve bijwerkingen is groot als je zulke middelen gebruikt in combinatie met medische cannabis. Let ook op als je een van de onderstaande medicijnen slikt.
 photo wietoliebijwerkingenmedicaties_zpstlftmfhb.jpg

 

 

Wil je wel CBD olie gebruiken of kopen ga dan naar de CBD-expert.nl

https://www.cbdolie.org/wanneer-moet-geen-cbd-gebruiken/#
By Tom Kiel

Gerelateerde berichten