20 april 2021

 

Einde de pil en condooms in zicht…

Einde aan gehannes met pil en condoom in zicht

Heeft het laatste uur geslagen voor het condoom en de pil? Als het aan de Amerikaanse stichting Parsemus ligt wel. De stichting voorspelt een ware revolutie met een anticonceptiegel, die eenmalig in de zaadleider van de man wordt aangebracht.
De voordelen zijn legio. Geen gehannes meer met condooms, vrouwen kunnen de pil met een gerust hart vergeten en sterilisatie is niet meer nodig. De gel, Vaselgel genaamd, wordt eenmalig in de zaadleider van de man aangebracht. En als die dan toch vader wil worden, is het een fluitje van een cent om het goedje uit te spoelen.

Parsemus hoopt Vaselgel al snel op de markt te brengen. Op dit moment test de stichting het middel nog op bavianen. Een eerdere proef met konijnen is al geslaagd.

Seksuologe Goedele Liekens zegt in de Belgische krant Het Laatste Nieuws de komst van Vaselgel toe te juichen. Maar ze betwijfelt of het middel ooit een succes wordt. ‘Anticonceptie blijft helaas een vrouwenzaak. Het is de vrouw die zwanger kan worden, dus is het ook aan haar om ervoor te zorgen dat dat niet gebeurt.’

https://www.ad.nl/ad/nl/1003/You/article/detail/3747341/2014/09/13/Einde-aan-gehannes-met-pil-en-condoom-in-zicht.dhtml

wauwie…

Lees ook:   Nieren en linker en rechterkant lichaam

Gerelateerde berichten