web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Anunnaki volledige film

https://youtu.be/ud36wnaaw78?si=4wFd1qpDB1iE7k8j

Anunnaki volledige film is gebaseerd op het boek ‘The Lost Book of Enki’ van Zecharia Sitchin.

00:00 – Introductie
06:20 – Attestatie van Endubsar
15:37 – Verloren boek van Enki-tablet 1
34:02 – Verloren boek van Enki-tablet 2
53:00 – Verloren boek van Enki-tablet 3
01:07:57 – Verloren boek van Enki-tablet 4
01:30:38 – Verloren boek van Enki-tablet 5
01:55:28 – Verloren boek van Enki-tablet 6
02:22:50 – Verloren boek van Enki-tablet 7
02:43:35 – Verloren boek van Enki-tablet 8
03:05:58 – Verloren boek van Enki-tablet 9
03:39:21 – Verloren boek van Enki-tablet 10
04:25:40 – Verloren boek van Enki-tablet 11
05:15:12 – Verloren boek van Enki-tablet 12
06:00:58 – Verloren boek van Enki-tablet 13
06:45:30 – Verloren boek van Enki-tablet 14

Het ‘Anunnaki-verhaal’ beschrijft de catastrofale Grote Calamiteit in Sumerië, beschreven door de godheid Enki, waarbij destructieve ’terreurwapens’ betrokken zijn. Het verhaal verschuift vervolgens naar Nibiru, het huis van de Anunnaki, en beschrijft de vluchtige omgeving en geschiedenis die wordt gekenmerkt door conflicten en oorlog. In een poging de vrede te herstellen wordt An aangesteld als heerser, maar er ontstaan opvolgingsproblemen.

Terwijl het milieu van Nibiru verslechtert, wordt naar goud gezocht als oplossing, wat de Anunnaki naar de aarde leidt voor mijnbouw. Alalu, een voormalige koning van Nibiru, ontdekt het goud van de aarde, maar wordt door Anu verslagen en naar Mars verbannen. Enki en Enlil leiden de missie van de Anunnaki op aarde, waarbij ze worden geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van goudwinning en aanpassing aan de nieuwe omgeving.

Lees ook eens:  Verborgen Kamer in Herenhuis Lost Mysterie van 200 jaar op

Enki houdt toezicht op Afrika (Abzu) en Enlil, Mesopotamië (Edin). Anu’s bezoek aan de aarde omvat cruciale beslissingen met betrekking tot de operatie en het leiderschap. Het verhaal gaat ook over de oprichting van tussenstations op Mars en de maan voor goudtransport.

Er ontstaan conflicten tussen de Anunnaki en de Igigi, wat leidt tot muiterij in Ekur vanwege ontevredenheid over de arbeidsomstandigheden. Enki en Ninmah creëren de eerste mensen, Adam en Titi, door middel van genetische experimenten, wat een directe interventie in de menselijke ontstaansgeschiedenis markeert. De Igigi vermengen zich later met menselijke vrouwtjes, wat leidt tot hybride nakomelingen. Ziusudra speelt een sleutelrol bij het overleven van een grote overstroming en hervormt de menselijke beschaving.

Na de zondvloed helpen de Anunnaki bij de wederopbouw van menselijke steden en beïnvloeden ze culturele, technologische en politieke ontwikkelingen. Groeiende menselijke beschavingen leiden tot conflicten en oorlogen, waarbij de aarde in vier regio’s is verdeeld, elk beïnvloed door verschillende Anunnaki-leiders.

Het verhaal culmineert in een catastrofale oorlog waarbij gebruik wordt gemaakt van ‘terreurwapens’, die enorme verwoestingen veroorzaken. Dit complexe verhaal verweeft mythologie, hemelse dynamiek en aardse gebeurtenissen en beeldt de Anunnaki af als invloedrijke maar toch manipulatieve figuren in het menselijk lot.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥