web analytics
...

I Was There: The Dark History of the Salem Witch Trials

In Salem, Massachusetts zijn de heksenprocessen begonnen en veel van de beschuldigden moeten bekennen, in deze clip van seizoen 1, ‘Salem Witch Trials’.

“I Was There”, biedt een meeslepende reis terug in de tijd, waarbij gastheer Theo Wilson – de kleinzoon van een Tuskegee Airman met een passie voor geschiedenis – centraal staat bij enkele van ’s werelds meest impactvolle gebeurtenissen, om te deconstrueren hoe ze zich werkelijk hebben ontvouwd. Door origineel archiefmateriaal, getuigenissen van experts en dramatische hercreaties met behulp van CGI-technologie om Wilson in de scene te plaatsen, biedt de serie verrassende perspectieven op enkele van de meest cruciale momenten in de geschiedenis.

Lees ook:   Perseus: Krachtige halfgod met machtige wapens

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!