web analytics
...
Gedichten van Angel-Wings

Dromen

11 Digital Surrealists: 3D artists creating dreamlike spaces – Trendland Online Magazine Curating the Web since 2006

 

Ik zou
Over jou
Dagelijks
Moeten dromen

De mooiste ooit
Dromen
Over wensen
Die ooit uitkomen
Misschien

Ik zou dagelijks
De mooiste dromen
Moeten dromen
Over jou

Alleen als ik slaap
Vergeet ik je vaak

En zit de dag
Vol met dromen
En heb ik je zo lief
Zo heel lief
Lief

 

Lees ook:   Niets gratis

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept