22 januari 2022

 

Dag oma

Grandmother quotes for funeral #grandmother #quotes #funeral | großmutter zitiert zur beerdigung | citations de grand-mère pour les funérailles | abuela citas para funeral | grandmother quotes from grandaughter, grandmother quotes losing a, grandmother quotes grand kids, cool grandmother quotes, grandmother quotes from grandkids, grandmother quotes grandmothers, grandmother quotes funny, grandmother quotes inspirational, grandmothe

Dag oma
Ik zwaaide nog
Ik mocht niet bij jou zijn
Het glas tussen ons in
Kushandjes
Liefde vanuit mijn hart
naar jou
mijn lieve oma
Hoop dat je het nog voelde
Dat ik in gedachten zo dichtbij
je was
Maar ik wist niet
dat het de laatste keer zou zijn
Lieve oma
Wist jij dat wel?
Ik vind het zo erg oma
Dat jij alleen bent heengegaan
Misschien wilde je het zo
Ergens
We zwaaiden nog eenmaal

Vanachter glas
Voor alles dat was
En nooit meer zal zijn
Ik ga je zo missen lieve oma
Het doet me zoveel pijn
Dat jij er niet meer bent
En dat glas
Dat gebroken werd
Dat jij, jij was…

❤Voor Isa en haar oma❤

Lees ook:   Tien mensen ging ik voorbij vandaag

Gerelateerde berichten