22 april 2021

 

Liefde gewoon zomaar

26 beautiful quotes proving why long-distance relationships totally worth it  Long Distance relationship quotes for him//Long Distance relationship quotes boyfriend  Long Distance relationships worth it//Long Distance letters//Long Distance quotes//Long Distance love//LDR//LDR quotes//LDR texts //LDR love//relationship//love//inspiring quotes//

Ik heb je nooit gekust
In dit leven
Ik heb je nooit aangeraakt
In dit leven
Ik heb je ooit liefgehad
Ook in dit leven
En zelfs nu
Heb ik je zo intens lief
Dat ik blijkbaar een vorig leven
niet vergeten kan
En jij de blauwdruk bent
In mijn ziel
En ik alles herken
In het nu
Van toen
Moet niets
Nu
Weet ik van ooit
En dat was bijzonder genoeg
Om je over eeuwen
nog niet te kunnen
vergeten
In dit leven…

Lees ook:   Men wist het zo goed

Gerelateerde berichten