27 januari 2021

 

Te ouw(l)elijk

Then shall the kingdom of heaven be likened unto ten virgins, which took their lamps, and went forth to meet the bridegroom. Then all those virgins arose, and trimmed their lamps. And the foolish said unto the wise, Give us of your oil; for our lamps are gone out. But the wise answered, saying, Not so; lest there be not enough for us and you: but go ye rather to them that sell, and buy for yourselves. Matthew 25:1, 7, 8, 9:

Nee
Ik kom ze niet meer tegen
De leuke
De knappe
Aantrekkelijke
Voor mij
Ik vind ze saai
Met hun stekelharen
Hoofden
Monden vol praatjes
Over stoute dingen
Dat zoek ik toch niet
Ik hou van subtiel
Netjes en fatsoenlijk
Vol ingehouden humor
Jaren gemist
Inhoudelijken
Wezenlozen
Ik hou niet van voetbal
Of gejuich in een bruine kroeg
Op Neerlandstalig
Aub niet zeg
Nee
Ik wil hen niet
Ik wil
Gewoon verliefd
zijn
Op iemand
Die passievol
Liefdevol
Zichzelf is
En zonder geblaat
Respectvol kan zijn
Zonder eisen
Als in vriendschap
Partnerschap
Samen delen
Dat zien we dan wel weer
Maar nu?
Wil ik niets
Van dat wat ik zie elke dag
Rondlopenden
Te ouw(l)elijk
Nee

Lees ook:   Waarheid

Gerelateerde berichten