web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Energetica, entiteiten, geesten

“Geef dit jaar geen ouijabord als kerstcadeau”

“Geef dit jaar geen ouijabord als kerstcadeau”
in Paranormaal
Geestenuitdrijvers en paranormale onderzoekers waarschuwen geen ouijabord als cadeau te geven deze kerst, tenzij je demonische krachten over de vloer wilt hebben. Dat meldt de Ierse krant The Independent.

Internetbedrijf Google voorspelde onlangs dat het bord, waarmee contact gelegd wordt met geesten, deze kerst waarschijnlijk uitverkocht zal zijn. Dat heeft alles te maken met de horrorfilm Ouija die afgelopen maand uitkwam.

“Je kunt je gemakkelijk openstellen voor kwade geesten, maar het is erg moeilijk om ervanaf te komen,” zei een katholieke priester en geestenuitdrijver uit Dublin. “Met name jonge mensen en tieners die met ouijaborden experimenteren kunnen erg naïef zijn en denken dat ze alleen contact leggen met zielen van overleden geliefden.”
Kwade geesten en zelfs demonen doen zich voor als overleden geliefden om bezit te nemen van iemand, aldus de geestenuitdrijver. Vervolgens ‘beseffen mensen niet dat ze besmet kunnen raken’.

Darren Ansell is lid van de paranormale onderzoeksgroep Paranormal Study and Investigation (PSI), onder meer bekend van het programma Greatest Haunts van de BBC. De groep stelde tijdens gecontroleerde experimenten vast dat onbewuste spierbewegingen verantwoordelijk waren voor antwoorden op vragen die met een ouijabord waren gesteld. Toch hebben veel gebruikers een negatieve ervaring met ouijaborden.
Sommigen hoorden demonische stemmen, voelden zich plotseling angstig of depressief worden, hoorden geluiden of zagen voorwerpen bewegen of door de kamer vliegen. “Ik heb gezien hoe tafels uit zichzelf door de gang bewogen,” zei Ansell.

“Geef dit jaar geen ouijabord als kerstcadeau”

Buren van mij gebruikten dat bord, ik heb hen gewaarschuwd maar.. luisteren ho maar ze konden alles aan!
Uhuh!
Zag gescheurde gordijnen in de slaapkamers, nachtmerries hier over enge wezens in de gang, ff zout gestrooid was het weg!
Ja alsof die geesten een muur zien?
Maar eh ze waren snel weg die buren uit dat huis.
De nieuwe buurman zit vreemd genoeg graag boven.
De vorige ook…?
Ik vind dat ook geen aanrader, geesten oproepen is ongezond.
Is het waar of niet, doet niet terzake niet mee bemoeien want je weet maar nooit.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥