web analytics

Edgar Cayce: Reincarnatie

Sommige van onze kijkers zijn misschien niet bekend met Edgar Cayce en vragen zich misschien af ​​waarom hij interessant zou zijn voor het Archief. Welnu, Cayce voerde duizenden lezingen uit die verband hielden met de oude geschiedenis, inclusief het oude Egypte, Atlantis en Lemurië.

De rijkdom aan materiaal van Cayce is zodanig dat het Archief heeft besloten een driedelige serie over hem te produceren. In deze presentatie maken we kennis met de man en zijn methode. In deel 2 zullen we zijn lezingen over het oude Egypte, Atlantis, de Akasha-verslagen en de connectie met de Anunnaki bespreken. In deel 3 zullen we veel van zijn andere lezingen bekijken, inclusief zijn opvattingen over genezing, meditatie en zelfs Jezus.

 

Lees ook:   3 Things You Agreed to Before You Were Born (You Forgot These)

Gerelateerde artikelen

Back to top button