web analytics

Edgar Cayce: Voorspellingen

Edgar Cayce: Voorspellingen


In de late 19e eeuw werd een Amerikaanse mysticus en medium geboren in Virginia. Zijn naam staat bekend om de vele records waarin Casey vragen beantwoordde, de diagnose stelde en ook een aantal belangrijke historische gebeurtenissen voorspelde. Records werden bijgehouden door zijn zoon en vrouw, vervolgens door een stenograaf. Casey zelf kon het niet repareren, omdat hij in een diepe trance was.

Zoals alle mensen was Casey geïnteresseerd in de toekomst van de mensheid en probeerde hij herhaaldelijk het gordijn op te tillen.

Hij beschreef in detail de economische crisis van 1929. De zegevierende strijd van de USSR over de Koersk, het korte leven van Hitler. Hij sprak veel over het lot van de USSR – hij voorspelde de ineenstorting, maar sprak goed over de mensen en voorspelde een gelukkige toekomst, ook al was het niet snel.

Casey’s profetieën over de militaire conflicten van 1936 in Spanje en China kwamen ook uit. Hij slaagde erin om de vorming van Israël te voorzien 16 jaar vóór de officiële erkenning als een onafhankelijke staat.

Er waren fouten. Hun aard is onverklaarbaar, maar het feit dat Casey de overwinning van Hitler en de eenwording van alle landen van Europa onder auspiciën van Duitsland voorspelde (Toch had hij ergens wel gelijk Merkel nml). Evenals het aan de macht komen van de Democraten in China. Helaas waren beide profetieën niet voorbestemd om uit te komen.

Zijn uitgebreide leer van karma is bekend.

Casey geloofde dat elke persoon krijgt wat hij verdient. Alle bagage gaat naar hem, afhankelijk van gedachten en gedrag in vorige levens. Onbewust draagt ​​een persoon de eerder opgedane ervaring en kennis en kan hij zijn talenten in het echte leven gebruiken. De taak van de mens is om fouten uit te werken, zonden uit het verleden toe te geven en te proberen ze te corrigeren. Dat is de reden waarom de ziel reïncarneert. De wedergeboorte van de menselijke ziel werd noodzakelijk geacht, zodat iemand met geloof in God en gebeden zijn ziel kon zuiveren. Hij geloofde heftig in God, las gebeden en geloofde in hun kracht.

Lees ook:   Onderzoekers gebruiken MRI-technologie om telepathie tussen mensen te proberen en aan te tonen

Heel levendig en gedetailleerd beschreef hij het einde van de wereld.

De reden gaf de verschuiving van de aardas en klimaatverandering over de planeet aan. Niet alle landen en continenten zullen lijden, maar alleen diegenen die de verkeerde politiek volgen: Engeland en Amerika voor onafhankelijkheid, China voor isolatie, India voor het niet volgen van de eigen spirituele leringen.

Klimatologische rampen zullen verschillende schendingen van levensomstandigheden en verlies van levens met zich meebrengen. Noord-Europa en Japan zullen onder water komen te staan. Kolossale veranderingen zullen Noord-Amerika ondergaan (vooral de Noord-Atlantische kust).

Atlantis zal opnieuw verschijnen voor mensen.

Casey stelde eerst de verbinding tussen de Egyptische piramides en Atlantis voor. Dus sprak hij vanuit een trance-toestand niet alleen over de opkomst, maar ook over de gebeurtenissen uit het verleden. Casey geloofde dat entiteiten 75 duizend jaar geleden de eerste menselijke lichamen bevolkten. De latere menselijke beschaving leed 3 overstromingen met een groot aantal slachtoffers. De piramide werd gebouwd om kennis en waardige vertegenwoordigers te redden van de derde – laatste vloed 12,5 duizend jaar geleden. In 0 A.D. de laatste incarnatie van de geestelijk leraar Amilius was Jezus Christus. Hij zei dat van hem verwacht zou worden dat hij weer zou komen. Maar in plaats van de derde wereldoorlog, zal de wereldbevolking wereldwijde rampen ondergaan.

Onder de slachtoffers zullen er alleen degenen zijn die de verkeerde manier van leven leiden, zodat de overlevende rechtvaardigen een nieuwe mensheid kunnen veroorzaken.

Veranderingen zullen niet alleen komen op het grote vasteland van Eurazië, in Rusland. Casey koppelde dit aan de komende missie van Rusland om de continenten en volkeren te verenigen. Het is Rusland dat de kern van een nieuwe beschaving zal worden, waarvan de burgers moraliteit en spiritualiteit op de eerste plaats zullen stellen.

Lees ook:   Within Temptation~ Our Farewell

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button