web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Dieren

Honden vaccin lepto 4 is niet in orde

Ter attentie van alle honden eigenaars wil ik graag langs deze weg heel even jullie aandacht vragen .
Ik was eigenaar van een knappe Duitse Herder “Mong”, die jammer genoeg in mei 2019 overleden is .
Tot op vandaag kon ik de link naar zijn doodsoorzaak niet leggen, of ik wist niet beter dan dat hij aan een “natuurlijke” door gestorven is in mijn armen, aan een hartstilstand “dacht ik!” .
Vermits ons verdriet zo onnoemelijk groot was en wetende dat het mijn droom was om ooit een Tsjechoslowaakse Wolfshond aan te schaffen, is mijn dochter op zoek gegaan naar een kweker (in Friesland, fantastische mensen trouwens met een groot hart) die een teefje hadden, die in juni ll het leven zou schenken aan 7 prachtige pups.
Uiteraard nam dit ons verdriet om Mong niet weg, maar het was hartverwarmend te weten dat er nieuw leven zat aan te komen.
Na 2 lange maanden van wachten, was uiteindelijk hét moment aangebroken dat mijn “wolfje” Banjo genaamd zijn intrede maakte in onze familie.
“Banjo” een klein bolletje gijze “wolf” die onmiddellijk al onze harten liet overlopen van vreugde, maar vooral van nieuwe liefde en dit niet alleen voor mij & mijn vrouw, maar voor mijn hele gezin!
Op de leeftijd van 9 weken ben ik met hem langs de dierenarts geweest om de “rappel” van zijn vaccinaties te laten zetten & na te kijken of hij uiteraard gezond verklaart kon worden. Banjo heeft zijn vaccins gekregen voor kennelhoes, rattenziekte ed (het bewuste L4 vaccin).
Daags nadien is hij ziek geworden, ben dan met hem opnieuw naar de dierenarts geweest waar hij een keelontsteking had vastgesteld of eventuele bijwerkingen van de vaccinaties.
Banjo heeft een “ruimwerkend” antibiotica gekregen in injectie. Echter enkele uren later heeft mijn dochter vastgesteld dat onze viervoeter er heel slecht aan toe was (bloed in zijn uitwerpselen & braaksel) ze heeft hem onmiddellijk naar de dierenkliniek gebracht, tegen de tijd dat ze daar aankwam kon Banjo al niet meer op zijn pootjes staan & zat er niet van “leven” meer in onze vriend!
Gedurende de 4 daaropvolgende dagen zal onze pup een hele reeks testen ondergaan, hij werd onder infuus geplaatst en kreeg een voedingssonde. Zijn toestand bleef maar achteruitgaan. Op zaterdag is mijn dochter in allerijl met haar eigen hond naar de kliniek gereden om Banjo een bloedtransfusie te laten toedienen.
Op de 4e dag sterft onze pup dan toch, acuut lever- en nierfalen & interne bloedingen.
Ondanks de vele uitgevoerde testen, weten we de échte doodsoorzaak van onze vriend nog steeds niet, heel waarschijnlijk het leptospirose virus.
Het beeld dat ik voor ogen houd van mijn hondje is allesbehalve een mooie herinnering.
Ondanks alle goede zorgen die de kliniek heeft toegediend, blijf ik achter met vragen, veel vragen, maar geen antwoorden.
Dit alles heeft mij aan het denken gezet & herinner ik mij dat mijn Duitse Herder enkele weken voor zijn plotse dood ook zulke zware diarree & braakneigingen gehad heeft, wat ik koppelde aan de eerste hitte, maar hij had kort daarvoor het identieke vaccin gekregen als Banjo !
Onder de indruk van het plotse overlijden van Banjo heb ik foto’s van zijn vaccinatie boekje naar de kweker gestuurd.
Zij hebben voor ons ook onderzoeken verricht & met verschillende dierenartsen gebeld, velen wijten dit aan het L4 vaccin, ook blijkt uit verschillende bronnen dat het L4 vaccin zeer zware gevolgen kan hebben op uw hond, nl anafylactische schokken, acuut lever- & nierfalen & vele andere symptomen met de dood tot gevolg!
Ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn pup overleden is aan de gevolgen van zijn vaccinatie, alleen heb ik hier geen uitsluitend bewijs voor!
De farmaceutische bedrijven die deze bewuste vaccins produceren zullen zich in mijn verhaal zeker herkennen, vandaar dat ik niemand (nog niet) met de vinger wijs.
Ik weet dat wij geen enig geval zijn, maar verwijzend naar de vele berichten op de sociale media van de gevolgen van het L4 vaccin, zijn er al veel jonge dieren aan overleden.
Desondanks heeft het farmaceutische bedrijf wel het lijk van mijn pup opgevraagd voor een autopsie, wat ons doet vermoeden dat we wel in de juiste richting “vermoedens” hebben. Of we ooit de juiste doodsoorzaak te weten zullen komen, zal afhangen van de eerlijkheid van het bewuste farmaceutische bedrijf.
Het brengt onze Banjo niet terug, maar kan wel helpen andere levens te redden of dit enorme verdriet in de toekomst ter vermijden.
WAAROM? Waarom verwittigen onze dierenartsen die met deze farmaceutische bedrijven samenwerken ons niet ?
Ik weet dat het voor velen onder jullie “maar een hond” is, maar voor ons was het onze kleine Banjo.
Bedankt om naar mijn verhaal “te luisteren”

 


Het gaat dus om het vaccin tegen de ziekte van Weil, die misschien ook wel in een cocktail wordt gegeven.
Let hier dus goed op aub.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥