web analytics

Vreemde structuren in het corona vaccin! Pfizervaccin

https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v4/streams/free/Nanotechnology-and-Graphene-Oxide-in-Pfizer-vaccine/3d6fee4ece1859d3eb99beafb69a2d7288410077/1cb05c

 

Ricardo Delgado: 
We gaan de inhoud zien, wat er in het Pfizer-vaccin zit, en we zijn ga er commentaar op geven.
Je kijkt naar de rand van de druppel. Alles in het lichtere gebied is wat zich in de druppel bevindt. Dat is de kleinste vergroting. Ik zet het op volledig scherm.
Typisch, zie je? Die formatie is typerend. Denk aan de karakteristieke vorm die grafeen heeft. Het vormt deze plooien. En over het algemeen vouwt het zichzelf aan de randen in. Het vouwt meestal op zichzelf. We gaan niet alleen grafeen zien, maar ook, zoals ik al zei, een soort zeer kunstmatige structuren.
Dit doet ook nogal denken aan dit soort structuren die stroomopwaarts worden getrokken, laten we zeggen, door bepaalde deeltjes die veel opduiken in de beelden van een ander Pfizer-vaccin dat Dr. Campra analyseerde.
Nu, hier zien we dit met een vergroting van ongeveer 100. Niet meer dan dat. 100 tot 200 vergroting. Let op die formatie hier beneden. Die vorm is ook heel karakteristiek. Alsof ze in L zitten. Wel, vanaf nu zie je meer beelden…
Die vorm is ook heel kenmerkend voor de trendy stof. Hier verschijnt ook nog een vierhoekige structuur. Daar. Ik zet het op volledig scherm. Het is een filament dat wordt voortgetrokken door een “klein puntje”. Hier zien we er nog een in de vorm van een sleutel. Dit hier is… Ik zal hier even pauzeren.
Dit is de beroemde “nano-octopus” die ook verscheen in de Pfizer-vaccinflacon die Dr. Campra analyseerde. Het verscheen ook in de video van Dr. Carrie Madej. En het werd ook gevonden door de Poolse wetenschapper wiens naam ik me nu niet kan herinneren. Nou, laten we doorgaan. Hier zien we het in een donker veld. Maar kijk naar de beëindiging ervan. Het lijkt op een insect. Het lijkt op een insect vanwege zijn pootachtige vorm.
Merk op hoe die structuur hieronder naar boven gaat. Ik ga een korte pauze inlassen. Een ding waar ik iets over wil zeggen, is dat, terwijl het monster evolueerde, het alles was… In feite zijn de monsters bewaard gebleven, en ik kijk ernaar uit om ze opnieuw te bekijken, want het is alsof er een evolutie is. Het is alsof wat we ook zien, in werkelijkheid zelf-assemblerende en assemblerende, zoals ik al zei, steeds complexere structuren is.

Lees ook:   ODMS: Oxygen Deprivation Mask Syndrome verspreidt zich nu over de hele wereld

Dr. Sevillano: 
Ja, heel interessant.

Ricardo Delgado: 
Er waren verschillende reliëfs. Dat wil zeggen, verschillende niveaus binnen die hydrogel die ook wordt onderzocht. Daarom kon ik, toen ik met de oriëntatie speelde, zien wat er aan de onderkant was, wat vroeger grafeen was. En meer aan de oppervlakte, je zou dit soort structuur kunnen zien zweven. Kijk naar deze. Dat soort formatie komt, volgens wat er in de wetenschappelijke literatuur staat, overeen met nano-antennes. Dat wil zeggen, dat kleine stokje naar boven zou, nou ja, een zend- en ontvangantenne zijn. Waarschijnlijk is het de inductor van de beroemde MAC-adressignalen die verschijnen met draadloze Bluetooth-technologie.

Dr. Sevillano: 
Dat is duidelijk, Ricardo.

Ricardo Delgado: 
Ja, heel, heel, heel duidelijk. Merk op dat het lijkt alsof er een klinknagel op zit.

Dr. Sevillano: 
Ja.

Ricardo Delgado: 
Het is als een minischroef. Dit is zeker nanotechnologie. Nou, ik heb de video-opname met wat belichting gelaten omdat ik wachtte tot de structuur zou omdraaien. Dit komt omdat het vanaf de andere kant leek alsof het een soort fluorescentie uitstraalde. Een soort van luminescentie. Ik ben ook van plan om te proberen dit monster bloot te stellen aan bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons. En ook om te verwarmen. Alles wat jullie voorstellen in de chat. Dit is duidelijk van kunstmatige oorsprong. En het feit dat dit in het vaccin zit is krankzinnig. Het is gek. Kijk, daar lijkt het om te draaien. Ik wil ze ook blootstellen aan ultraviolette straling. Dit beeld is heel netjes. Kijk die ook eens. Hoe netjes is het! Je kunt zelfs zien wat het sleept. Kijk naar die. Kijk, die ziet eruit alsof hij met iets gedoteerd is. En het draagt ​​ook nog iets vergelijkbaars met zich mee.
Dat heeft een boekachtige uitstraling. Het lijkt precies op een boek. En merk op dat het een reliëf heeft op de rechte randen, geheel rechtlijnig. Of deze bijvoorbeeld. Er zijn geen biologische structuren van dit type die overeenkomen met zo’n vierhoekige oorsprong, voor zover ik weet.

Lees ook:   Oostenrijk verklaart de oorlog aan niet-gevaccineerde slechts enkele dagen na een bezoek aan Soros

Dr. Sevillano: 
Kristallen hebben deze vorm niet, dus… Ze zijn niet zoals deze structuren met rechte hoeken en hoekige hoeken. Maar degene die we zien wordt geassocieerd met anderen. Kristallen worden niet zo gepresenteerd.

Ricardo Delgado: 
Precies. Moet je zien.

Dr. Sevillano: 
Hetzelfde. Daar heb je het. Het is ook geen herhalend patroon zoals kristallen zijn.

Ricardo Delgado: 
Juist.

Dr. Sevillano: 
Er zijn hoeken, maar die komen voor in geïsoleerde, losgekoppelde structuren. Wat we zien is vreemd.

Ricardo Delgado: 
Merk op dat het hier, aan de linkerkant, lijkt te slingeren.

Dr. Sevillano: 
Ja, dat klopt. En er is een basis waarop deze kleine bollen zitten.

Ricardo Delgado: 
Ja.

Dr. Sevillano: 
Als je diep onder de microscoop kijkt, zijn er vaak andere structuren die niet zichtbaar zijn omdat ze onder andere staan. Maar je kunt raden dat ze er zijn vanwege de reliëfs die je ziet.
Dit wat we zagen, kunnen “microdeeltjes” worden genoemd. We hebben geen nanodeeltjes gezien. Dit zijn microdeeltjes omdat ze zichtbaar zijn onder de microscoop.

Ricardo Delgado: 
Dat klopt.

Dr. Sevillano: 
Het zijn microdeeltjes. Ze zijn waarschijnlijk samengesteld uit…

Ricardo Delgado: 
Microdeeltjes.

Dr. Sevillano: 
Precies. Een ander ding is dat ze zijn samengesteld uit of een soort nanotechnologie bevatten. Maar in werkelijkheid is de schaal microscopisch, niet nanoscopisch.

Ricardo Delgado: 
De waarheid is dat we niet onverschillig staan ​​tegenover dit soort beelden. Gisteren, toen ik de microscoop gebruikte, verheugde ik me op vandaag om ze te laten zien, want de bevolking moet hiervan op de hoogte zijn. Niets hiervan mag onder de microscoop worden gezien. In die wetenschappelijke artikelen waar de regelgevende instantie voor geneesmiddelen, de EMA of de FDA over praten, is het heel gemakkelijk om te zeggen: “Dat is besmetting.” Maar het is besmetting met vormen die je ziet in artikelen verzameld uit de wetenschappelijke literatuur. Het lijkt mij dat het grafeenvormige vervuiling is. Dat is wat je wilt zeggen. Grafeenverontreiniging, toch?

Lees ook:   Myocarditis en de COVID-19-shots: veel ophef om niets?

Dr. Sevillano: 
Hoe vaak hebben ze de kans gemist om ons voor de gek te houden met dit verhaal? Nodig ons ergens uit waar we dit in het openbaar kunnen doen. Hoe vaak hebben ze het gemist? Of ze hebben het gemist of willen dat niet. Ze willen niet onder een microscoop kijken. Het maakt ze niet uit. Ze houden maar voor de gek, ze lachen ons uit, anderen beledigen ons. Goed, maar laat ze alsjeblieft naar de microscoop kijken. Kijk, in plaats van ons uit te lachen alsof we clowns zijn. Like de foto die ik je een tijdje geleden stuurde. Ja, ja. En je mag lachen zoveel je wilt. Maar zet een microscoop voor je ogen en kijk zelf. En dan ga je lachen. Terwijl anderen op je neerkijken. “Dit is geen wetenschap omdat de kranten het niet hebben gepubliceerd.” En wat als het niet in de kranten wordt gepubliceerd? Zou u enig werk van de vijand publiceren? We zullen,

Ricardo Delgado: 
Natuurlijk niet.

Dr. Sevillano: 
Het is glashelder dat de achtergrond van dit alles heel serieus is. Ik zal aandringen wanneer ik kan. Omdat ik niet over medicijnen kan praten, blijf ik bij de achtergrond van dit alles. De wetenschap is gekaapt. Die kop werd trouwens gegeven door Miguel Bosé. Ik denk dat hij het zei in La Razón of ABC. Ik weet niet waar ik hem heb gezien. En hij heeft helemaal gelijk. Miguel Bosé is niet mijn ding, maar hij heeft volkomen gelijk. Absoluut gelijk. Je kunt de waarheid van die zin niet wegnemen. Deze mensen hebben de wetenschap gekaapt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button