web analytics
...

Dokter vindt behandeling voor Vaxx-slachtoffers, ziet grote verbetering in bloed!

De nieuwste Covid-19-variant die ze gebruiken om permanente lockdowns te rechtvaardigen, is de ommicron-variant. Natuurlijk, na omicron komt er een andere variant, en dan nog een, zolang de overheid maar zin heeft om ons leven te beheersen. U weet waar dit toe leidt: ze willen universele vaccinmandaten, voor iedereen, van de kindertijd tot het verpleeghuis. Ze willen geforceerde injecties voor peuters, voor basisschoolleerlingen, voor zwangere vrouwen en verplichte boosters, zelfs voor degenen die ernstige reacties hadden op de eerste injectie. En ze zullen hiermee doorgaan, wat de bijwerkingen ook zijn, omdat ze eenvoudigweg ontkennen dat er bijwerkingen zijn.
Dr. Zandre Botha voegt zich bij ons.

Bekijk de video:

Lees ook:   Maar ik prik niet!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button