web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

China lanceert een fake zon!!!

Echt ziek dit… de mensheid weet niet wat er allemaal gebeurd en welke effecten dit zal gaan hebben!

In een wereld waar landen strijden om de grenzen van wetenschappelijke prestaties te verleggen, staat één land voorop, klaar om de wereld met ontzag achter te laten. Hoewel andere landen hebben geprobeerd dit meesterwerk te creëren of er nog steeds plannen voor maken, heeft China een grote stap gezet in de wetenschappelijke revolutie. De kunstmatige zon van China is veranderd in een monumentale creatie die de toekomst van energie en de manier waarop wij menselijke wijsheid waarnemen snel opnieuw vormgeeft.

Hoe hebben ze deze prestatie bereikt? Welke boodschap zit erin? Ga met ons mee terwijl we ons verdiepen in hoe China zijn kunstmatige zon lanceerde en zijn technologische macht bewees.

China, bekend om zijn innovatieve kracht, heeft de wereld geschokt door met behulp van nucleaire technologie met succes een replica van de zon te creëren. Het idee lijkt onmogelijk, maar deze vreemde ontwikkeling roept zorgen op over het vermogen van China om om te gaan met de mogelijke gevolgen van dingen die fout gaan. Om de betekenis van deze prestatie te begrijpen, moet men het opmerkelijke proces kennen van het zich in het centrum van de zon bevinden…

Lees ook eens:  Covid Cancer Explosion! What could be the mechanisms?

 

Of denk je dat wij deze techniek niet hebben!?

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥