web analytics
11:11 Dubbele getallen

Geo-engineering Bekijk Global Alert News, 6 mei 2023

Minder zon zorgt ook voor minder vitamine D opname en dus zwakkere mensen en dieren.

-Enorme hagel teistert Texas, terwijl regio’s van Canada in brand vliegen door meer dan 100 ongekende bosbranden in het begin van het seizoen. Wat is er mis met deze foto? Extreme weersomstandigheden whiplash-scenario’s zijn verwoestende ecosystemen, samenlevingen en voedselvoorraden.

Om het allemaal nog erger te maken, hebben nieuwe onderzoeken aangetoond dat wolken nu “medicijnresistente bacteriën” en “schimmelpathogenen” bevatten. Wat doet dat allemaal met onze voedselvoorziening en ons?

De oppervlaktetemperaturen van de oceaan blijven omhoogschieten en Florida en de Golfkust worden nu geconfronteerd met snel stijgende en tegelijkertijd stervende zeeën.

Recordhittegolven in de lente verwoesten samenlevingen en verpletteren gewassen in Azië, terwijl de bergen in Zuid-Californië meer dan dertig centimeter sneeuw krijgen, welkom in oorlogsvoering. Ze zijn allemaal nodig in de kritieke strijd om de bevolking wakker te schudden voor wat er gaat komen, we moeten elke dag laten tellen.-

 

 

Lees ook:   De zeespiegelstijging
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button