web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERN

Door Bill Gates gefinancierd project om zonlicht te dimmen in de ijskast

Door Bill Gates gefinancierd project om zonlicht te dimmen in de ijskast
1c3865c4411522f443d69f86bc746849 AnGel-WinGs.nl
Een experiment waarmee zonlicht gedimd kan worden, gaat niet door. Milieugroepen en inheemse bewoners hebben zich fel verzet tegen het project, dat in juni moest plaatsvinden in het Zweedse Kiruna en gefinancierd wordt door miljardair Bill Gates.
Wetenschappers waren van plan om een grote ballon met reflecterende deeltjes op te laten. Die deeltjes moesten in de stratosfeer zonlicht tegenhouden, met als gevolg dat de temperatuur zou dalen. Ze willen deze technologie inzetten ‘tegen klimaatverandering’. Dit wordt ook wel geo-engineering genoemd en was tot voor kort een ‘complottheorie’.
Leiders van de Sami-bevolking schreven een boze brief aan de Zweedse ruimtevaartorganisatie SSC. Die heeft inmiddels laten weten dat het project is afgelast. In een verklaring schrijft het ruimteagentschap dat ‘de wetenschappelijke gemeenschap verdeeld is over geo-engineering’.
Catastrofale gevolgen
De Sami-leiders schreven samen met drie natuurbeschermingsgroepen dat het experiment ‘catastrofale gevolgen’ kan hebben, waaronder het verergeren van droogte. De Zweedse natuurbeschermingsorganisatie SSNC zei dat de technologie ‘te gevaarlijk is om ooit gebruikt te worden’.
De wetenschappers gaan de Zweedse bevolking de komende tijd ‘informeren’ in de hoop dat ze zullen bijdraaien.
Toen Gates in 2010 tijdens een TED-lezing de vraag kreeg welke ‘noodmaatregelen’ de mensheid zou moeten treffen om klimaatverandering te bestrijden, antwoordde hij dat geo-engineering een ‘verzekeringspolis’ zou kunnen zijn.
(Wat gooien ze nu in de lucht dan?)

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥