web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Chemtrails vervuiling van leven

De controverse over chemtrails heeft de aandacht getrokken van complottheoretici, de reguliere media, de Amerikaanse luchtmacht en de regeringen van zowel het Verenigd Koninkrijk als Canada. Aan de ene kant zijn er mensen die suggereren dat het allemaal een kwestie is van samenzweerderige onzin en angst zaaien. Aan de andere kant wordt het door velen gezien als iets duister en dodelijks; iets dat zelfs ons bestaan ​​als soort kan bedreigen.

De officiële regel is dat chemtrails – in wezen sporen in de lucht, achtergelaten door grote vliegtuigen – gewoon gewone contrails zijn van het soort dat je vrijwel altijd en overal in de lucht kunt zien. Ze worden gemaakt wanneer een hoogvliegend vliegtuig een hoogte bereikt die koud genoeg is om uitlaatgas te laten transformeren in ijskristallen, waardoor ze kunnen worden gezien als lange sporen van wolkachtige damp.

De onofficiële mening is echter heel anders. Het suggereert dat chemtrails niets minder zijn dan het belangrijkste bewijs dat iemand enorme hoeveelheden potentieel dodelijke chemicaliën in de atmosfeer pompt. De theorieën over waarom dergelijke acties zouden kunnen plaatsvinden, zijn net zo talrijk als gevarieerd: (a) om wijdverspreide ziekte en dood uit te lokken, als een middel om de steeds groter wordende bevolking van de planeet te verlagen; (Dan zou je beter kunnen beslissen dat mensen maar 1 a 2 kinderen mogen en niet meer, dus dit is niet echt een reden) (b) het verminderen van de effecten van de opwarming van de aarde; (c) om het weer op aarde te veranderen (of het nu ten goede of ten kwade is, is een geschil onder theoretici); en (d) het menselijk brein nadelig te beïnvloeden en ons in onderdanige, sombere runderen te veranderen. Ergens in deze massa verwarde theorieën en claims ligt het antwoord. Maar wiens antwoord is juist?

Dat is de grote vraag.

Het was in 1996 dat de zaden van het chemtrail-mysterie voor het eerst werden verteld. En dat was allemaal te danken aan het USAF 2025-rapport van de Amerikaanse luchtmacht. Het waren punten die zich in belangrijke mate concentreerden op hoe de luchtmacht van plan was het weer te manipuleren en te beheersen als oorlogsinstrument. (mij viel het op in 2003 -Angel-Wings)

De gegevens in het USAF 2025-document werden op een duidelijk theoretische manier gepresenteerd – de auteurs probeerden tenslotte te raden waar de technologie zou zijn, bijna dertig jaar nadat het rapport was geschreven en gepubliceerd. Wie wantrouwend stond tegenover alles wat uit de mond van de ambtenarij komt, kochten het niet; helemaal niet zelfs. Slechts enkele weken nadat het document in het publieke domein was vrijgegeven, deden geruchten de ronde dat (a) de weersveranderende technologie al in gebruik was; en (b) het bewijs van het bestaan ​​ervan was te zien in de contrails – die binnenkort chemtrails zullen worden genoemd – boven ons hoofd. Interessant genoeg kwamen de complottheoretici al snel tot de overtuiging dat ze op hoge plaatsen steun hadden.

Bedenk dat in 1997, slechts een jaar nadat het USAF 2025-rapport werd gepubliceerd, de Amerikaanse minister van Defensie William Cohen verklaarde dat duistere krachten zich bezighouden met een eco-type terrorisme waarbij ze het klimaat kunnen veranderen, aardbevingen en vulkanen op afstand kunnen veroorzaken door het gebruik van elektromagnetische golven. Er zijn dus genoeg ingenieuze geesten die aan het werk zijn om manieren te vinden waarop ze terreur kunnen zaaien bij andere naties. Het is echt waar.

Voorstanders van Chemtrailing waren van mening dat de woorden van Cohen neerkwamen op een minder dan subtiele poging om bekendheid te geven aan wat er in het geheim gaande was in de atmosfeer van de aarde. Misschien hadden ze gelijk. Het duurde echter niet lang voordat de weerbeheersingstheorie werd uitgebannen ten gunste van een theorie die zich richtte op bevolkingsbeheersing en een sinistere Nieuwe Wereldorde.

Dat was het enorme niveau van vinger wijzen in de richting van de luchtmacht dat een openhartige verklaring over de kwestie werd afgegeven door het personeel van de USAF. Gedeeltelijk stond er:

Het beleid van de luchtmacht is om het weer te observeren en te voorspellen. De luchtmacht is gericht op het observeren en voorspellen van het weer, zodat de informatie kan worden gebruikt ter ondersteuning van militaire operaties. De luchtmacht voert geen experimenten of programma’s voor weersveranderingen uit en heeft ook geen plannen om dit in de toekomst te doen. De hoax “Chemtrail” is onderzocht en weerlegd door vele gevestigde en geaccrediteerde universiteiten, wetenschappelijke organisaties en grote mediapublicaties.

Lees ook:   Jensen-Hot, Hot, Hot

 

De meeste mensen hebben naar de lucht gekeken en een of meerdere contrailstrepen waargenomen, maar sommigen vermoeden dat ze chemicaliën bevatten die opzettelijk ziekten (Covid bv)kunnen verspreiden, de opwarming van de aarde kunnen beïnvloeden of op de een of andere manier mensen in onderdanige slaven kunnen veranderen.

In 1999 nam het kantoor van de procureur-generaal van New Mexico contact op met Kim Johnson, lid van New Mexican for Science and Reason (NMSR), om te helpen bij het beantwoorden van vragen van kiezers over de vermeende gevaren van ‘chemtrails’. Na zijn onderzoek vertelde Johnson de procureur-generaal (in een brief die te vinden is in het online artikel “Kim Johnson’s Chemtrail-analyse – Bijgewerkt”):

Ik heb een aantal foto’s bekeken die beweren te zijn van vliegtuigen die het chemische of biologische materiaal in de atmosfeer sproeien. Ik heb de brieven ook besproken met een andere wetenschapper die bekend is met Upper atatmosferische verschijnselen van Sandia National Laboratory en een gepensioneerde generaal en jachtpiloot die lid is van de Air Force Hall of Fame. Samenvattend is er geen bewijs dat deze “chemtrails” anders zijn dan verwacht, normale contrails van straalvliegtuigen die variëren in vorm, duur en algemene presentatie op basis van de heersende weersomstandigheden.

Dat wil niet zeggen dat er niet af en toe een doelbewuste experimentele release van bijvoorbeeld barium op grote hoogte kan plaatsvinden voor standaard experimenten met het volgen van de wind. Er kunnen ook andere gerelateerde experimenten zijn die van tijd tot tijd plaatsvinden en die middelen in de atmosfeer vrijgeven. Geen enkel beeld dat als bewijs werd gepresenteerd, duidt echter op een andere dan normale contrailvorming.

Mark Pilkington, een waarnemer van en commentator bij samenzweringstheorieën, twijfelde aan het idee dat chemtrails deel uitmaakten van een of ander vreselijk complot om hele delen van de bevolking te doden of het weer te manipuleren. Niettemin merkte hij het volgende op:

Auteur en curator Mark Pilkington – in een artikel uit 2014, “Plane Truth on the Conspiracy Trail” – betwijfelde of er een samenzwering was om mensen met contrails te doden, maar hij merkte wel de effecten op het milieu op.

De contrail-dreiging is echter niet helemaal ingebeeld. NASA heeft echt onderzoek gedaan naar de mogelijke effecten van contrails en verhoogde luchtactiviteit op het milieu. Een gemiddelde contrail kan uren duren voordat hij evolueert naar cirruswolken – de grootste gemeten beslaat 2.000 vierkante mijl (5.180 vierkante km) van West-Amerika. Wetenschappers zijn al lang bezorgd dat, met een verwachte zesvoudige toename van vliegtuigvluchten, dergelijke cirrusverspreiding de warmte in de atmosfeer van de aarde zou kunnen vasthouden, en zo zou bijdragen aan een wereldwijde waarschuwing. Volgens NASA-onderzoek is de cirruswolken boven Amerika sinds 1971 met vijf procent toegenomen, met een hoger cijfer in het noordoosten.

Op het hoogtepunt van de controverse zei chemtrails-onderzoeker Ken Adachi in “Chemtrails”:

Chemtrail-spuiten lijkt het zwaarst en meest constant te zijn in Noord-Amerika en de meeste landen van Oost-Europa. Sommige landen in Azië worden bespoten (Japan en Korea), maar de grootste uitzondering op welke chemtrail-activiteit dan ook is China. De Chinezen worden volledig gespaard omdat China door de NWO wordt verzorgd om de Verenigde Staten te vervangen als leidende natie van de wereld, zowel economisch als militair.

Adachi merkte ook iets op dat suggereerde dat niet het hele menselijke ras werd aangevallen, maar mogelijk slechts specifieke delen ervan:

Er wordt gemeld dat mensen met een gemiddelde of ondergemiddelde immuniteit longontsteking-achtige ademhalingssymptomen ervaren, terwijl mensen met een sterkere immuniteit slechts een paar dagen of helemaal geen symptomen ervaren. Sommige mensen zijn erg ziek geworden en de symptomen lijken na een korte periode van verbetering steeds weer terug te komen. Het is mogelijk dat sommige van deze sproeisels speciale bio-engineered pathogenen bevatten die zijn ontworpen om alleen bepaalde raciale groepen te beïnvloeden. (Speciaal gemaakt voor bepaald DNA of bloedgroepen!!!)

Zelfs de wereld van de reguliere media kon de chemtrails niet negeren. USA Today-schrijver Traci Watson zei in 2001 in “Conspiracy Theories Find Menace in Contrails”:

Federale bureaucratieën hebben de afgelopen jaren duizenden telefoontjes, e-mails en brieven ontvangen van mensen die wilden weten wat er wordt gespoten en waarom. Sommige berichten zijn bedreigend.

Lees ook:   De VS die Europa en het Midden-Oosten uitpersen zijn begonnen

Het is onmogelijk te zeggen hoeveel supporters deze ideeën hebben aangetrokken, maar de mensen die ze geloven, zeggen dat ze het beu zijn om de afkeuring van de ambtenaren te krijgen. En ze zijn de gezondheidsproblemen die ze aan ‘sproeien’ wijten, beu.

‘Dit is overduidelijk. Dit zit voor je gezicht, ”zei Philip Marie Sr., een gepensioneerde nucleaire kwaliteitsingenieur uit Bartlett, N.H., die zei dat de lucht boven zijn stille stadje vaak wordt doorkruist met ‘spray’-sporen.

‘Niemand zal er iets over zeggen,’ zei hij.

Schrijver William Thomas, een van de vooraanstaande onderzoekers van het fenomeen chemtrails, en die er vast van overtuigd is dat ze het werk zijn van geclassificeerde programma’s en een groot gevaar vormen, merkte op in zijn artikel “Stolen Skies: The Chemtrail Mystery”:

Op 8 december 2000 reageerde Terry Stewart, de manager voor planning en milieu op Victoria International Airport, op de klacht van een beller over de vreemde patronen van cirkels en rasters die over de hoofdstad van British Columbia werden geweven. Stewart liet een bericht achter op de band van een antwoordapparaat – een bericht dat later door meer dan 15 miljoen radioluisteraars werd gehoord. Stewart legde uit: “Het is een militaire oefening, [een] oefening van de Amerikaanse en Canadese luchtmacht die gaande is. Ze wilden me er geen details over geven. “

Thomas breidde verder uit:

Canadian Forces Base (CFB) Comox op Vancouver Island is de grootste radarinstallatie van Canada. CFB Comox is gemakkelijk in staat om de Amerikaanse formaties te volgen die vanuit het zuiden opkomen. Toen hem werd gevraagd om een ​​reactie op de verklaring van Stewart, antwoordde de basisinformatieofficier bij CFB Comox kort:aas.” Stewart vertelde later aan de Vancouver Courier dat zijn informatie rechtstreeks van Comox afkomstig was.

Het is niet verrassend dat Canadezen op hun hoede en bezorgd bleven kijken naar wat er zich boven hun hoofd afspeelde.

 

In 2003, en in een poging om de bezorgdheid van Canadese burgers met betrekking tot de controverse weg te nemen, gaf de Canadese regering een verklaring af over chemtrails. Het bevatte de volgende woorden, ontleend aan een langere verklaring die kan worden gelezen in een artikel met de titel “Chemtrails – Spraying in Our Sky”:

Er is geen onderbouwd bewijs, wetenschappelijk of anderszins, ter ondersteuning van de bewering dat er in het Canadese luchtruim op grote hoogte wordt gesproeid. De term “chemtrails” is een populaire uitdrukking en er is geen wetenschappelijk bewijs om hun bestaan ​​te ondersteunen. Bovendien vereisen experimenten met weersveranderingen die boven het Canadese luchtruim worden uitgevoerd, wettelijk dat Environment Canada op de hoogte wordt gebracht. We hebben geen informatie over dergelijke inspanningen. Het sproeien van pesticiden vanuit de lucht op grote hoogte komt niet voor in Canada en het sproeien dat momenteel in Canada wordt gedaan, omvat niet het gebruik van grote straalvliegtuigen van het militaire type.

Er werd absoluut geen woord gemaakt over de sage van Stewart van 8 december 2000.

Naarmate de controverse groeide, raakten bepaalde elementen van de Britse regering verstrikt in de controverse over chemtrails. Op 8 november 2005 werden er vragen gesteld over de chemtrails in niemand minder dan de Houses of Parliament. Specifiek werd aan de staatssecretaris voor milieu, voedsel en plattelandszaken gevraagd welk onderzoek er was gedaan naar “de vervuilende effecten van chemtrails voor vliegtuigen”.

De reactie van Elliott Morley (die de functie van minister van staat voor milieu en agromilieu bekleedde) was intrigerend, maar uiteindelijk afwijzend. Gepubliceerd op Parliament.uk, in november 2005, luidt als volgt:

De afdeling doet geen onderzoek naar chemtrails vanuit vliegtuigen, aangezien het geen wetenschappelijk erkende fenomenen zijn. Er zijn echter condensatiesporen (contrails) bekend die al sinds de jaren veertig worden gedocumenteerd. Contrails zijn samengesteld uit ijskristallen die zich vormen op de kleine deeltjes en waterdamp die worden uitgestoten door vliegtuigen als gevolg van het verbrandingsproces dat ze vormen achter hoogvliegende vliegtuigen, afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid van de atmosfeer.

Een belangrijk wetenschappelijk rapport, Aviation and the Global Atmosphere, werd in 1999 gepubliceerd door het Intergovernmental Panel on Climate Change. Het rapport beoordeelde de huidige bijdrage van de luchtvaart aan klimaatverandering en voorspelde, op basis van een reeks scenario’s en aannames, de bijdrage tot 2050. Het schatte dat de contrails in 1992 ongeveer 0,1 procent van het aardoppervlak bedekten en voorspelde dat deze dekking zou toenemen. tot 0,5 procent in 2050 (op basis van aannames in het middensegment). Meer recentelijk is dit werk bijgewerkt op basis van de resultaten van het EU 5th Framework Project, TRADEOFF.

Lees ook:   Donoren zijn nog levende mensen!!!

Contrails blijven onderwerp van onderzoek om een ​​beter begrip te krijgen van zowel hoe ze worden gevormd als welke effecten ze hebben op de atmosfeer.

Tot op heden blijft dat het officiële oordeel van de Britse regering over chemtrails.

Verderop in 2008 wordt een van de meest bekende en gerespecteerde onderzoekers van complottheorieën, Jim Marrs, geciteerd in het artikel van Ben Radford uit 2009 “Curious Contrails: Death from the Sky?” zoals te zeggen: “Chemtrails komen vaak voor op hoogten en in omstandigheden waarin het onmogelijk zou zijn om een ​​contrail te vormen.” Hij merkte op dat een rapport uit 2007 van een televisiestation in Louisiana – KSLA – iets verrassends onthulde. Onderzoeksverslaggever Jeff Ferrell, zei Marrs, testte water dat was opgevangen onder een kruisarcering van vermeende chemtrails. Volgens Ferrell, en waarnaar wordt verwezen door Marrs: “KSLA News 12 heeft het monster in een laboratorium laten testen. De resultaten: hoog bariumgehalte, 6,8 delen per miljoen (ppm). Dat is meer dan drie keer het toxische niveau dat is vastgesteld door de Environmental Protection Agency. ”

 

Televisiestation KSLA in Shreveport, Louisiana, voerde een analyse uit van water uit chemtrails en ontdekte giftige niveaus van barium.

De resultaten werden betwist door natuurkundige David E. Thomas, die concludeerde dat de fouten gewoon het resultaat waren van slechte wiskunde van de kant van Ferrell. Dat Thomas een bijdragende redacteur was van de Skeptical Inquirer, maakte veel van de chemtrail-voorstanders … nou ja … sceptisch.

In mei 2014 dook een nieuwe invalshoek op, een die suggereerde dat chemtrails, althans gedeeltelijk, gericht waren op het vernietigen van de biologische voedselmarkt. Ten minste een van de schuldige partijen in deze zaak, zei GeoEngineering Watch, was Monsanto, een grote, multinationale, biotechnologieonderneming gevestigd in St. Louis, Missouri. Over deze kwestie, ontleend aan “Chemtrails Killing Organic Crops, Monsanto’s GMO Seeds Thrive”, is het volgende:

Biologische boeren en onze voedselvoorziening lopen een enorm gevaar voor het milieu te kampen met complimenten van de Amerikaanse overheid – chemtrails. Chemtrails zijn chemische of biologische agentia die opzettelijk op grote hoogte worden gesproeid voor doeleinden die niet aan het grote publiek zijn bekendgemaakt in programma’s die zijn geregisseerd door vawoedende overheidsfunctionarissen. Deze sprays vervuilen de bodem, het water en de lucht en brengen de gezondheid van mens, dier en plant in gevaar. Maar wacht even – Monsanto heeft zaden ontwikkeld die het effect van de sprays kunnen weerstaan, waardoor het bedrijf een mooie winst kan maken terwijl biologische producten eronder lijden.

De GMO-zaden van Monsanto zijn speciaal ontworpen om te groeien in de hoge aanwezigheid van aluminium. Aluminium is de chemische stof die in chemtrails wordt aangetroffen. Als deze vergiftiging aanhoudt, kan echte biologische landbouw in de niet zo verre toekomst onmogelijk worden. Wanneer aluminium bodem en water vervuilt, worden gewassen gedood. Het hoopt zich op bij mensen en veroorzaakt ziektes!

Vandaag de dag woedt het debat over chemtrails nog steeds. Als voornaamste bewijs hiervan wordt aan bezoekers van de website van The Sheep Killers in “Chemtrails” verteld:

Onze gezondheid staat onder druk, zoals blijkt uit de torenhoge tarieven van door chemtrail veroorzaakte longkanker, astma en long- / ademhalingsproblemen. Onze natuurlijke omgeving en planetaire weersystemen worden aangevallen, resulterend in bizarre blikseminslagen, bizar weer, 20% minder zonlicht dat het aardoppervlak bereikt, de alarmerende, bijna volledige ineenstorting in bepaalde delen van het mariene ecosysteem van de westkust en de creatie van enkele van de grootste tornado’s en orkanen ooit geregistreerd. Onze lucht wordt steeds meer bedekt met namaakbarium / aluminiumdeeltjes, ethyleendibromide chemtrailwolken. Of het nu in de atmosfeer of in de oceaan is, deze toegevoegde fijnstof is een gevaar voor de gezondheid van elk levend wezen op deze planeet.

Je bent gewaarschuwd. Houd je ogen op de lucht gericht. Je weet wel: voor het geval dat….Secret History Conspiracies from Ancient Aliens to the New World Order by Nick Redfern

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥