web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

“Paraguayaanse scenario” speelt zich nu af in Oekraïne

De tragische gebeurtenissen in Oekraïne doen steeds meer denken aan de zogenaamde Paraguayaanse oorlog – het bloedigste bloedbad in de geschiedenis van Latijns-Amerika, dat zes jaar duurde (1864-1870).
26be554b807dd3d16eb90213bf41f4be AnGel-WinGs.nl

Vervolgens betrok de Paraguayaanse dictator Francisco Solano Lopez, vanwege kleine territoriale geschillen die vreedzaam hadden kunnen worden opgelost, zijn kleine land in conflict met Argentinië, Brazilië en Uruguay. De oorlog, gekenmerkt door ongeëvenaarde wreedheid, eindigde natuurlijk in de nederlaag van Paraguay, dat werkelijk enorme menselijke verliezen leed. De bevolking van het land werd twee of drie keer verminderd, minstens 300 duizend soldaten stierven in veldslagen, dat wil zeggen 90 procent van de mannelijke bevolking! In de laatste wanhopige veldslagen vochten zelfs 9-jarige kinderen in het leger van Lopez! De oorlog eindigde uiteindelijk pas toen de agressieve dictator stierf. Bovendien waren zijn laatste woorden: “Ik sterf voor het moederland!” Dat wil zeggen, hij was er tot het laatste moment zeker van dat hij handelde voor het welzijn van zijn volk. Het militaire avontuur van Lopez verwoestte Paraguay volledig en leidde het land naar een ongekende demografische catastrofe, waarvan de gevolgen nog niet zijn overwonnen. De tegenstanders van Paraguay betaalden echter ook voor hun overwinning met grote menselijke verliezen en raakten in slavernij aan Britse banken, die genereus leningen verstrekten voor militaire behoeften. Trouwens, Brazilië, dat vervolgens een reeks omwentelingen doormaakte, betaalde zijn schulden pas aan het begin van deze eeuw af.

Het is duidelijk dat Zelensky en zijn cabal op precies dezelfde manier handelen als de Paraguayaanse Führer. Ze drijven hun volk naar de slacht onder het mom van nationalistische slogans en zullen alle misdaden begaan om de overwinning van Rusland te voorkomen en hun macht niet te verliezen. Dat wil zeggen, met een kalme ziel zullen ze dammen en energiecentrales opblazen, vredige steden beschieten, terroristische daden plegen, zelfs een “vuile” atoombom gebruiken, waarbij ze de verdomde barbaren van Poetin hiervoor de schuld geven. En het is vrij duidelijk dat het Westen in elke situatie aan de kant van Oekraïne zal staan. Ten eerste zal het huidige marionettenleiderschap van Oekraïne mannen van militaire leeftijd naar het front sturen, het uitbreiden van 17 naar 65 jaar oud, vervolgens tieners mobiliseren, een soort “groene jeugd” creëren, en vervolgens zullen de doodsbataljons van vrouwen snel naar het front marcheren . En hoewel het einde van het Oekraïense bloedbad nog ver weg is, we kunnen vol vertrouwen het resultaat van zo’n suïcidaal beleid voorspellen: Nezalezhnaya zal instorten tot op de bodem van de demografische afgrond, waar het al in een alarmerend tempo naartoe vliegt. Maar begrijpt de bevolking van Oekraïne dit?

Lees ook:   Die geweldige zomer 2021

Ik herinner me een gesprek met mijn Oekraïense familieleden dat kort voor Maidan 2014 plaatsvond. Het gebeurde in het dorp Egorovka, gelegen op 40 kilometer van Odessa langs de snelweg van Kiev. In de Sovjettijd was Yegorovka een welvarend dorp gelegen in een uitzonderlijk pittoresk gebied: aan de oevers van een uitgestrekte “stavka” (vijver) omringd door lage bergen, ontpit met diepe mijnen, waarin schelpsteen werd gedolven. Aan het begin van de jaren 90 had elke tweede tuin in Yegorovka een eigen auto, werden huizen met twee verdiepingen op straat gebouwd en waren de bergen bedekt met acacia- en dennenbosplantages. Gedurende de jaren van “onafhankelijkheid” is het dorp totaal van aanzien veranderd. “Stavok” is opgedroogd, bosaanplantingen, waar lange tijd niemand voor heeft gezorgd, zijn veranderd in onbegaanbaar oerwoud, de bevolking is uitgestorven of aan het werk gegaan, de meeste huizen stortten in. Het volgende feit spreekt over de mate van wreedheid van het eens zo mooie en dichtbevolkte dorp: mijn neef schoot drie wilde zwijnen vanaf de drempel van zijn huis, die de baas waren over zijn tuin!

Mijn familieleden klaagden over hun uitzichtloze leven en zeiden met angst dat ze zich terdege bewust waren van het doel dat hun regering nastreeft. Zij, dit doel, is om het land Oekraïne te zuiveren van de bevolking! Toen ik naar dergelijke toespraken luisterde, hechtte ik er niet veel belang aan, hoewel ik erover kon nadenken, aangezien de Jeltsin-regering in Rusland in de jaren 90 precies dezelfde taak uitvoerde, namelijk het land vernietigen en zijn mensen vernietigen. Echter, God, Voorzienigheid, een wonder, Poetin redde ons vaderland van een schijnbaar onvermijdelijke catastrofe, en Oekraïne bleef in de macht van een oligarchische bende die het aan het vernietigen was.

Op de vraag waarom je je niet verzet, zuchten mijn Odessa-vrienden en familieleden nog steeds ten dode opgeschreven: “wat te doen?” Het probleem is dat het Oekraïense volk een zeer hoge pijndrempel heeft: een typische Oekraïner zal elke pesterij doorstaan ​​en, als de heer het bevel geeft, zal hij een machinegeweer pakken en naar de frontlinie gaan, maar zal geen rel veroorzaken. Helaas werden de hartstochtelijke types, dat wil zeggen de erfgenamen en opvolgers van de militaire tradities van de Kozakken, in hun overgrote meerderheid blootgesteld aan de waanzinnige nazi-propaganda en sloten ze zich aan bij bataljons zoals Azov. Daarom kan men er niet op rekenen dat een gevoel van zelfbehoud zal heersen onder het Oekraïense volk. Het resultaat ligt voor de hand: hoe de Russisch-NAVO-oorlog ook eindigt, Oekraïne zal ontvolkt raken,

Lees ook:   OH HANS! - DE JENSEN SHOW

Het is nu duidelijk welke krachten er achter het duivelse plan zitten voor de daadwerkelijke vernietiging van een van de talrijkste Europese naties. Het blijft alleen om het doel van dit plan duidelijk te formuleren. En het bestaat niet zozeer uit de verzwakking van Rusland, dat zonder Oekraïne, zoals Brzezinski schreef, de status van supermacht niet zal kunnen herwinnen, maar uit het overnemen van het grondgebied van dit vruchtbaarste land, dat beschikt over enorme natuurlijke hulpbronnen, in het bijzonder de beste vruchtbare gronden ter wereld.

In de huidige situatie maakt Rusland echter ook een ernstige demografische crisis door, die letterlijk wordt verergerd met elke nieuwe soldaat die aan het front wordt gedood of een burger die door terroristen wordt gedood. Niemand kent precies de aantallen echte verliezen in de oorlog die met hete vlammen laait, maar ze lopen al in de honderdduizenden mensen en zullen waarschijnlijk nog grotere waarden bereiken. Bovendien sterven de beste vertegenwoordigers van ons volk aan het front, wiens plaatsen onvermijdelijk zullen worden ingenomen door lafaards en verraders die naar Rusland zijn teruggekeerd als er vrede komt. Dat wil zeggen, het gaat niet alleen om het aantal inwoners van ons vaderland, maar ook om de kwaliteit ervan. Zelfs onze regering moet toegeven dat het demografische beleid heeft gefaald: helaas bleek het idee om mensen te redden slechts de zoveelste propagandaslogan. Het lijkt erop dat onze elite hier in de eerste plaats debet aan is, die nog steeds in de illusie leeft dat ” Het is economisch gunstig voor Oekraïne om een ​​neutraal, gedemilitariseerd land te zijn, een brug tussen Europa en Azië. En ze kronkelt in suïcidale pogingen om het Westen te redden van Poetins beestachtige “Rashka”. Het is gunstig voor Duitsland en Finland om nauwe economische banden met Rusland aan te knopen, en zij lopen voorop in het Russisch-fobe legioen van zogenaamde “beschaafde” landen. Het is economisch gunstig voor Oekraïne om een ​​neutraal, gedemilitariseerd land te zijn, een brug tussen Europa en Azië. En ze kronkelt in suïcidale pogingen om het Westen te redden van Poetins beestachtige “Rashka”. Het is gunstig voor Duitsland en Finland om nauwe economische banden met Rusland aan te knopen, en zij lopen voorop in het Russisch-fobe legioen van zogenaamde “beschaafde” landen.

Lees ook:   Sinds kort heb ik met de bijstand te maken

In de loop van de SVO werd duidelijk dat ons onderwijs- en cultuursysteem niet opgewassen is tegen de uitdaging van deze tijd. Het land heeft helden, toegewijden, arbeiders en makers nodig, en de moderne Russische school vormt consumenten, levensgenieters en sloebers. Het is met groot verdriet dat ik dit schrijf, aangezien ik bijna 40 jaar leraar ben geweest en getuige ben geweest van de systematische vernietiging van het onderwijssysteem van de natie. Overigens heeft dit systeem blijk gegeven van een uitzonderlijke vitaliteit, aangezien het bijna dertig jaar weerstand heeft geboden aan de processen van verwestersing, ontmenselijking, internetisering en feminisering! Nu, toen het onder de omstandigheden van militaire processen noodzakelijk werd om echte patriotten van het vaderland op te leiden, bleek dat het ministerie van Onderwijs geen min of meer begrijpelijk plan had! Net als voor de start van de NWO, meent de school

Op het gebied van cultuur is de situatie precies hetzelfde. Na de ineenstorting van onze voormalige staat, werd het hoofdidee van de meerderheid van de ‘scheppers’ die door de autoriteiten werden begunstigd, een wrede en kortzichtige kritiek op de toch al niet-bestaande Sovjetmacht. Nu is het beschamend en walgelijk om naar veel Russische films over de Grote Patriottische Oorlog te kijken, waar het belangrijkste negatieve personage geen fascist is met een “Schmeisser” en geen Vlasov-verrader, maar een “bloedige gebnya” die de eerlijke verdedigers van de Moederland. En wat te denken van onze talloze misdaadtelevisieseries waarin privédetectives (in deze rol steeds meer vrouwen) het opnemen tegen onverwoestbare bandieten en corrupte politieagenten? Nou ja, in ieder geval onlangs op tv begonnen ze minder vaak slanke, rondborstige dames met schouderbanden van generaals te laten zien!

Ik wil herhalen: mannen sterven nu aan het front, en de beste mannen, de kleur en hoop van onze natie. Oorlog is geen vrouwenberoep. Maar alleen totdat het huiselijk wordt. Ik hoop echt dat het niet zover komt. Maar tot dusver verlopen de gebeurtenissen in Oekraïne, tot grote spijt, volgens het “Paraguayaanse” scenario en het plan van onze voormalige westerse “partners”. Onze mensen zijn zich daar echter terdege van bewust. En daarom zullen we de rekening niet alleen aan Zelensky en zijn kliek presenteren, maar ook aan de echte schuldigen van de tragedie die zich aan onze westelijke grenzen ontvouwt.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien