...
Buitenaards

Gehoornde alien bezoekt regelmatig Stephanie

792e88002287f4661bf05bc2cd84945b via Angel-WingsEen mysterieus figuur, zo groot als een 12-jarig kind, boog zich over haar bed.
Stephanie voelde de behoefte om uit te reiken en het wezen aan te raken. En op het hoofd van dit wezen zag ze twee korte horens.

De Amerikaanse Stephanie Sanchez vertelde de Daily Star over haar vreemde nachtelijke ontmoetingen met buitenaardse wezens en haar nachtmerries. Stephanie beschouwt zichzelf als een van degenen die door de aliens zijn ontvoerd.

Volgens haar kwam in 2004 voor het eerst een alien bij haar en sindsdien heeft hij haar vele malen bezocht.
“Ik woonde toen bij mijn moeder in New York. Het was midden in de nacht toen ik wakker werd door een krassend geluid… als lange nagels die aan het laken krabden.” Een mysterieus figuur, zo groot als een 12-jarig kind, boog zich over haar bed. Stephanie voelde de behoefte om uit te reiken en het wezen aan te raken. En op het hoofd van dit wezen zag ze twee korte horens.

“Dit wezen nam twee dingen die op eetstokjes leken en drukte ze naar waar mijn eierstokken zijn. Ik dacht dat het ze daarheen dreef omdat het extreem pijnlijk was. Ik kon alleen maar denken aan” God, God, God … “Het duurde maar een paar seconden en toen verdween het.”

Dit was slechts de eerste van vele die Stephanie overkwam. Ondanks dat Stephanie daarna meer dan eens naar een nieuwe woonplaats is verhuisd. “Ik had een overweldigend gevoel van angst. Ik was bang. Ik voelde iets de kamer in vliegen. Ik probeerde te ontspannen en zei natuurlijk tegen mezelf dat het niet zo was en ik werd gewoon gek”, zegt Stephanie over het volgende bezoek van haar vreemdeling.

Toen, zei ze, raakte iets haar borst aan. “Het was alsof elektriciteit / pulsen heel hard door me heen gingen. Het deed pijn en ik voelde pulseren over mijn hele lichaam. Ik stak mijn hand uit en probeerde te knijpen in wat me aanraakte. Ik had het gevoel dat ik in iets zachts kneep als een toffeesnoepje.” …

Hoewel veel van Stephanie’s ervaringen plaatsvonden terwijl ze in bed lag, en eenvoudig konden worden toegeschreven aan zeer levendige dromen, waren er ook ongewone gebeurtenissen gedurende de dag:

“Een andere keer was er een stroomstoring in de late namiddag. Ik zag een kleine lichtbol, ​​als een meteoor, in mijn woonkamer, die vanuit het midden van de kamer in de muur vloog. Kort daarna ging de elektriciteit aan opnieuw.”

Stephanie zegt dat ze niet zeker weet of de bezoekende wezens kunnen worden geclassificeerd als buitenaardse wezens, engelen of demonen. Maar ze denkt dat dit waarschijnlijk heel gewoon is.

“Ik heb het gevoel dat ze constant iets met mensen doen en ons manipuleren”, voegde ze eraan toe.

Bij een andere gelegenheid, zei ze, werd ze naar een enorm schijfvormig schip gestuurd en zag ze hoe ze experimenteerden met andere ontvoerde mensen.

“Ze lagen allebei ergens op. De ene had een Oost-Aziatisch uiterlijk, en ik weet niet zeker van de andere. Ik zag het gezicht van een Aziatische vrouw. Haar ogen waren open, maar ze was bewusteloos. Ze loog en het grootste deel van haar lichaam zat in dit apparaat, vergelijkbaar met het apparaat dat door artsen wordt gebruikt voor lichaamsscans, behalve dat het veel dunner en compacter was dan die in onze ziekenhuizen. Haar lichaam schudde om de paar seconden.”

Stephanie’s verloofde zegt dat hij erg bang was toen Stephanie midden in de nacht wakker werd in een staat van grote angst.

Lees ook:   Docu Sirius overtrokken

“Het is normaal dat ik wakker word met schrammen en blauwe plekken. Ik herinner me zelden hoe ik ze krijg. Ik zie ze daar niet eens als ik niet naar mijn lichaam kijk”, zegt Stephanie. “Ik vond een recente kras onder de kaaklijn, en het leek me een heel vreemde plek voor welke wond dan ook. Ik krijg ook eczeem, dus ik krab vaak verstrooid.” Volgens Stephanie is er iets in haar slaapkamer waar ze constant last van heeft. “Ik slaap met twee oogmaskers op die je op je hoofd zetten. Maar soms vind ik kussens en maskers op de grond. Het lijkt vreemd, al kan het ook gewoon een ongelukje zijn.”

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button