web analytics
11:11 Dubbele getallen

NASA-ingenieur praat over 3 meter hoge buitenaardse ontmoeting met astronauten

Er is weer een mysterieus geval van onthulling door buitenaardse wezens opgedoken, dit keer van een voormalige NASA-medewerker die beweert getuige te zijn geweest van de meest bizarre waarneming.
Tijdens een routinematige ruimtemissie was Clark McClelland, een nu gepensioneerde ruimtevaartingenieur die van 1958 tot 1992 voor NASA’s Shuttle Fleet in het Kennedy Space Center in Florida werkte, getuige van een ontmoeting tussen een 3 meter hoge humanoïde alien en twee astronauten in een laadruimte van de spaceshuttle.

Hij beweert dat het lange buitenaardse wezen een soortgelijk astronautenkostuum droeg, aangepast aan zijn bijzonder lange lengte en dat het de leiding leek te hebben omdat het aanwijzingen gaf aan de andere twee kosmonauten.

Ik, Clark C. McClelland, voormalig ScO, Space Shuttle Fleet, observeerde persoonlijk een 8 tot 9 voet hoge ET op mijn 27 inch videomonitoren terwijl ik dienst had in het Kennedy Space Center, lanceer Control Center. De ET stond rechtop in de Space Shuttle Payload Bay en had een gesprek met twee vastgebonden Amerikaanse NASA-astronauten.

Ik observeerde ook op mijn monitoren het ruimtevaartuig van de ET zoals het zich in een gestabiliseerde, veilige baan om de achterkant van de hoofdmotorpods van de Space Shuttle bevond. Ik heb dit incident ongeveer één minuut en zeven seconden geobserveerd. Genoeg tijd om alles te onthouden wat ik aan het observeren was. Het was een ET en Alien Star Ship!

Op 29 juli 2008, toen hij het verhaal op zijn website publiceerde – Stargate Chronicles , geloofden de UFO- en buitenaardse enthousiastelingen dat dit het ultieme ET-bewijs was en dat NASA zijn verhaal eindelijk zou toegeven, omdat zijn achtergrond als astronaut echt indrukwekkend was en er kon geen twijfel bestaan ​​over zijn geestelijke gezondheid of andere soortgelijke problemen die zijn getuigenis in een kwaad daglicht zouden kunnen stellen.

Met mijn verifieerbare achtergrond is er geen federale overheidsinstantie die kan zeggen dat ik gek ben! Ik ben een pionier op het gebied van ruimtevaartprogramma’s. Ik hielp bij de lancering van de Mercury, Gemini, Apollo, Deep Space Missions en het internationale ruimtestation. Ik heb eervolle vermeldingen ontvangen van Amerikaanse senatoren, congresleden, militaire officieren en wetenschappers.

Ik heb karakteronderbouwingen ontvangen van Walter Cronkite, majoor Donald Keyhole, NICAP-directeur; Richard Hall, adjunct-directeur van NICAP Astronoom. Ik was assistent-staat Florida en KSC-directeur van MUFON, directeur van de National Investigations Committee on Aerial Phenomena op Cape Canaveral en KSC.

Elke twijfel over zijn astronautenachtergrond wordt verminderd door zijn beweringen en ook door de vele authentieke foto’s en documenten van zijn tijd bij NASA die op zijn website zijn geplaatst.

Lees ook:   Ik was, ik ben Annunaki

Omdat NASA zijn beweringen over zijn carrière als ruimtevaartingenieur niet kan verwerpen, kan men hem accepteren als een betrouwbare bron van informatie over buitenaards leven en buitenaards contact met de mensheid. Een ander relevant feit is McClelland’s vriendschap met NASA-astronoom Edgar Mitchell, Lunar Module Pilot van Apollo 14 en de 6e man om het oppervlak van de maan te bewandelen, die ook de buitenaardse theorie ondersteunde. Hij beweerde dat:

90 procent zeker dat veel van de duizenden niet-geïdentificeerde vliegende objecten, of UFO’s, die sinds de jaren veertig zijn geregistreerd, toebehoren aan bezoekers van andere planeten.

De voormalige ruimte-ingenieur, Mc Clelland, beweerde ook dat NASA de waarheid over buitenaardse ontmoetingen hier op aarde verbergt en dat het ISS wordt gebruikt als ontmoetingspunt voor buitenaardse en menselijke vertegenwoordigers.

NASA is geen civiele ruimtevaartorganisatie. Het Pentagon is eigenaar van NASA. Sommige missies van het Ministerie van Defensie waar ik aan deelnam, waren topgeheim. Die missies brachten TS-satellieten en andere hardware voor ruimtemissies in een baan om de aarde waar verschillende bemanningen ET’s ontmoetten.

[youtube id=”ReFbVMr2OO0″ align=”center” autoplay=”no” thumbnail=”9-Foot tall alien”]

Hoewel zijn eenvoudige beweringen voor sommigen niet consistent genoeg zijn, heeft hij een sterk alibi dat gepaard gaat met zijn onberispelijke achtergrond. We moeten bedenken dat lucht- en ruimtevaartingenieur bij NASA niet voor iedereen een gemakkelijke taak is om te slagen en het bureau neemt alle voorzorgsmaatregelen als het gaat om het inhuren van professioneel personeel.

Afgezien hiervan heeft recent bewijs van het feit dat het internationale ruimtestation de livestream beëindigde toen een grijze UFO zijn aanwezigheid opmerkte, deze zaak nog meer geloofwaardigheid gegeven.

Lees ook:   20 beste UFO opnames

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button