web analytics

Er is Leven op de Maan!

Een analyse van een video die eind maart 2020 op YouTube is geplaatst, laat zien wat lijkt op drie zeer grote niet-geïdentificeerde objecten die rond de maan vliegen. De objecten zijn naar schatting tussen de 5 en 25 mijl lang en ongeveer 1 tot 3 mijl breed, en lijken te bewegen met snelheden van meer dan 30 mijl / sec. tussen 5 en 10 mijl boven het maanoppervlak.

Reacties onder video:

De grote krater waar ze overheen zijn gegaan is Endymion met een diameter van 125 km en 2,6 km diep. Dus ik zou zeggen dat deze schepen ongeveer 50 km lang zijn of zo, dat is 31 mijl. Ik berekende dat ze ongeveer 139.832 mph of 225.037,79 km / u of 182 keer de snelheid van het geluid gingen. Gebaseerd op de schaduw van het leidende schip die ongeveer 2 seconden nodig heeft om de krater te doorkruisen. Ze zijn enorm en snel. Misschien moederschepen?

Schepen met een snelheid van 3000 km / u

Lees ook:   Ondergrondse basis gevonden in Area 51

Gerelateerde artikelen

Back to top button