...

28 november 2021

 

Ontvoering door buitenaardse wezens ondersteund door gegevens van mobiele telefoons?

Gezondheid en activiteit App toont stijging in hoogte

Ontvoering door buitenaardse wezens ondersteund door gegevens van mobiele telefoons?

Voor de eerste keer in de geschiedenis beweert een man dat hij elektronisch gegevensbewijs heeft dat hij door een UFO is ontvoerd.

Hij werd uit zijn bed in Dallas, Texas genomen, terwijl zijn iPhone in zijn zak zat.

En zijn app voor de activiteit van zijn mobiele telefoon meldt dat hij in minder dan een minuut 60 voet boven zijn huis was vervoerd.

Voormalig assistent-procureur-generaal Terry Lovelace is bekend in

UFO-kringen voor het schrijven van Incident at Devils Den (ad) een boek dat een gebeurtenis vastlegt in 1977 waarin hij en een vriend tijdens het dienen in de US Air Force ernstige brandwonden en tientallen jaren trauma leden nadat ze waren ontvoerd aan boord van een enorm driehoekig vaartuig terwijl op een kampeertrip in Arkansas.

Maar het was slechts een paar dagen geleden in een internetinterview door Dean Caperella voor de Alien Live Revealed-top, dat Terry deze tweede recente ontvoering onthulde en Dean en kijkers het telefonische bewijsmateriaal liet zien.

In het interview zei Terry: “Ik werd op 16 april 2019 genomen en ik heb eigenlijk empirisch bewijs om het te bewijzen.”

Hij legde uit dat hij met zijn mobiele telefoon in een bovenste zak van zijn T-shirt slaapt en naar orkestrale muziek luistert.

Hij zei: “Ik steek mijn oordopjes en de oplader in en steek het hele ding in mijn zak. Ik beweeg niet veel in mijn slaap, lig op mijn rug, luister naar de muziek en slaap de hele nacht”

Hij ging door : “Op 16 april stond ik om 05.55 uur volledig uitgeput en buiten adem op, dacht dat ik een hartaanval had en belde een ambulance.”

In het ziekenhuis kreeg hij röntgenfoto’s en een EEG waaruit bleek dat hij geen hartaanval had gehad en alles in orde was.

Toen Terry thuiskwam, voelde hij zich goed genoeg om “een beetje te lopen” terwijl hij elke dag een wandeling van twee mijl probeert te maken.

Hij legde uit dat zijn activiteitentelefoon-app registreert hoeveel stappen hij neemt, maar ook trappen.

“En als ik bijvoorbeeld zes trappen beklim, wordt er een app voor de traptrede weergegeven, omdat de onderste regel de tijd beïnvloedt. Waar de verticale index de afstand voorstelt.

Health-app in Terry’s Phone Recording Elevation (Trappen)
Het toonde één lijn. Het toonde een verticale lijn recht omhoog tussen 5.23 en 5.24 uur. Volgens de telefoon beklom ik zes trappen in minder dan een minuut. Ik nam het mee naar de T-Mobile-telefoonwinkel. Ik vroeg de man ‘Wat betekent dit?’

Hij kreeg te horen: “De mobiel zegt dat je 60 meter boven het huis was om 5.24 uur”

Terry vertelde interviewer Dean: “Mijn huis heeft geen trappen”

Volgens de Alien Live Revealed-webpagina van Dean Caporella diende Terry Lovelace van 1973 tot 1979 in actieve dienst bij de luchtmacht van de Verenigde Staten. Opgeleid als medicus en EMT, werd het grootste deel van zijn dienstverband doorgebracht als eerste hulpverlener bij de Eerste Hulp van Whiteman Air Force Base Hospital.

Na zijn militaire dienst voltooide hij een bachelor’s degree in psychologie, cum laude, aan de Park University. Hij verdiende een Juris Doctor uit West-Michigan en werd datzelfde jaar toegelaten tot de balie. Naast zijn functie als misdadig officier van justitie, was hij ook zeer geïnteresseerd in het gezondheidsrecht. Hij is lid van het American College of Healthcare Executives en was gecertificeerd als een risicomanager voor de gezondheidszorg. Hoewel hij assistent-procureur-generaal was voor het Amerikaanse grondgebied van Amerikaans Samoa, diende hij als General Counsel voor LBJ Tropical Medical Center. Hij beëindigde zijn juridische carrière als State Attorney for Vermont’s Board of Medical Practice in 2012 en woont in Dallas met zijn vrouw van 45 jaar.

Gezondheid en activiteit App toont stijging in hoogte

Foto’s van een iPhone (zie hierboven), waarvan wordt beweerd dat ze een ontvoering door buitenaardse wezens documenteren, zijn vandaag (2-7-20) openbaar gemaakt.

Terry Lovelace
Voormalig advocaat Terry Lovelace (65) zegt dat zijn mobiele telefoon in april in zijn zak zat toen hij uit zijn bed werd ontvoerd en aan boord van een vaartuig werd genomen boven zijn huis in Dallas, Texas.

De afbeeldingen van zijn gezondheids- en activiteitstelefoon-app tonen een verticale lijn die
David Haith
Door David Haith
The UFO Chronicles
2-15-20
toont aan dat de telefoon in minder dan een minuut 60 voet omhoog is bewogen. Later werd Terry getraumatiseerd wakker, denkend dat hij een hartaanval had gehad.

“Ik heb geen idee hoe lang ik daar was – waarschijnlijk ongeveer 32 minuten”, zei hij.

Hij liet me foto’s van zijn telefoon voorlezen en legde uit dat het de 60 seconden of minder weergeeft, is de tijd die hij nodig had om om 5.23 / 4 uur 60 voet de lucht in te reizen.

Hij zei: “Ik neem aan dat ik ergens op een of andere manier in mijn bed werd afgezet tussen het moment dat ik om 5.23 / 4 en 05.55 uur werd opgenomen toen ik wakker werd.”

Na wat hij gelooft de ontvoeringservaring was, ontdekte hij dat de telefoon in zijn zak bleef en dat de opladerdraad en zijn luisterknop nog steeds verbonden waren.

Hij legde uit: “De draden gingen met mij op en neer.”

Toen ik wakker werd, zaten mijn oordopjes op mijn borst en was de oplaadkabel losgekoppeld van het stopcontact. In oudere huizen raakt de verbinding los van gebruik en slijtage, dus het trekken van de lader van de muur vereiste niet veel kracht. ”

Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar na zeven uur vrijgelaten zonder dat er een cardiale gebeurtenis werd gediagnosticeerd.

Lees ook:   De geschiedenis van de Anunnaki: The 14 Tablets of Enki

Hij had geen herinnering van het evenement in april, maar onthulde vandaag dat hij de volgende maand hypnotische regressie onderging.

Tijdens dit herinnerde hij zich dat hij door zijn huisplafond en in de lucht naar en in een grote schotel reisde door een camera-lens type opening aan de onderkant.

Terry is goed bekend in UFO-kringen voor zijn boek Incident at Devil’s Den, dat documenteert hoe hij en een vriend in 1977 werden ontvoerd in een enorm driehoekig ambacht terwijl ze kampeerden in Arkansas.

In een interview met Dean Caporella op de recente Alien Live onthulde hij een online top die hij voor het eerst vertelde over de recente ontvoering in april en hoe deze werd vastgelegd op zijn mobiele telefoon.

In een nieuw interview met mij vandaag reageerde Terry op sceptici en critici die suggereren dat hij zijn telefoon misschien aan een drone had vastgebonden om dezelfde app-waarden te verkrijgen.

Terry Lovelacce’s medische rekening na ontvoering
Hij zei: “Ik bezit geen drone en heb er nog nooit een gebruikt. Ik heb geen ander bewijs dan mijn woord. Ik heb wel medische rekeningen die mijn ambulance-rit en verblijf in het ziekenhuis voor 16 april documenteren. een dure onderneming ”

Terry beantwoordde ook critici die suggereerden dat hij, omdat hij in het Alien Live-interview had onthuld dat hij een filmscript over zijn ervaringen had geschreven, een fraude was om geld te verdienen.

Hij zei: “Ik heb mijn geld verdiend. Ik heb een heel leven lang hard gewerkt en een zeer goede carrière gehad, zowel in de privépraktijk als in de openbare dienst. Ik hoef geen boeken te verkopen of een filmscript te verzilveren”

Hij legde uit dat hij het script had geschreven zodat zijn verhaal zonder theatrics nauwkeurig zou worden weergegeven. Hij zei dat hij zijn boek schreef als een cathartische oefening om flashbacks, nachtmerries en obsessieve gedachten die zijn leven verstoorden te verlichten.

Hij onthulde dat hij de maand na het telefoonevenement in april vijf trappen opliep met dezelfde telefoon in zijn zak.

Hij zei: “De iPhone-gezondheidsapp toonde een trapachtige uitlezing omdat de tijd verstreek naarmate ik omhoog klom. De reden dat mijn april-gezondheidsapp een enkele balk toont, is omdat ik 60 voet – het equivalent van zes trappen – tussen 5.23 aflegde. am en 5.24 uur – een tijd die ergens tussen één en 60 seconden had kunnen zijn. ”

Hij voegde eraan toe: “De twee jaar oude iPhone 6 heeft diagnostiek ondergaan en ik zal hem beschikbaar stellen voor onderzoek onder redelijke omstandigheden. De dame bij Apple die de diagnose stelde, zei dat de gezondheids-app hoogte meet door verandering in barometrische druk. Ze had er vertrouwen in de nauwkeurigheid. Het wordt niet gemeten door GPS – dat heeft een foutmarge. Het laat niet zien dat ik ooit de trap ben beklommen. Dat zou niet zijn geregistreerd als ‘genomen stappen’, omdat ik niet een ladder afdaalde of tegengestelde zwaartekracht. Mijn telefoon laat zien dat ik om 5.24 uur nul stappen heb gezet – ik reisde alleen maar omhoog. Mijn afkomst, afwezige lichaamsbeweging, registreerde zich gewoon niet. Dat is hoe ze het mij heeft uitgelegd. Ik ben geen ingenieur. ‘

Terry onthulde dat zijn regressie werd uitgevoerd door Robert Schwartz,

Hij zei: “Ik heb de sessie op digitale kaart. Mijn teruggevallen geheugen van 16 april reisde door het plafond en de lucht in naar een grote schotel boven mijn huis. De onderkant van het vaartuig ging open als een cameralens of een oogpupil en Ik bevond me in het vaartuig. Zelfs onder hypnose kon ik niet veel details geven over in het schip te zijn. Het was emotioneel traumatisch om te herbeleven en er werd mij verteld dat het waarschijnlijk meerdere sessies zou duren om meer details op te roepen. ”

De ontvoering in Dallas gebeurde allemaal terwijl Terry’s vrouw onbewust naast hem sliep tot hij in nood wakker werd en dacht dat hij een hartaanval had.

Hij zei: “Mijn vrouw is gewend aan vreemdheid en vreemde gebeurtenissen. Ze is een of twee keer per jaar met schreeuwende nachtmerries bij me geweest. Ze is zeer ondersteunend en accepteert dat ik om de een of andere reden een ‘gerichte persoon’ ben. Ze heeft met mij gesproken 82-jarige zus die verifieerde, dat soms … ‘Terry uit het huis zou verdwijnen als de lichten door de ramen binnenkwamen’ Ik was tussen de 5 en 8 jaar oud toen die gebeurtenissen plaatsvonden. ‘

Hij vertelde over een ervaring in 1987 toen zijn vrouw midden in de nacht wakker werd en merkte dat hij niet naast haar in bed lag.

Terry: “Aan de voet van het bed, afgetekend tegen een raam, was een entiteit die ze als een jonge, tengere Aziatische vrouw beschouwde. Deze vrouw vertelde telepathisch aan mijn vrouw” Alles is OK, ga weer slapen “En dat deed ze! Dat was heel ongebruikelijk voor mijn vrouw die bang is gemaakt door een thuisindringer. ”

Er is nog een klein stukje bewijs van Terry’s ontvoering – als hij letterlijk door het massieve gips en hout van het dak van zijn huis werd gedragen.
Terry onthulde: “Mijn vrouw vond roze vezels op het bed waar ik sliep. Ze waren consistent met zolderisolatie.”

https://www.theufochronicles.com/2020/02/alien-abduction-supported-by-cell-phone-data-pt2.html

Photographs from an iPhone, alleged to document an alien abduction were today released publicly.Former lawyer Terry…

Geplaatst door David Haith op Vrijdag 7 februari 2020

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten