web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorPolitiek-Elite

Syrieneus heeft met 4 vrouwen en 23 kids + 360.000 euro! Hahahaha

Ophef om Syriër met 4 vrouwen en 23 kinderen die voor “360.000 euro” aan steun trekt

Fact-Check: Yes, Hillary Clinton Wants a 550% Increase in Syrian Refugees in U.S.:

DUITSLAND In Duitsland is beroering ontstaan nadat bekend raakte dat een Syrische vluchteling met zijn 4 vrouwen en 23 kinderen volgens een financieel expert jaarlijks recht zou hebben op 360.000 euro aan steun. Nochtans erkent Duitsland polygamie officeel niet.
Ghazia A. ontvluchtte zijn land in 2015 en trok naar Duitsland via Turkije met zijn gezin bestaande uit 4 vrouwen en 23 kinderen. Een dochter is onlangs getrouwd en leeft nu met haar man in Saoedi-Arabië.

De man moest van de Duitse autoriteiten kiezen met welke echtgenote hij zou samenleven om recht te kunnen hebben op steun. Hij koos voor echtgenote Twasif. Met haar en vijf van zijn kinderen woont hij in een huis in de stad Montabaur. Zijn andere drie echtgenotes moesten de andere kinderen onder elkaar verdelen en leven nu in verschillende gemeenten in een omtrek van 50 km. Zij worden door de overheid als zijn ‘vriendinnen’ beschouwd maar daar zijn ze zelf luidens de Duitse krant Bild niet mee opgezet.

In Winningen woont vrouw nummer 2 met vijf kinderen. Vrouw nummer 3 is met vier kinderen ondergebracht in Ruppach, terwijl de vierde vrouw met drie kinderen in Mayen woont.

Een buurman van Ghazia vertelde aan Bild dat de vluchteling weinig thuis is omdat hij zijn andere vrouwen moet bezoeken. Hij blijft telkens twee tot drie dagen bij een vrouw en trekt dan verder. “Volgens ons geloof moet ik aan elke vrouw (familie) evenveel tijd besteden”, verklaarde de Syriër. Toch zou hij een job willen vinden. In Syrië hield hij zich bezig met de verhuur van wagens en met de opbrengst daarvan kon hij naar eigen zeggen zijn familie onderhouden.

Lees ook:   Vaccins en wiegendood

Een financieel expert berekende op de website van de Duitse Werkgeversorganisatie dat de hele familie ruwweg zo’n 360.000 euro jaarlijks aan de Duitse staat kost. Die som is vooralsnog niet bevestigd door een Duitse overheidsinstantie. De burgemeester van Montabaur zei wel dat het niet eenvoudig is om die uitgaven voor het uitgebreide gezin te dragen. Maar dit geval is volgens hem een uitzondering.

In het begin verliep de integratie van de familie niet vlot omdat volgens de lokale krant Rhein-Zeitung enkele zonen wilden verhinderen dat de meisjes naar school gingen. Volgens de autoriteiten zijn er sindsdien wel vorderingen gemaakt en gaan alle schoolplichtige kinderen naar de les.

https://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2933399/2016/10/26/Ophef-om-Syrier-met-4-vrouwen-en-23-kinderen-die-voor-360-000-euro-aan-steun-trekt.dhtml

Hahahahaha geweldig dit…je ziet zo dus ook wel dat mensen die bij een regering aan het werk zijn totaal geen benul hebben wat ze aan het doen zijn!

Dit is gewoon grappig!
Dit is zo triest…dat het grappig is… ja! Wat een intelligente man is dit!
Geweldig dit IQ zo hoog!
En dat zonder opleiding hé!?
Nou werkelijk staande ovatie hoor!
wmpl_yes Ik zou hem meteen laten werken bij de overheid dit zijn toch pareltjes of niet?
23 kids!!!!!!!!!
Van hemzelf? Is er een DNA test gedaan?
Oh wacht hij heeft 20 kids onder zijn hoede genomen?
Mhoewhahahahaha!
Bedankt Merkel! In tijden niet zo gelachen!

OMG wat een intelligentie toch bij die regeringslieden tis om te janken!
wmpl_whistle Van het lachen!

En zo fijn ook dat die kinderen dus toch nog allemaal naar school gaan!!!!!!!!!!!!!!
Ja erg belangrijk toch…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien