web analytics

FF wat anders ofzo ;-)

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/RTBookReviews/videos/10152789851397026/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

Njah zomaar een vreemdeling die … eh?
Nu lees ik de kasteelromannetjes dus in bed, heb nog nooit zoiets gezien hoor? 😉

Ik lees die rommel juist om in slaap te vallen anders blijf ik nadenken over van alles en nog wat en de heftige psychologische, gezondheids, spirituele, wetenschappelijk boeken die ik altijd las in bed, zorgt er echt niet voor dat je sneller in slaap valt. Dus ik moest iets bedenken.
Nou dan dat maar een kasteelroman! Op de dirty pages sla ik wat over…
Hij likte aan haar *** zij kuste zijn *** hij raakte haar ***aan, zij rukte zijn *** van zijner reetski, hij glee in haar***, hij glee der weer uit…. 😉
Ach ja die kul… Ik doe dan bewust de gordijnen dicht in het boekje daar lees ik ze nml niet voor.
Het is voor de ontspanning hé?
Dat je na 4 pagina’s denkt oké dan, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz plof boekje pleurt op de grond, vaak ligt het nog wel ergens in mijn mega grote bedje te zwervelantijnen en dan in de nacht als mijn hand de koude kille kaft aanraakt duw ik het alsnog op de grond.
Kom zeg beetje kil in mijn bed leggen te wezuh?

No way!
Nou goed en dat filmpje is wel funny hoor!
Het gaat over de fantasie van bepaalde dames…Nou ja,… als je daar een boekje voor nodig hebt?
Tis wel ff ineens een vreemdeling en jonger is heus niet altijd knapper oid, dat is heel persoonlijk, maar ja tis een boekje dus je kunt er zelf wat bij bedenken oid.
En ik maar denken dat die lui op de voorkant dus diegenen zijn waar men over schreef hé?
NOT!

Lees ook:   Hoe date ik het ook alweer?

🙁

Gerelateerde artikelen

Back to top button