25 november 2020

 

Een vreemd verhaal…?

Twee jongeren van 17 en 18 jaar zijn gisterochtend het slachtoffer geworden van een overval in Antwerpen. Een van hen werd daarbij verplicht om wit poeder op te snuiven, waarna hij zich niet goed voelde. Wat het poeder precies is, blijft een raadsel.
De twee vrienden wandelden rond 05.30 uur in de Belgische stad rond. Ze merkten dat ze al enige tijd werden gevolgd door drie mannen. Kort daarna sloegen de overvallers toe. De vrienden moesten onder bedreiging van een mes hun geld en telefoon geven. Een van de slachtoffers werd bovendien gedwongen om wit poeder op te snuiven.

De vrienden gingen na de overval op zoek naar een politiekantoor en deden aangifte. De jongeman die het poeder had opgesnoven voelde zich beroerd en kreeg medische hulp aangeboden, maar hij ging daar niet op in. De daders van de overval zijn nog spoorloos.

https://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3945445/2015/04/06/Overvaller-verplicht-jongen-wit-poeder-op-te-snuiven.dhtml

Twee vrienden gingen uit, ze wilden coke gebruiken.
Ze kochten coke, maar wilden niet dat hun ouders wisten waar ze geld aan uitgegeven hadden -en verkochten hun mobieltjes om aan geld te komen-.
Als we nu aan de politie melden dat we bv overvallen zijn dan zeggen we dat we ons geld/mobiel ook kwijt zijn!
Dan krijgen we het geld terug van de verzekering.
Ja goed plan dit…
Sorry maar ik dacht ineens in een totaal andere richting…?
Scusi!

Lees ook:   De dag dat een jongen een andere jongen redde!

Gerelateerde berichten