29 september 2020

 

Siamese tweeling vindt liefde bij dezelfde man

 

De Siamese zusjes Ganga en Jamuna Mondal (45) uit India zijn na een eenzaam leven bij een rondreizend circus inmiddels al zeven maanden gelukkig met de 36-jarige Jasimuddin Ahmad.

Ganga en Jamuna werden in een arm gezin in West-Bengalen geboren. Ze delen één maag, maar hebben elk hun eigen hart, lever en nieren. Met vier armen en drie benen bewegen ze zich al kruipend voort.

Omdat hun ouders vreesden dat hun aparte uiterlijk een teken van gods woede was, verlieten ze de meisjes toen ze tieners waren. Zonder enige opleiding waren ze genoodzaakt zich bij een rondreizend circus te voegen. Als de ‘Spinnenzusjes’ reisden ze heel India rond en verdienden ze een relatief goed loon van 31 euro per avond.

Oprecht
Toch was de tweeling eenzaam, zeggen ze, tot ze Jasimuddin Ahmad leerden kennen. De 36-jarige leerkracht werkte parttime als geluidstechnicus bij het circus. ‘Het was liefde op het eerste gezicht’, zegt Ganga. ‘We waren er beiden zeker van dat hij de man was die oprecht van ons zou kunnen houden. En dat blijkt ook zo te zijn.’

‘Sinds ik de zusjes heb leren kennen, beschouw ik hun pijn als de mijne’, zegt Ahmad. ‘Elke avond delen we een maaltijd en praten we over onze levens. We kunnen wel uren converseren.’

Trouwen
Omdat ze uit een conservatieve familie komen, weigeren de vrouwen over hun seksuele relatie met Ahmad te praten, maar ze delen wel mee dat ze al intiem zijn geweest. Het drietal is nu zeven maanden samen en woont in een dorp nabij de stad Calcutta. Aan trouwen denken ze niet, omdat ze vrezen dat de gemeenschap het niet zal accepteren.

Lees ook:   Nou je kunt zwart worden

https://www.ad.nl/ad/nl/4560/Gezond/article/detail/3684226/2014/07/05/Siamese-tweeling-vindt-liefde-bij-dezelfde-man.dhtml

 

Tjah ehm wat zal ik zeggen eh?….

 

Gerelateerde berichten