Nieuwe Boeken te bestellen van vrienden!

Het Grolónoffer

‘Het Grolónoffer’ is het tweede en laatste deel over de avonturen van Narna en haar dierbaren.
Er wordt wederom een beroep gedaan op de dappere halffee uit Anadýr wanneer de vrije wereld bedreigd wordt door onzichtbare, zwarte machten van weleer. Twijfel en angst beheersen Narna voortdurend op haar queeste, waardoor ze aangewezen is op menslingen die hun leven op het spel willen zetten voor de vrijheid. Zullen vriendschap, vertrouwen en liefde de strijd tegen het op handen zijnde kwaad overwinnen? Niets is wat het lijkt, niet iedereen is wie die is…
Auteur: Ronald Wanrooy
Genre: Fantasy
ISBN: 978-90-484-2243-2
Verwachte verschijningsdatum: 30 januari 2012
Vaste prijs: € 19,95
Formaat: A5
Afmeting: –
Uitvoering: Paperback
Afwerking: Gelijmd gebrocheerd
Aantal pagina’s: 298

http://www.freemusketeers.nl/index.php/pagina/boeken/aktie/details/boek/2986/het-grolonoffer.html

 

 

 

En: Mevrouw Bloom en de munghi van Damo

Achthonderd jaar geleden maakte professor Glob een doorgang vanuit Damo naar onze wereld, de Aarde. Dat het Globgat voor eeuwig zou blijven bestaan, leek hem ongevaarlijk. Maar toen kende hij dat ándere volk nog niet…
In de dorpskroeg van Kenwick valt een schapenboer dood van zijn barkruk. Het is een heel interessant lijk. De wetenschappers die dit geval en nog veel meer raadselachtige zaken onderzoeken, logeren in het pittoreske hotel van de oude mevrouw Bloom. Het lot van de mensheid hangt aan een zijden draadje. Het wordt hoog tijd dat deze kwieke hoteluitbaatster en haar hondje Columbus zich er eens mee gaan bemoeien.

Voor meer informatie of bestellen, klik op:
http://nieuwsbrief.iwes.nl/index.php?id=MjE5NjM0MjU4MDAw

Voor meer verhalen van Fred Pruim bezoek zijn website!

http://www.fredpruim.nl/

Ben al jaren een groot fan, wat begon in de tijd dat we samen met vele anderen verhalen schreven in onze verhalen club!

Amore et labore

Gerelateerde Berichten